Kozan.gr: Του ξέφυγε του Προέδρου;;; -“Δείτε όλα τα γκράφιτι. Δεν είναι όλα τόσο άσχημα. Είναι κάποια πάρα πολύ όμορφα” (Βίντεο)

13 Ιουνίου 2023
06:36

Aπαντώντας σε ερώτηση του Φώτη Κεχαγιά, στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, σε σχέση με τα γκράφιτι που δημιουργήθηκαν από διάφορους καλλιτέχνες στην εξωτερική όψη του γηπέδου στο ΔΑΚ Κοζάνης, στο πλαίσιο του φεστιβάλ γκράφιτι που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12/6, ο Πρόεδρος του ΟΑΠΝ, Ζ. Μάρας, προσπαθώντας να δώσει μια απάντηση και σε αυτούς που έκαναν κριτική σε σχέση με τη θεματολογία και το τελικό αποτέλεσμα, ανέφερε αυτολεξεί: “Δείτε όλα τα γκράφιτι. Δεν είναι όλα τόσο άσχημα. Είναι κάποια πάρα πολύ όμορφα”, παραδεχόμενος, ουσιαστικά, πως κάποια είναι (άσχημα), ενώ αμέσως μετά σημείωσε πως δεν θα ήταν πρέπων να περάσουν από λογοκρισία την καλλιτεχνική τάση των νέων ανθρώπων, ωστόσο, εντελώς αντιφατικά μ’ αυτό που ανέφερε, στη συνέχεια, πρόσθεσε πως: “Αφού ολοκληρώσουν τα έργα τους, να κάνουμε μια κουβέντα μαζί τους, αν χρειάζονται κάποιες παρεμβάσεις. Τα παιδιά είναι πάρα πολύ ανοιχτόμυαλα και θα μας ακούσουν”.

13 σχόλια

  • Τα φάουλ έγιναν γιατί κάνατε απροετοίμαστοι την κίνηση.
    Πρώτα μελετάμε τί και πώς θα κάνουμε κ μετά δίνουμε τα θέματα στους καλλιτέχνες να εμπνευστούν και να κάνουν πάνω σε συνδυαστικό χρωματολογιο ώστε να προκύψει αποτέλεσμα εναρμονισμένο στο χώρο με αισθητική αξία συνολικά, δίνοντας στίγμα και μήνυμα και αποτέλεσμα. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.

  • Η άποψη για ένα έργο τέχνης είναι υποκειμενική.
    Ο καθένας θα έχει και τη δική του.
    Όμως το θέμα δεν είναι η άποψη του εκάστοτε επικεφαλής αλλά πως οι νέοι καλλιτέχνες βρήκαν χώρο να εκφραστούν κι αυτό πρέπει να αναγνωρίσουμε πως οφείλεται στη Δημοτική Αρχή και στον πρόεδρο του ΟΑΠΝ.

  • Τώρα ξαφνικά θυμήθηκαν τους νέους!!! Εμ βέβαια!! Εκλογές έρχονται!! ΑΜ δεν γίνεται έτσι Μάρα!

    Δεν είναι όλα τόσο άσχημα. Είναι κάποια πάρα πολύ όμορφα” δεν σε τιμά αυτό που λες. Υποτιμάς τα έργα των παιδιών και την προσπάθεια τους

    • Χαχα το κλασικο σχολιο οταν γραφετε κατι για τον Μαρα. το να εχει κανει λαθος κυριε ή κυρια δηλαδη δεν παιζει? παντα χολη ειναι? α ρε τζηκα

  • Η πρόθεση να γίνουν γκράφιτι στον τοίχο του γήπεδου ήταν σωστή. Το τελικό αποτέλεσμα αισθητικά δυστυχώς είναι αποτυχημένο: παρά τα “κάποια όμορφα”, η ουσία είναι πως στα περισσότερα χρησιμοποιήθηκαν πολύ σκούρα χρώματα και σκουραίνουν τις ζωές μας. Δεν πειράζει, ο Δήμος έδειξε πως (όταν θέλει) σε 2 μέρες μέσα ξανα-ασπρίζει τον τοίχο! Στο επόμενο 3μηνο μπορεί να επαναληφθεί το εγχείρημα, με πιο φωτεινά χρώματα!

  • ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΚΡΊΝΟΥΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΑΣ ΚΟΙΤΆΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΚΆΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ

  • Αν σας χαλάει την αισθητική το γκράφιτυ των παιδιών, την επόμενη φορά που θα είστε στην πλατεία, απολαύστε τον πυλώνα της Cosmote, με τις κεραίες, πίσω απτον μαματσειο και βγάλτε και μια selfie

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.