«Γιατί στηρίζω για πρώτη φορά το ΚΚΕ» (Γράφει ο Κώστας Aσαλουμίδης)

22 Ιουνίου 2023
18:51

Για πρώτη φορά στηρίζω το ΚΚΕ. Και έτσι πρέπει να πορευτεί ο κάθε αγωνιστής, άσχετα αν συμφωνεί σε όλα με το ΚΚΕ. Τώρα είναι επιτακτική ανάγκη να δυναμώσει το ΚΚΕ. ¨

Για να ανοίξει πιο αποφασιστικά ο δρόμος της ανατροπής αυτής της καπιταλιστικής βαρβαρότητας. Για να συμβάλλει ακόμα πιο μαχητικά, όπως συνέβαλε την προηγούμενη περίοδο, στον αγώνα του λαού για ενέργεια κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα, ιδιαίτερα στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας που ο λαός πληρώνει πολλαπλά το έγκλημα της απολιγνιτοποίησης και της «πράσινης» ανάπτυξης. Για να δυναμώσει η πάλη του λαού για υγεία κοινωνικό αγαθό, κόντρα στο εμπορευματοποιημένο και σμπαραλιασμένο ΕΣΥ. Για να ενισχυθεί περαιτέρω η πάλη των εργαζόμενων, να ανάψουν περισσότερες εστίες αντίστασης σήμερα. Για να διατρανώσουν πιο αποφασιστικά οι εργαζόμενοι ότι στο δίλημμα «ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» απαντάνε και παλεύουν ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ.

Δυστυχώς, άλλοι δρόμοι και προσπάθειες παρόλο των προθέσεων δεν φάνηκαν ικανοί να εμποδίσουν αυτό το βάρβαρο δρόμο ανάπτυξης που καταστρέφει το λαό της περιοχής.

Πρέπει να ενισχυθεί περισσότερο το ΚΚΕ. Για να έχει περισσότερους βουλευτές σε όλη την Ελλάδα. Για να επανεκλέξει βουλευτή στην Κοζάνη. Για να εμποδίσει την αλαζονεία και την έπαρση της αντιλαϊκής πολιτικής του κεφαλαίου, που θα επιτεθεί ακόμα πιο σφοδρά στην εργατική τάξη την επόμενη μέρα. Όμως την επόμενη μέρα οι εργαζόμενοι και οι αγώνες τους μπορούν να έχουν έναν ακόμα πιο δυνατό σύμμαχο μέσα και έξω από την βουλή, στους χώρους δουλειάς και στους δρόμους. Και αυτό το σύμμαχο τον βρίσκουν στο ΚΚΕ.

Κώστας Aσαλουμίδης,

Πρόεδρος Συνδικάτου Εργαζομένων Ενέργειας “Εργατική Αλληλεγγύη”

4 σχόλια

  • Θα το εμποδίσει πως; Οτι γίνεται νόμος είτε διαμαρτυρηθείτε είτε όχι αργά ή γρήγορα θα γίνει πραγματικότητα.

    Πόσους πληστηριασμούς θα σταματήσετε 5-10-20?
    700.000 υποθέσεις έχουν και ο νόμος τους στηρίζει.

    Χρειάζεται νόμος και προστασία για όλα αυτά.

    Εσείς το ξέρουμε όλοι καλά οτι δεν είστε,δεν θέλετε και δεν θα γίνετε ποτέ κόμμα εξουσίας.
    Αν την Κυριακή έχετε 50% θα ξανακάνετε εκλογές.

  • Άσε μας ρε αδερφέ όσους “κομμουνιστές” ξέρω οι μισοί είναι βολεμενοι και οι άλλοι μισοί είναι με του μπάρμπα την κληρονομιά μάγκες πιο ΚΚΕ και πράσινα άλογα όλα τα κόμματα είναι σάπια από οποία μεριά κι αν το δεις !!!

  • κ. Ασαλουμίδη, δεν λυπάσαι τον Κουτσούμπα, που θα λιποθυμήσει απ’ την τρομάρα του και δεν θα ξέρει πού να κρυφτεί αν τυχόν περάσει το 10%;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.