Aίτημα για έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου

22 Ιουνίου 2023
18:46

 

16 Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Βοΐου με αίτησή τους προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ζητούν έκτακτη συνεδρίαση προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με την μη καταβολή της τακτικής μισθοδοσίας των εργαζομένων των δομών της κοινωφελούς δημοτικής επιχείρησης.

Με πρωτοβουλία του επικεφαλής του συνδυασμού Λαϊκή Συσπείρωση Μιχάλη Καραμπατζιά  συγκεντρώθηκαν 16 υπογραφές από το σύνολο των 27 δημοτικών συμβούλων του Δήμου Βοΐου.

Όλα ξεκίνησαν από την κατάσχεση στην οποία αναγκάστηκαν να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στους λογαριασμούς της ΔΗΚΕΒΟ που αφορά παρακρατημένα   δώρα ύψους 109 χιλιάδων ευρώ ενώ εκκρεμούν οφειλές ύψους 200 χιλιάδων ευρώ από τις ωριμάνσεις στα μισθολογικά κλιμάκια που από το 2012 δεν καταβάλλονταν  στους εργαζόμενους.

8 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.