Χ. Ελευθερίου: “Γάργαρο και πεντακάθαρο νερό θα έχει πλέον και το Πολύρραχο Σερβίων”

23 Ιουνίου 2023
19:54
Γάργαρο και πεντακάθαρο νερό σε περίσσεια θα έχει πλέον και το Πολύρραχο μας.Μετά το νέο δίκτυο Τριγωνικού και τις μηδενικές πλέον απώλειες νερού μετά την νέα γεώτρηση της Καψάλας που αντλεί νερό με παροχή μεγαλύτερη των 75Μ^3/h ήρθε ώρα να λυθεί και το χρόνιο όπως αποδείχθηκε πρόβλημα του αγωγού μεταφοράς το νερού προς την νέα δεξαμενή του Πολυρράχου.
Μόνο η ενασχόληση σε βάθος με τα προβλήματα οδηγεί σε λύσεις.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην τεχνική μας υπηρεσία που με πρωταγωνιστές τους υδραυλικούς μας Παναγιώτη Δραγκόλα Ποντίκη Δημήτρη και φυσικά στον Παναγιώτη Πάσχο κατάφεραν να λύσουν άλλο ένα δυσεπίλυτο μέχρι σήμερα πρόβλημα.

4 σχόλια

  • Η μεγάλη Γαργάρα για τον Δήμαρχο είναι η επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση στις 8.10.2023, για τις οποίες από τώρα νοιώθει ότι θα τις χάσει. Ήδη οι ζυμώσεις στην παράταξη Σπυριδου είναι έντονες και μάλιστα με έτοιμο ψηφοδέλτιο σε όλη την επιφάνεια του Δήμου Σερβίων. Με το ισχυρό δεδομένα ότι ο Κωνσταντοπουλος ΔΕΝ κατεβαίνει στις εκλογές, πολλά στελέχη του Κωνσταντοπουλου θα πολιτευθουν με την παράταξη Σπυριδου. Αυτές οι εξελίξεις δείχνουν από τώρα ότι δήμαρχος από τον πρώτο γύρο είναι η κ Σπυριδου…

  • 20 χρόνια έδιναν νερό με νιτρικά στο χωριό.Μπράβο στον Ελευθερίου που ασχολήθηκε και το πρόβλημα λύθηκε.

  • Δήμαρχε τι είναι αυτά που κάνεις
    Θα το έκαμνε η Ρίτσα και ο Βασίλης, ιδικά ο Βασίλης το σκεφτόταν πολύ.

  • Ο Κωνσταντόπουλος είναι αυτός που σύνδεσε σαν δήμαρχος την δεξαμενή του Τριγωνικού με την δεξαμενή Πολυρραχου. Άρα το ότι το Πολυρραχου έχει νερό οφείλεται στον Κωνσταντοπουλο και όχι στον Ελευθερίου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.