Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Κουρί Κοζάνης: Αυτός είναι ο πολιτισμός και η παιδεία ορισμένων που δε σέβονται τη φύση (Φωτογραφίες)

9 Ιουνίου 2023
20:13

 

Κουρί Κοζάνης. Αυτός είναι ο πολιτισμός και η παιδεία ορισμένων που δε σέβονται τη φύση. Πεταμένα σκουπίδια παντού και άσε τα κορόιδα να τα μαζέψουν. Έτσι μάλλον θα σκέφτηκαν αυτοί που δημιούργησαν αυτή την εικόνα. Ντροπή.

21 σχόλια

  • ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ!
    ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΡΥΠΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ…ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΑΞΙΑ…ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ …ΟΛΑ ΧΥΜΑ!!!

    ΜΑΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ..ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ…ΕΔΕΣΕ!

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ…ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΙΤΣΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ!

    • Δεν είμαστε σίγουροι ότι ήταν έφηβοι αφού και οι επιλογές των μεγαλύτερων δεν είναι πάντα οι σωστότερες…

  • Δεμ υπάρχει παιδεία, δεν σε σέβονται την φύση, τον συνανθρωπό τους, τον ευατο τους τον ίδιο και πάνε και ψηφίζουν τρομάρα τους. Αποφασίζουν αυτοί για εμάς…!

  • ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ .ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

  • Το ίδιο χάλι και στην κερκίδα του γηπέδου των ΚΟΙΛΩΝ μετά τον αγώνα παρατημένοι καφέδες άδεια μπουκάλια νερού. Στα 20 μέτρα υπάρχουν κάδοι δυστυχώς αυτή είναι η παιδεία μας. Απορώ και στο σπίτι τους τα ίδια κάνουν η εκεί υπάρχει σκουπόξιλο.

  • Ο δημος κάθε μέρα θα πρέπει να κάνει έλεγχο ειδικά τις μέρες του καλοκαιριού σαφώς και θα έχουμε σκουπίδια λόγο της παιδείας μας!!!Ομως ο Δήμος που είναι?

  • Ντροπή και μόνο Ν Τ Ρ Ο Π Η!!! Θλίβομαι πραγματικά για αυτό το θέαμα
    Δυστυχώς είναι θέμα παιδείας η οποία ξεκινάει πρωτίστως από την οικογένεια.Ας φροντίσουμε όσοι μεγαλώνουμε παιδιά να καλλιεργούμε στάσεις και αξίες ώστε να μην βλέπουμε μελλοντικά παρόμοιες εικόνες Ο πλανήτης γη είναι το σπίτι μας!!!Μη το ξεχνάμε.

  • Αυτά τα παιδιά μεγαλώνουμε όλοι εμείς. Παιδιά που δεν σέβονται τίποτα και ζούνε στον κόσμο και την ψευτομαγκιά τους. Και σε λίγα χρόνια τα αγόρια θα είναι αποθηκαριοι σε σούπερ μάρκετ και τα κορίτσια θα φτιάχνουν νύχια. Να μην μας κακοφαινεται

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.