Koζάνη: Καλοκαιρινά Σεμινάρια Ζωγραφικής στο House of Art – Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής

26 Ιουνίου 2023
09:46
Κανένα σχόλιο

Το House of Art δέχεται νέους μαθητές για καλοκαιρινά δημιουργικά απογεύματα. Πρόκειται για παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί σε τρεις κύκλους. Μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει το ένα, τα δύο ή και τα τρία σεμινάρια.

27 και 29 Ιουνίου: Θα γνωρίσουμε την ζωή και το έργο του ζωγράφου Claude Monet! Τα παιδιά θα δημιουργήσουν τον δικό τους πίνακα σε καμβά με ακρυλικά χρώματα, με έμπνευση από τα περίφημα «Νούφαρα» του Monet.

4 και 6 Ιουλίου: Θα δημιουργήσουμε ένα καδράκι σε ξύλο, με θέμα της επιλογής των παιδιών. Η βάση της δουλειάς μας θα είναι η «Μεταφορά Εικόνας», μια τεχνική παρόμοια με το γνωστό decoupage, σε συνδυασμό με ζωγραφική, χρήση πατίνας και βερνικιού.

11 και 13 Ιουλίου: Ένα προσφιλές θέμα των μεγάλων Ζωγράφων, η «Νεκρή Φύση με λουλούδια» θα είναι το αντικείμενο της μελέτης μας. Θα διευρευνήσουμε την αξία της τοποθέτησης των θεμάτων μας στο σωστό σημείο μέσα στον σχεδιαστικό χώρο, την βέλτιστη σύνθεση. Θα ντύσουμε το σχέδιο μας, με τα κατάλληλα χρώματα. Το έργο θα ολοκληρωθεί σε καμβά, με ακρυλικά χρώματα.

Τα Σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν απογευματινές ώρες.

Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Πληροφορίες: House of Art, Τιόλη κ Κνωσσου 9, 2461100818 και 6979759155

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.