Π. Κουκουλόπουλος:  Όλοι μαζί μπορούμε ν’ αλλάξουμε την πορεία του τόπου μας.

23 Ιουνίου 2023
23:10

 

 

Μ’ ένα μήνυμα ενότητας αλλά και αισιοδοξίας έκλεισε ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής στην Π.Ε. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος την τελευταία του προεκλογική ομιλία στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, λέγοντας ότι η μάχη για να αλλάξει η αρνητική πορεία του τόπου μας των τελευταίων χρόνων, είναι μια μάχη που μπορεί και πρέπει να κερδηθεί.

Ο κ. Κουκουλόπουλος τόνισε πως «Απευθύνομαι σε όλους εσάς, τους πολίτες, ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο και κομματική επιλογή και σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δώσουμε μαζί τη μάχη για ν’ αλλάξει η πορεία του τόπου μας και να ξαναμπεί στο δρόμο της προόδου και της ευημερίας.

Μια μάχη για την οποία έχουμε τα απαραίτητα όπλα αρκεί να τα χρησιμοποιήσουμε, αρκεί να μη συνθηκολογήσουμε με τα συμφέροντα που επενδύουν στην ερημοποίηση της περιοχής για τα κέρδη τους.»

20 σχόλια

  • Που να την πάτε δηλαδή ..! Την πήγατε στα βράχια μαζί μετο Σαμαρα και το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και τώρα τα βάλατε πάλι με το ΣΥΡΙΖΑ και οδηγήσατε τον κόσμο πάλι στο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ:!

    • Ο Κούλης πρέπει να κάνει μια εικόνα στον Αλέξη να την θυμιατιζει και να την προσκυνάει και να πίνει νερό στ’ όνομα του, γιατί αν δεν έβγαινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ το ’15, ο Κούλης δεν θα έβλεπε την πρωθυπουργία ούτε με τα κιάλια. Ας οψετε μάλιστα και ο Γιωργακης ο Παπανδρέου που έριξε τη χώρα και το ΠΑΣΟΚ στα βράχια.

  • Κιχ δεν μπορεί να βγάλει ο δικός σου, με όλα αυτά που έχει κρυφακούσει ο άλλος. Για ‘ αυτό ετοιμαστείτε για την αναθεώρηση του συντάγματος και άρθρο 16. Πάνω που ανεβήκατε λίγο, ξανά τα ίδια. Θα βγάλετε πάλι μαθητές και φοιτητές στους δρόμους.

  • ΟΣΟ ΕΙΣΠΥΝ ΥΠΠΥΡΓΟΣ……ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ…..ΑΦΟΥ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΙΡΑΣΟΣ….ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΤΑΣ ΤΗ ΨΗΦΟΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ….ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ.ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟιΟΣ ΕΦΤΑΙΞΕ….

  • Με την απλή αναλογική του Τσιπρα που μισείτε πήρατε 2% παραπάνω, τωρα με ενισχυμένη του κουλή, ούτε 7% πανελλαδικά.

  • Πού ήσουν όταν το ίδιο το ΠΑΣΟΚ ανέτρεψε την κυβέρνηση Παπανδρέου για να φέρετε τον Παπαδήμο μαζί με τον Σαμαρά; Πού ήσουν τότε να βγείς μπροστά και να καταγγείλεις το κομματικό πραξικόπημα; Αλλάξαμε κυβέρνηση χωρίς να γίνουν εκλογές τότε. Κατάλαβες γιατί είστε στα αζήτητα;

  • Ολοι όσοι “αμαρτήσατε” και πήγατε με τους εθνομηδενιστές του Σύριζα ελάτε στο πατριωτικό ΠΑΣΟΚ για να κανουμε τη μεγάλη πραγματική σοσιαλιστική παράταξη. Ο Σύριζας δεν υπάρχει πλέον, δεν ειναι πια τίποτα.

  • Μπράβο στους σχολιαστές του καναπέ και του καφενείου. Ο Πάρις δεν χρειάζεται να δώσει “εξετάσεις”. Συγκρίνετε το Πάρι αλλά και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ με οποιοδήποτε άλλο κόμμα. Η διαφορά είναι φανερή. Όλοι το γνωρίζουν πως το ΠΑΣΟΚ άλλαξε την χώρα προς το συμφέρον των πολλών.
    Πάρι είμαστε μαζί σου !

  • Νερό στον μύλο της δεξιάς κουβαλάτε γι αυτό και αντί να χτυπάτε τον Μητσοτάκη, χτυπάτε τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα δούμε ποια μπουμπούκια σας θα είναι στην κυβέρνηση του Μητσοτάκη από Δευτέρα.

  • Κουκουλοπουλε εισαι κι εσυ ενας καλος χορηγος του Μητσοτακεικου μαζι με το κομμα σου. Δεκανικια της δεξιας το κομμα του Ανδρεα Παπανδρεου ποιος να το περιμενε οτι θα γινονασταν.

  • Κι ο Λοβερδος;
    ” άρπαξε τον άρτον κι έτρεξε να προδώσει τον Παπανδρέου και τον Ανδρεα και τον Γεωργιο”
    Που;στον μητσοτακη.
    Φιλονιδης Γεώργιος Δάσκαλος.

  • Ετη φωτος μπροστα απο τους πρωην και τους νυν τοπικους πολιτικους ο Παρις, σε θεσεις και προτασεις για την προοδο του τοπου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.