Κωνσταντίνος Στόκκος (Διευθυντής της ΜΕΘ του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης): “Από Δευτέρα η ΜEΘ Κoζάνης γίνεται paperless”

23 Ιουνίου 2023
23:38
Ξεκινήσαμε από το μηδέν μέσα στην πανδημία με προβλήματα και καταφέραμε να βγάλουμε εις πέρας ένα δύσκολο έργο .. τώρα συνεχίζουμε με νέο εξοπλισμό και τεχνολογία ισάξια των μεγαλύτερων ΜΕΘ της χώρας και όχι μόνο .. και δεν σταματάμε εδώ.
Χθες τελείωσε η εγκατάσταση του σύγχρονου συστήματος CritIS Synergy+ που είναι ένα ιατροτεχνολογικό σύστημα ολοκληρωμένης κλινικής τεκμηρίωσης, που διαχειρίζεται την πολυπλοκότητα των πληροφοριών του περιβάλλοντος μιας μονάδας εντατικής θεραπείας και είμαστε πλέον η 9η ΜΕΘ στην χώρα και η πρώτη της περιφέρειας που θα το έχει εγκαταστήσει.
Ευχαριστούμε όλους που πίστεψαν σε εμάς , το ιατρονοσηλευτικο προσωπικό της Μεθ ΚΟΖΑΝΗΣ , την πρωήν και την νυν διοίκηση που στήριξαν το έργο αυτό .. από Δευτέρα η Μεθ ΚΟΖΑΝΗΣ γίνεται paperless , μια σημαντική αναβάθμιση με γνώμονα τον άρρωστο.

16 σχόλια

  • Μπράβο στους γιατρούς οι οποίοι τηρούν τον όρκο που έδωσαν στον Ιπποκράτη. Μακάρι να έχουμε καλούς επιστημονες και άξιους ανθρώπους.

    • Σιγά φέρατε την συντέλεια του κόσμου. Stravon φέρατε ένα μηχάνημα και σώθηκε το σύστημα υγείας την στιγμή που κλαίνε 40 χιλιάδες οικογένειες και 57 οικογένειες στα ΤΕΜΠΗ και εσύ έχεις το θράσος να σχολιάσεις για το κατόρθωμα μισθοφόρε του ακροδεξιού στρατού να τους χαίρεσαι

      • Πρεπει να εισαι και να μη χωρας ουτε σε μπαζουκας.Ντου αρα κομπλεξικε και γεγατος κακια υποκειμενο.

          • Βρε κακοψυχε,για το συγκεκριμενο θεμα γραψε κατι δηλ.αν ειναι καλο η οχι κι ασε το εσυ το ξερουμε.

  • Να κι ένα καλό νέο για το Νοσοκομείο μας. Μπράβο στην ομάδα που εργάζεται εντατικά στον τομέα αυτό για την αναβάθμισή του και σε όσους στηρίζουν οικονομικά και ηθικά την πρόταση!

  • Η επιμονή και η αφοσίωση των γιατρών και της διοίκησης για να λειτουργήσει η ΜΕΘ φέρνει αποτέλεσμα. Ελπίζω να μην το “αξιοποιήσουν” οι πολιτικάντηδες και μας το περάσουν ότι έγινε “κατόπιν ενεργειών τους”.

  • ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΗΛ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Η ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΑΙ Η ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.