Κωνσταντόπουλος για Δημοτική Αρχή Σερβίων: “Έκαναν την τρίχα τριχιά”.

24 Ιουνίου 2023
17:48

Νερό του Πολυρράχου συνέχεια.
Και πιο απλά ή όπως πολύ εύστοχα λέει ο λαός μας:
” Έκαναν την τρίχα τριχιά”.
Ένα απλό τεχνικό πρόβλημα επιπέδου υδραυλικού στον αγωγό διασύνδεσης της δεξαμενής Τριγωνικού με αυτήν του Πολυρράχου, το ανήγαγαν σε “επιστημονικό πρόβλημα”.
Το γεγονός ότι ταλαιπώρησαν για πάνω από μια βδομάδα μια ολόκληρη κοινωνία, καθόλου δεν τους ένοιαξε.
Μα ούτε μια συγνώμη!!……

 

Χ. Ελευθερίου: “Γάργαρο και πεντακάθαρο νερό θα έχει πλέον και το Πολύρραχο Σερβίων”

6 σχόλια

  • Έτσι ακριβώς. Αλλά θέλουν να πουλάνε σανό στους ετεροδημοτες και το χειρότερο: τα πιστεύουν! Ποτε είχαν ασχοληθεί άλλωστε έστω με την οργάνωση οποιουδήποτε πράγματος; Εδώ βάφουν ένα κάγκελο και αλλάζουν “τρομερά έργα άλλαξε όψη το χωριο”

    • Τι έκανε ο Κωνσταντόπουλος για το νερό στο Πολυρραχο;
      Είναι ο δήμαρχος που σύνδεσε τις δεξαμενές Τριγωνικού και Πολυρραχου για να υδροδοτείται το Πολυρραχο με μόνιμο και συνεχόμενο νερό. Αν δεν ήταν ο Κωνσταντόπουλος δήμαρχος, το Πολυρραχο δεν θα έπαιρνε ποτέ νερό από το Τριγωνικό.
      Όπως ποτέ δεν πήρε νερό το Τριγωνικό από τον Μεταξά, τότε που το Τριγωνικό δεν είχε νερό.

    • Ακριβώς. Δεν περιμένει δημαρχιακό μισθό και σύνταξη! Ούτε να επιβιώσει το μαγαζί του η να πληρώσει χρέη της εφορίας!
      Έτσι;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.