Συνεδρίαση της Ομάδας εργασίας για τη διεκδίκηση αποζημιώσεων από την απαγόρευση διέλευσης οχημάτων από την υψηλή Γέφυρα Σερβίων

9 Ιουνίου 2023
15:32

Συνεδρίαση της Ομάδας εργασίας για τη διεκδίκηση αποζημιώσεων από την απαγόρευση διέλευσης οχημάτων από την υψηλή Γέφυρα Σερβίων πραγματοποιήθηκε χθες, μετά από πρόσκληση του προέδρου της, Μενέλαου Μακρυγιάννη. Στη συνάντηση συμμετείχαν  ο Δήμαρχος Βελβεντού κ. Μανώλης Στεργίου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Σερβίων κ. Διονύσιος Αλεξόπουλος , ο κ. Μιχαήλ Χλιάπας, εκπρόσωπος του ΕΒΕ Κοζάνης και ο κ. Ιωάννης Σεραφείμ εκπρόσωπος του ΓΕΩΤΕΕ.

Συζητήθηκαν τρόποι αποζημίωσης προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που πλήττονται, καθώς δεν υπάρχει θεσμικό πλαίσιο που να τεκμηριώνει την απαίτηση. Κατατέθηκαν προτάσεις από τους συμμετέχοντες και στη συνέχεια ζητήθηκαν επίσημα στοιχεία για την τεκμηρίωση και την αποστολή ολοκληρωμένης πρότασης προς τα αρμόδια υπουργεία. Σκοπός η κάλυψη της οικονομικής επιβάρυνσης των συμπολιτών μας που πλήττονται λόγω των εργασιών συντήρησης που λαμβάνουν χώρα αυτό το διάστημα.

6 σχόλια

  • Επί τρεισήμισι χρόνια γνωρίζετε και εσείς κύριε Μακρυγιάννη ότι η γέφυρα έχει σοβαρότατο πρόβλημα και κάνατε παρέα τον κύριο περιφερειάρχη στην αδιαφορία του. για το γεγονός αυτό τώρα τι θέλετε να μας πείτε ότι λίγο πριν τις εκλογές θα στηρίξτε την απώλεια των εκατομμυρίων από την τοπική κοινωνία; αυτό λέγεται κοροϊδία και είναι ντροπή σας να νομίζετε πως θα ξεχάσουμε Πως ήσασταν η χειρότερη περιφερειακή αρχή που έζησε η Δυτική Μακεδονία.
    Τον Οκτώβριο πάτε σπίτι σας χωρίς επιστροφή και χωρίς δεύτερη σκέψη.

    • ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ .ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ;

  • ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΖΕΣΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΥΡΑΝΝΟ ΤΟΥΣ!!! ΚΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ…ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!!! ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΟ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.