Xύτρα ειδήσεων: Τι δηλώνουν σε συνεργάτη της στήλης οι 4 “γαλάζιοι” ενδιαφερόμενοι για το Δήμο Κοζάνης – Θα ανακοινώσουν υποψηφίους ή θα αποσύρουν το ενδιαφέρον τους;

23 Ιουνίου 2023
13:39

Μιλώντας σε συνεργάτη της στήλης, σήμερα 23/6, οι Θ. Σιόγκας, Γ. Τοπαλίδης, Δ. Κοεμτζόπουλος & Σ. Γκανάτσιος φανερώνουν τις προθέσεις τους εκ των οποίων κάποιες  – ασχέτως αν επαληθευτούν – είναι ξεκάθαρες άλλες αόριστες &  άλλες παντελώς ακατανόητες, με την έννοια ότι ο χρόνος που απομένει είναι ελάχιστος.

Γ. Τοπαλίδης: “Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα δημοσιευτεί η διακήρυξη αρχών κι ένας αριθμός υποψηφίων (10 -15 ατόμων)”

Θ. Σιόγκας: “Η λογική λέει ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις υποψηφίων μέσα στον Ιούλιο & Αύγουστο”

Σ. – Γκανάτσιος: “Τρίτη με Τετάρτη θα έχουμε τη διακήρυξη αρχών του συνδυασμού”

Δ. Κοεμτζόπουλος: “Κανένα σχόλιο στην παρούσα φάση”

Η Χύτρα

18 σχόλια

  • Καλά θα κάνουν να πάνε όλοι μαζί σε ένα συνδυασμό ώστε να καταφέρουν κάτι γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα…

  • ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΑΛΟΥΤΑ.

  • Ο μόνος που έχει καταθέσει σοβαρή πρόταση είναι ο Σιόγκας. Οι άλλοι το μόνο που κάνουν είναι να «παπαγαλίζουν» την πρόθεση τους ψάχνοντας για κομματικά δεκανίκια….αν θέλουν ας πάνε μαζί με τον Σιογκα. Ο άνθρωπος τους έχει αφήσει πίσω και αυτοι απλά δεν θέλουν να το παραδεχτούν….

  • Είναι καταδικασμένοι όλοι τους. Μέχρι 31 Αυγούστου τέλος. Και ο Καμπουρίδης. Η Κοζάνη θα έχει μόνο την ενότητα. Έχει σταθερές βάσεις.

  • Είναι ντροπή να μη συνεργάζονται ώστε να πάρει επιτέλους τον Δήμο η παράταξη! Ας μοιράσουν τα κουκιά (θέσεις προεδρίας κλπ) μετά την εκλογή τους, με έναν και μόνο υποψήφιο ως επικεφαλής μιας ενιαίας παράταξης!
    Με τις βλακείες τους τρώμε στη μάπα έναν άχρωμο, άοσμο, ανύπαρκτο δήμαρχο τόσα χρόνια τώρα. Έλεος πια!

  • Μέχρι στιγμής είναι σίγουρος ο Μαλουτας….
    … εκτός κι αν ενωθούν όλοι μαζί καί βγάλουν με κλήρωση έναν για Πρόεδρο του συνδυασμού, τότε μπορεί νά πάρουν το Δήμο Κοζάνης!!!!!!

  • ο Κοεμτζοπουλος για γέλια, ψαχνει καρεκλα να τρυπωσει….

    ο Τοπαλιδης…μπακαλικο…

    ο Γκανατσιος μπουσουλαει….

    ο Σιογκας (ποιος ειναι αυτος…?) ψαχνεται με την λογικη….

  • Νεοδημοκρατη της πολης της Κοζανης!!!!Υπαρχεις;?;?;Αν ναι, τι τους αφηνεις και σε δουλευουν ολοι μαζι και μουτος χωρια?;?

  • Στο τέλος όλοι στον Μαλούτα θα πάνε. Έτσι κι αλλιώς ο Λάζος έδωσε το παρών στη συγκέντρωση του Μητσοτάκη. Τζάμπα πήγε;

  • Κοζανίτες οι χειρότεροι πολίτες και ψηφοφόροι στην επικράτεια.
    Ο χειρότερος δήμαρχος.
    Όλοι βύσματα στο δήμο και στο υπηρεσίες.
    Μαγαζιά όλα με γλυψιμο και δόντι.
    Ρουσφέτια φουλ για δουλειά σε άχρηστους να μην αναφέρω κατ’ονομα τις “υπηρεσίες”.

  • Ο Σιογκας είναι πολύ αξιόλογος με πολύ καλό λόγο με επιχειρήματα και προγράμμα ο κοεμτζπουλος απλά δεν έχει και δε θα κάνει συνδυασμό…Ο Τοπαλίδης πολύ αδύναμος ο Γκανατσιος ερωτήματικο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.