kozan.gr: Aυτή είναι η απάντηση που έδωσε ο Πρόεδρος του ΟΑΠΝ Ζ. Μάρας για την κατάσταση που βρίσκεται το παρατημένο γήπεδο της Άνω Κώμης: “Αν επανεκκινηθεί το ποδόσφαιρο στο χωριό ή αν θελήσει κάποια ομάδα να φιλοξενηθεί, το γήπεδο είναι έτοιμο με μια μικρή συντήρηση” (Βίντεο)

12 Ιουνίου 2023
20:34

Απαντώντας στην ανακοίνωση της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” για το παρατημένο και μη λειτουργικό το γήπεδο ποδοσφαίρου Άνω Κώμης (δείτε εδώ), ο Πρόεδρος του ΟΑΠΝ Κοζάνης, Ζήσης Μάρας στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Αν επανεκκινηθεί το ποδόσφαιρο στο χωριό ή αν θελήσει κάποια ομάδα να φιλοξενηθεί, το γήπεδο είναι έτοιμο με μια μικρή συντήρηση”.

14 σχόλια

  • Δηλαδή αγαπητεπροεδρε τι μας λες οτι οπου δεν υπαρχει ομαδα τα γηπεδα θα τα τρωνε τα χορτα και τα φιδια. δηλαδη ενας κοσμος που θελει να παει να τρεξει ή να κανει κατι αλλο ερασιτεχνικα θα πρεπει να παρει τα βουνα και τα λαγκαδια. πραγματικα καταλαβες τι απαντησες εδωσες ή το μονο που σε νοιαζει ειναι να κανεις μικροπολιτικη να απαντησεις στην κινηση?

  • Όλη η κατάντια της Δημοτικής Αρχής συνοψίζεται στην απάντηση του… Μας ενδιαφέρει να είναι καθαρή η πλατεία για να καμπαρντιζόμαστε, και ο υπόλοιπος δήμος στο έλεος…

    • Έτσι ακριβώς, ως και η γιορτή περιβάλλοντος στην πλατεία έγινε. Αυτοί ζουν στον μικρόκοσμο της πλατείας

  • Παιδιά δεν υπάρχουν που να θέλουν να παίξουν μπάλα;Το γήπεδο είναι μόνο για τις ομάδες; Δεν το καταλαβαίνω αυτό.

  • Αγοραστε κάποια αναγκαία και απαραιτητα χορτοκοπτικα μηχανηματα,δώστε και κανένα ευρώ για την αγορά βενζίνης που το μηχανημα χρειάζεται γιατί δουλεύει Κατάλαβε επίσης ότι τέτοιες δηλώσεις επιβεβαιώνουν την ασχετοσυνη που σας διακρινει

  • Γιατί δεν παραιτείστε να γίνει η Κοζάνη καλύτερη δεν είναι τυχαίο που είναι η χειρότερη πόλη της Ελλάδας εδώ και 35 χρόνια με δήμαρχο τον μαλούτα και τους συνεργάτες τους.

  • Μια χαρά τα λέει,αν συντηρήσει το γήπεδο της άνω κώμης θα ζητήσουν όλοι να συντηρήσουν όλα τα γήπεδα των τοπικών κοινοτήτων, γιατί πολλά γήπεδα του δήμου ειναι σε αυτήν την κατάσταση,μόνο της άνω κώμης δεν είναι, οπότε όσοι αγαπάτε τα χωριά σάς πιάστε δουλειά

  • Το πρόβλημα δεν είναι μόνο το γήπεδο της Άνω Κωμης.Υπαρχουν και ποιο σημαντικά μέρη που δεν έχει φροντίσει ο δήμος. όλες οι αυλές των σχολείων έχουν χόρτα. πάτε στο συγκροτημα του Πανοράματος ή σε οποιοδήποτε σχολείο θέλετε. Τα παιδιά προαυλιζονται μόνο σε μέρη που υπάρχει τσιμέντο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.