kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Πονοκέφαλος στο στρατόπεδο Κασαπίδη με την ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Γ. Αμανατίδη

20 Ιουνίου 2023
09:13

 

Πήραν “φωτιά”, χθες, Δευτέρα, τα τηλέφωνα μεταξύ περιφερειακών συμβούλων της παράταξης Κασαπίδη με αφορμή την ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Γ. Αμανατίδη εφόσον κι εάν ο τελευταίος δεν εκλεγεί βουλευτής στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Από την άλλη πλευρά, πάρα πολλά πρόσωπα, μετά το δημοσίευμα της στήλης, επικοινώνησαν με τον Γ. Αμανατίδη εκφράζοντάς του όχι απλά τη στήριξή τους στο πρόσωπό του αλλά και την επιθυμία συστράτευσης θέτοντας υποψηφιότητα μαζί του. Το συγκεκριμένο θέμα αναμένεται, μεταξύ άλλων, να συζητηθεί και σε σχετική προγραμματισμένη συνάντηση του Γ. Κασαπίδη με Αντιπεριφερειάρχες σήμερα (Τρίτη) ή κάποια άλλη στιγμή εντός της εβδομάδος.

Η Χύτρα

57 σχόλια

  • Η ποιο σωστή κίνηση του κ.Αμανατίδη.
    Καλύτερα εκλεγμένος παρά διορισμένος!
    Εξ άλλου η Περιφέρεια έχει περισσότερο ενδιαφέρον
    και είναι ένας χώρος που τον γνωρίζει πολύ καλά ο Αμανατίδης.
    Και το σπουδαιότερο έχει μεγάλη αποδοχή στην Περιφέρεια.
    Στελέχη απ όλους τους χώρους είναι πρόθυμα σε μια τέτοια υποψηφιότητα
    Ας το τολμήσει!

    • ναι μωρέ βαρέθηκε να ψηφίζει νομοσχέδια και λέει να πάει περιφέρεια που έχει πολύ ενδιαφέρον….ντάξει οκ

  • Αμανατίδη προχωρα ολη η Περιφερεια εχει ενα κοινο στόχο να διώξει τον Ροδόνερο και ολους τους τενεκέδες που μάζεψε δίπλα του. Εχουν αρχίσει να πηδάνε απο το καράβι, ηδη κανα δυο βρηκανε ευκαιρία φυγανε προς Αθηνα. Στειλτον για κοτουλες και λεβάντες τον ανίκανο.

  • Οποιοσδήποτε πριν ψηφίσει πρεπει να πάει μια βόλτα από κτιριο Περιφερειας στη ΖΕΠ για να καταλάβει την κατάσταση. Αρχικά να ρωτήσει τυχαία μερικους υπαλλήλους τι γνώμη εχουν για τον Περιφερειάρχη και την ομάδα του αυτα τα 4 χρόνια. Μετά να πάει να δει και την ομάδα του, θα σε υποδεχθουν κάτι ξυνισμένες φάτσες που συμπεριφέρονται με ύφος 100 καρδινάλίων. Αφου δει αυτα ας ψηφίσει οτι καταλαβαίνει.

  • ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ προχώρα είμαστε ολοι μαζί σου, στειλτον να βοσκάει κοτουλες και ασπρους δράκους σε απέραντα λιβάδια λεβάντας.

  • κύριε Αμανατίδη να συνεργαστείτε όμως και με την κυρία Ζεμπιλιάδου για να επαυξηθεί ο προγραμματικός σας ορίζοντας.

  • Λιγο φρενο ….πρωτο τον ειχατε τον Αμανατιδη πριν τις εκλογες….τριτος και καταιδρωμενος μετα τις εκλογες!!!!!!Το θεμα ειναι οτι Γιωργης της περιφερειας επελεξε να την κανει με μικρα πηδηματακια επιλεγοντας ενα ‘θυμα'(Αυτο μενει να το δουμε στην πραξη αν θα τσιμπησει το υποψηφιο ‘θυμα’).Ο αλλοτε αχαστος ‘καισαρας’ ευρισκομενος σε πανικο απο την παρουσια Κατανα(αντικειμενικα) σε κομματικες και κυριως μεσα στην κοινωνια,ψαχνει αλλοθι για να την κοπανησει !!!!Πανε οι εποχες που ο κοσμος ελεγε Γιωργο ….τωρα λεει Χαρη…τοσο απλα τοσο ουσιαστικα!!!!!!!

  • Αμανάτιδη ήρθε η ώρα για περιφέρεια. Είναι η κατάλληλη στιγμή. Μην πεις όχι. Από την πρώτη. Ο Κασαπίδης έκανε λάθη πολιτικά.Απομάκρυνε τους δικούς του άπλωσε δίχτυα σε άλλους.Μολις ακουστεί επίσημα η υποψηφιότητα σου θα τρέξουν όλοι.Μην ξεχνάς αυτούς που θα σε ανεβάσουν στο άλογο γιατί μετά αυτοί θα σε κατεβάσουν από το άλογο και θα σε ξεχάσουν.

  • Ο μητροπολίτης είπε ότι θα είσαι πρώτος κύριε Αμανατίδη, εννοούσε μήπως πρώτος για την Περιφέρεια?

  • μάγκες του καναπέ.. ξεχνάτε οτι ο Κυριάκος έδωσε επίσημα το δαχτυλίδι στο Κασαπίδη άρα όλα αυτά μόνο κακοπροαίρετα έχουν βγεί και ελπίζω όχι απο ΝΔ

    και όλα αυτά περι κοτούλες.. λίγο σεβασμός δε βλάπτει, μάλλον υποσχέσεις και θα θέλετε για να είστε κοιμισμένοι εεε ευτυχισμένοι ήθελα να πω!

  • Θα κάνει περίπατο αν βάλει. Από την άλλη ο Λευκός δράκος θα συζητήσει με τους αντιπεριφερειάρχες το θέμα. Ας δουν οι πολίτες ποιους έχει αντιπεριφερειάρχες και τι σχέση έχουν με το αντικείμενο τους και ας γελάσουν.

  • έλα τώρα με τις φοβερές επιλογές. Ο ένας Γιώργης απέτυχε στην Περιφέρεια και ο άλλος στη Βουλή ψηφισε όλα τις Απολιγνιτοποίησης ψήφισε με κλειστά μάτια ακόμη και το μοίρασμα του Ταμείου στα νησιά. Επί Καρυπίδη ο Αμανατίδης ήταν αντ΄ αυτού και είδαμε τις προκοπές του. Οι δε Σαββόπουλοι και λοιποί που τον παρακαλάνε να κατέβει καλά θα κάνουν να μας πουν σε τι διαφώνησαν με τον Κασαπίδη. Ψήφισαν τα πάντα όλα. Σαραντάρια, απολογισμούς, απολιγνιτοποίηση όλα. Διαφώνησαν μόνο για τις καρέκλες τους και σ αυτό ταιριάζουν με τον Αμανατίδη που ψάχνει καρέκλα ν δεν του βγει η Βουλή… Δεν θελουμε άλλους αποτυχημένους καρεκλάτους YES MEN.

    • Σαβόπουλος 7000 ψήφους μόνος, Κυριακίδου εφυγε για δήμαρχος. Κάτσε Κασαπίδη με Κοζατσάνη, Θωμα και Βελισσάριο να πάρεις 1500 ψήφους συνολικά. Η Καστοριά ανυπομονεί να μαυρίσει παράταξη Κασαπίδη.

    • Καλά δεν ντρέπεσαι να γράφεις βλακείες για τον Σαββόπουλο;ο άνθρωπος πήρε 7000 ψήφους και τον αγαπάει ο κόσμος χρόνια τώρα και τολμάς να τον αμφισβητήσεις; μακράν ο καλύτερος και με τεράστια διαφορά από όλους,την επόμενη φορά θα βγει με παραπάνω ψήφους ειδικά τώρα που φάνηκε η ανεπάρκεια της επόμενης, Σαββόπουλο δαγκωτο και μαζί του όπου και αν βάλει.

      • Τι έγινε σου έθιξαν το τοτέμ; Η αλήθεια είναι ότι αυτό που κάνει ο Σαββόπουλος δεν είναι ηθικό. Όταν διαφωνείς ή ανεξαρτοποιήσαι ή παραδίδεις τη θέση. Δεν κάθεσαι στην παράταξη ψηφίζεις τα πάντα όλα και ύπουλα την ροκανίζεις υπογείως προτείνοντας πίσω απο την πλάτη του αρχηγού σου άλλον αρχηγό. Λίγη εντιμότητα μαι παλικαριά δεν βλάπτει .

        • ΧΑ,ΧΑ όσο καί να προσπαθείτε οι αυλικοί του κασαπιδη να τον χτυπήσετε γράφοντας ανακρίβειες προκαλείτε γέλιο,ο Σαββόπουλος είναι καθημερινά δίπλα μας,είναι έντιμος καί καθαρός δεν έχει ανάγκη κανέναν κασαπιδη καί οποίος αμφιβάλλει εκτός από τους συναδέλφους του ας ρωτήσει πολιτικούς αντιπάλους, αύριο να γίνουν εκλογές θά βγεί με διαφορά πρώτος, τυχαίο;δεν νομίζω, μαζί σου Τάκη Σαββοπουλε συνεχώς.

        • Πόσο πολυ σας ποναει ο σαββοπουλος μπαμ κανει,μην γραφετε οτι να ναι,μακαρι να ειχαμε και αλλους με τον χαραχτηρα και την αξιοσυνη του,απλα ο κασαπιδης ως ξεροκεφαλος που ειναι απαξιωσε οτι ικανο ειχε στην ομαδα του και απο αλλες ΠΕ και θα τα βρει μπροστα του,ο γιατσιος εγινε βουλευτης,η κυριακιδου παει για δημαρχος,γιουλα χαιρετησε ασε να μην συνεχισω ειναι τοσοι πολλοι που θα παθει πλακα ο κασαπιδης,αυτος νομιζει θα τον παρακαλανε,ασε που καποιες αλλαγες φερανε το πολιτικο τελος του,εδω θα ειμαστε και θα το δειτε,εχει ολους που τον προσκυνανε αλλα ετσι δουλεια δεν γινεται.

  • 25 Ιουνίου κυβέρνηση αυτοδύναμη ή ΝΔ και υποψήφιος Περιφέρειάρχης ο Αμανατιδηςςςςςς. Όσο για Κατάνα άστο δεν θέλουμε άλλον στην Περιφέρεια. Φτάνει ο ένας στην αντιπολίτευση δεν θέλουμε άλλον.

  • Ο Αμανάτιδης τάραξε τα νερά. Ο πιο κατάλληλος για περιφέρεια. Ασύγκριτα καλύτερος από όλους. Αν όχι ο Αμανατιδης τότες ποιος; Ρεύμα ορμητικό για Αμανστιδη.

  • Αν είχε πάρει το χρίσμα τέσσερα χρόνια πριν δεν θα είχε ζήσει αυτή η περιφέρεια το παραμύθι με τον Δράκο κι όλο το αντιαναπρτυξιακο αφήγημα ενός εγωπαθους ανθρώπου που υποβάθμισε κάθε προοπτική εξόδου από την καταιγίδα της απολιγνιτοποιησης.

  • ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΟΛΟ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ ΝΙΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΛΩΝ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ

  • ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΟΣ.Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΣΑΠΙΔΗ.ΑΡΑ ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ.ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΝΑΙ.

    • To 2014 η ΝΔ έδωσε χρίσμα σε Γιαννη Ιωαννίδη για Περιφερεια Θεσσαλονίκης αλλα βγήκε ο Τζιτζικώστας που ηταν ανεξάρτητος. Παλι γαλάζιος βγηκε το ιδιο πραγμα ειναι, ασε τα παραμυθια αυλικε. Κανεις δεν εκτιμάει τον Ροδόνερο στην Αθήνα. Ταχα του δώσανε το χρίσμα αλλά ολοι θα στηρίξουνε Αμανατίδη και θα τον ξεφορτωθούνε για να βοσκάει Κοτουλες και να λεει ιστορίες για ασπρους δράκους τον παραμυθά μας.

  • ΚΟΖΑΝ άναψες φωτια στην ΖΕΠ σε παραδέχομαι εχουν χάσει τον υπνο τους οι αυλικοί. Επικρατει νευρικότητα και φόβος. Φημες λένε ηδη μια συνεργατης προσεγγισε Αμανατίδη και ετοιμαζεται να δηλώσει παραίτηση.

  • Απελπιδες κινήσεις…ότι και να κάνει χαμένος θα ναι
    Όσο για τον Κασαπιδη έρχεται το τέλος του τον Οκτώβρη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.