kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων:Ενοχλημένοι Πρόεδροι Κοινοτήτων, με το δελτίο τύπου του Δήμου Κοζάνης και την αναφορά περί πρόθεσης συμπόρευσης με το συνδυασμό της “Ενότητας”

19 Ιουνίου 2023
23:41

Την έντονη ενόχλησή τους εξέφρασαν, παρασκηνιακά, κάποιοι εκ των προέδρων που παρέστησαν στη συνάντηση που οργανώθηκε από τον Αντιδήμαρχο Κοινοτήτων Γ. Δουγαλή, παρουσία του Δημάρχου Λ. Μαλούτα. Η ενόχλησή τους σχετίζεται με το δελτίο τύπου που εξέδωσε, για τη συνάντηση, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Κοζάνης και στο οποίο αναφέρεται πως: “Από κάθε παρευρισκόμενο εκφράστηκε η θερμή στήριξη προς τον συνδυασμό της Ενότητας και τον Λ. Μαλούτα για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς και η πρόθεση συμπόρευσης σε μια κοινή πορεία για το καλό του Δήμου”. Όπως πληροφορούμαστε, κάποιοι εκ των Προέδρων, που ρωτήθηκαν αν είναι έτσι τα γεγονότα, αρνήθηκαν κατηγορηματικά, επισημαίνοντας πως σε καμιά περίπτωση δεν εκφράστηκε κάποια πρόθεση συμπόρευσης. Η προσπάθεια των συντακτών της εν λόγω ανακοίνωσης να δημιουργήσουν τετελεσμένα σε σχέση με τις προθέσεις των Προέδρων, δηλαδή του κάθε παρευρισκόμενου (όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται), ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου, κρίνεται, από τη στήλη, εκ του πονηρού και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Διότι, ως γνωστόν, πολλές φορές η μισή αλήθεια μπορεί να είναι χειρότερη από το ψέμα και σε αυτή την περίπτωση ακόμη κι αν δεχτούμε – παρότι δεν προκύπτει από πουθενά – ότι εκείνο το βράδυ υπήρξαν κάποιοι που εξέφρασαν την πρόθεσή τους να συμπορευθούν με την “Ενότητα”, η ενέργεια να “τσουβαλιάσουν”  και τους υπολοίπους, που υποστηρίζουν το ακριβώς αντίθετο, αποδεικνύει πάρα πολλά …κι αυτονόητα.

Η Χύτρα

17 σχόλια

  • Τους μαζέψατε για να μιλήσετε και τους βάλατε χωρίς να ξέρουν στο κάδρο ότι δήθεν σας στηρίζουν ??? ..Αυτοί είστε και θα το πληρώσετε στην κάλπη

  • Τους καλεσε σε τραπέζι ο Δουγαλης και ξαφνικά εμφανίστηκε ο Μαλουτας και άρχισε το ψηστηρι και η συμπορευση. Ντροπή τους!

    • Μαλούτας : ο χειρότερος Δήμαρχος μεταπολεμικά .

      Κρίμα .

      Ο Παγούνης ήταν πολύ καλύτερος .

      Καίει και το ΠΑΣΟΚ

  • Δυστυχώς αυτός είναι ο τρόπος έτσι έμαθαν να φερωνται να θεωρούν τους προεδρους χαμηλής νοημοσύνης.. Να πρόσεχαν!!!!

  • Μαλουτα τι έγινε? Μάζεψες από τη ΝΔ άτομα?Τι τους έταξες?Αντιδήμαρχους?Πήρες κ άτομο που έβαλε ως τώρα με τρεις διαφορετικούς συνδυασμούς..δε θα πας ούτε καν δεύτερη Κυριακή..γιατί???Γιατί μάζεψες όλους από όλους τους άλλους συνδιασμούς που τους έταξες θεσεις..γιατί ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει..ντροπή όσων ήρθαν μαζί σου από άλλους συνδιασμούς..πως θα τους πιστέψει ο κόσμος..μέχρι τώρα κ στις προηγούμενες εκλογές ανηκαυε σε διαφορετικό συνδιασμο και κατηγορούσατε ο ένας τον άλλον για να σας ψηφίσει ο κόσμος…πως θα πάτε τώρα να ζητήσετε σταυρούς από αυτούς ..με τι ΜΟΎΤΡΑ

  • Καλά καλά κοιτάξτε να μην αλλάξετε πλευρό γατάκια..Το μαύρο που θα φάτε ούτε που το εχετε φανταστεί !

    • Aς γραψει ο Μαλουτας ονοματα ποιοι αναλυτικα εξεφρασαν την επιθυμια συμπορευσης λαο οχι να βαζει ενα γενικο και ξεκαρφωτο ολοι οι παρευρισκομενοι. ενταξει πονηρουλη. περιμενουμε Λαζο

  • Κουτοπονηριές Μαλούτα, Δουγαλή και Καψαλη. Πανε να δημιουργήσουν κλίμα απ το τίποτα κοροιδευοντας τον κόσμο. Οποιοι τσιμπήσουν είναι αξιοι της μοίρας τους.

  • Ο εργαζομενος στον Δήμο δημοτικος υπάλληλος Λ.Π. γιατι επαιρνε τηλεφωνα σε προέδρους να πανε στην συναντηση; Γι αυτο πληρωνεται απ τον Δήμο;

  • Στον πάτο ξυρίζουν το γαμπρό λέει ο λαός.
    Είτε ο Μαλούτας θα πάει άπατος ,είτε η χύτρα θα μετονομαστεί σε μπρίκι
    Θα έχουν ενδιαφέρον και τα 2 σενάρια,ιδιαίτερα το δεύτερο,να δούμε τη στάση του μέσου σε εκείνη την περίπτωση

  • Ή καποιοι προεδροι λενε ψεματα στους κατοικους των χωριών τους ή ο Μαλούτας λεει ψεματα στην ανακοινωση ή και τα δυο! Παντως πολύ ψεμα κυκλοφορεί.

  • ΕΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΑΡΑ ΚΑΤΑ ΒΑΣΕΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

    • Δεν το αρνουνται γιατι φοβούνται. Σε όλους εχει ταξει απο κατι και σεκεφτονται οτι μπορει να μην το προχωρήσει. Χρονια στο κουρμπετι ο Μαλουτας και οι εκλογομαγειρες του.

  • Ερε δώστε μια ευκαιρία στον άνθρωπο, ολοφάνερα έχει όραμα για το Δήμο, δυστυχώς 33 χρόνια ήταν πολυ λίγα για να το φέρει εις περας.

  • Που να δείτε και την ασφυκτική πίεση που και τι ωμός εκβιασμός στον καθένα πέφτει για να είναι υποψήφιος στον συνδυασμό του.
    Την πιο άθλια δουλειά την κάνει εκείνος ο συνταξιούχος δεητζης.
    Τελικά για να τους αποφύγεις θέλει γερά κότσια, έτσι μας κατάντησαν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.