kozan.gr: Δίωρη διακοπή κυκλοφορίας σε κεντρικές οδούς της Κοζάνης, την Τρίτη 13/6, από τις 9 π.μ. μέχρι τις 11 π.μ.

12 Ιουνίου 2023
07:30
Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, την Τρίτη 13/6, από τις 9 π.μ. μέχρι τις 11 π.μ., θα υπάρξει διακοπή κυκλοφορίας παντός οδικού οχήματος επί της οδού Ξ. Τριανταφυλλίδη, από τη διασταύρωση της με την Πλατεία 28ης Οκτωβρίου έως την διασταύρωση της με την οδό Μ. Φωτίου. Επίσης στην οδό Στοάς, από τη διασταύρωση της με την οδό Ι. Τράντα έως την διασταύρωση της με την οδό Ξ. Τριανταφυλλίδη.

Επίσης θα υπάρξει  διακοπή κυκλοφορίας παντός οδικού οχήματος από τις 11 το πρωί έως και τη 1 το μεσημέρι:

• Επί της οδού Μ. Φωτίου, από την διασταύρωση της με την Πλατεία Συντάγματος έως την διασταύρωση της με την οδό Ξ. Τριανταφυλλίδη.
• Επί της οδού Σαμαρίνας, από την διασταύρωση της με την οδό Π. Χαρίση έως την διασταύρωση της με την οδό Μ. Φωτίου.

• Επί της οδού Ξενοφώντος, από την διασταύρωση της με την οδό Π. Χαρίση έως την διασταύρωση της με την οδό Μ. Φωτίου.

• Επί της οδού Χειμάρας, από την διασταύρωση της με την οδό Ζαλόγγου έως την διασταύρωση της με την οδό Μ. Φωτίου.

• Επί της οδού Διογένους, από την διασταύρωση της με την οδό Χ. Μεγδάνη έως την διασταύρωση της με την οδό Μ. Φωτίου.

Διάρκεια κυκλοφοριακών ρυθμίσεων την Τρίτη (13/06/2023), από ώρα 09:00 έως 11:00, ενώ σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Θα εφαρμοστούν την Τετάρτη (14-06-2023) και από ώρες 09:00′ έως 11:00′.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λαμβάνονται λόγω έκτακτων εργασιών άρσης κινδύνου σε κτήριο (Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κοζάνης Σερβίων), με στόχο την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.