Η Δημοτική Κίνηση συγχαίρει τους νεοεκλεγέντες βουλευτές

26 Ιουνίου 2023
09:54

 

Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» συγχαίρει τους 4 βουλευτές της ΠΕ Κοζάνης, κ. Στάθη Κωνσταντινίδη, κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, κα Καλλιόπη Βέττα και κ. Πάρι Κουκουλόπουλο  για την εκλογή τους και τους εύχεται καλή και δημιουργική κοινοβουλευτική θητεία.

Ο τόπος μας βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο αλλαγής του οικονομικού, παραγωγικού και κοινωνικού του μοντέλου και οι προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας είναι τεράστιες. Η μείωση του τοπικού ΑΕΠ, η ανεργία και η φυγή κυρίως νέων ανθρώπων μας χτυπάνε καμπανάκι κινδύνου για το τι πρόκειται να συμβεί εάν δεν αντιδράσουμε άμεσα και οργανωμένα.

Το πολιτικό προσωπικό του τόπου σε όλες τις βαθμίδες οφείλει να λειτουργήσει με διάθεση συνεργασίας έτσι ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το σύνολο της τοπικής κοινωνίας.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή δουλειά σε όλους.

Κοζάνη 26/06/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

3 σχόλια

  • Συνεργασία με τους κυβερνητικούς βουλευτές μην περιμένετε, αυτοί κάνουν ότι τους πουν από την κυβέρνηση.

  • Οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Κίνησης Ιωαννίδης-Φτάκα έφαγαν φούμο! 417 ψήφους ο συνδυασμός, σε επίπεδο νομού κι όχι μόνο στην πόλη της Κοζάνης! Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, εκεί είναι η θέση σας!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.