kozan.gr: Αστυνομικός Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Ηλίας Τσιότσιας, για την κατάσταση με τα ναρκωτικά στην περιοχή μας: “Mας ανησυχεί ότι υπάρχει μια αύξηση και στις υποθέσεις και στις συλλήψεις και σε μικρότερες ηλικίες” (Βίντεο)

23 Ιουνίου 2023
13:57

 

Στο πλαίσιο σημερινής (23/6) συνέντευξης τύπου, στο Δημαρχείο Κοζάνης, για το Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργανώνεται τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, με τη συμμετοχή των Δήμων Κοζάνης, Εορδαίας, Βοΐου, Σερβίων και Βελβεντού, του ΚΕ.Θ.Ε.Α. και της Ε.Π.Σ. Κοζάνης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης,, Ηλίας Τσιότσιας εξέφρασε την ανησυχία & προβληματισμό του για την κατάσταση με τα ναρκωτικά στην περιοχή μας, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων: “Mας ανησυχεί ότι υπάρχει μια αύξηση και στις υποθέσεις και στις συλλήψεις και σε μικρότερες ηλικίες”.

 

6 σχόλια

  • Η χώρα μας είχε την υψηλότερη θνησιμότητα στους χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών ουσιών σε Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία! 24-9-22 NewsBreak

    και αυτό πρόοδος είναι ;

    • 1) Ο Αστυνομικός Διευθυντής μίλησε για την κατάσταση στην περιοχή της Κοζάνης.
      2) Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η Ελλάδα είχε τα υψηλότερα ποσοστά θνησιμότητας σε επίπεδο τριών ηπείρων.

  • Εδώ δεν μπορούν(δεν θέλουν)να λύσουν το θέμα με τα αυτοκίνητα πού είναι σε όλη την πόλη παράνομα παρκαρισμένα όταν τούς πάρεις τηλ σου λένε πάρε την Δημοτική εκεί μετά σώθηκες….

  • Γιατί η Δημοτική Αστυνομία δεν μπορει να λύσει το κυκλοφοριακό; Μόνο να κόβει κλήσεις για παρκάρισμα; Και μόστρα με τα μηχανάκια;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.