Καλλιόπη Βέττα: «Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την γενναιότητα, την ικανότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη της Αριστεράς»

29 Ιουνίου 2023
16:04

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα με αφορμή την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., δήλωσε:

«Η παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. είναι μια ιστορική στιγμή για την Αριστερά, την προοδευτική παράταξη, τον πολιτικό κόσμο και την ελληνική κοινωνία.

Ο Αλέξης Τσίπρας πρωτοστάτησε στα μεγάλα επιτεύγματα της Αριστεράς και της Ελλάδας, γιγαντώνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., αναλαμβάνοντας την κυβέρνηση σε δύσκολους καιρούς, βγάζοντας την χώρα από τα μνημόνια που την είχαν βάλει η Ν.Δ. και το ΠΑ.ΣΟ.Κ., ρυθμίζοντας το δημόσιο χρέος, ανατάσσοντας την διεθνή μας αξιοπιστία.

Ηγήθηκε με ήθος, δικαιοσύνη και αποτελεσματικότητα δίνοντας τιτάνιο αγώνα ενάντια στα μυριάδες προβλήματα αλλά και τις πρωτοφανείς συκοφαντίες και επιθέσεις από τους πολιτικούς αντιπάλους και τους επικοινωνιακούς τους συμπαραστάτες που, για κάθε ζήτημα, καθιστούσαν υπαίτιο τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ..

Σήμερα, με μια γενναία και συγκινητική απόφαση, άνοιξε τις διαδικασίες για την επόμενη ημέρα στο κόμμα, δηλώνοντας παρών στις διεργασίες αλλά και τις κοινωνικές ανάγκες και προτεραιότητες.

Ο κύκλος που έκλεισε με τον Αλέξη Τσίπρα ήταν ιστορικός και πετυχημένος. Οι Έλληνες πολίτες αναγνωρίζουν την διαδρομή και τα επιτεύγματά του, η ιστορία θα τον κατατάξει στην χορεία των μεγάλων ηγετών που νοιάστηκαν για την χώρα πάνω και πέρα από την προσωπική τους δικαίωση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., με τον Αλέξη Τσίπρα παρόντα, θα αναστοχαστεί σε επίπεδο ιδεών, προτάσεων και προσώπων, ενώ σύντομα θα εκλέξει νέο αρχηγό που θα ηγηθεί στον αγώνα για κοινωνική και οικονομική δικαιοσύνη.

Να είναι όλες και όλοι σίγουροι, ότι οι αρετές και οι αξίες του Αλέξη, η γενναιότητα, η τιμιότητα, η αποτελεσματικότητα, η ανθρωπιά θα χαρακτηρίζουν και την επόμενη ημέρα, τον επόμενο αρχηγό του Κόμματος.

Αλέξη, σε ευχαριστούμε για όλα»

26 σχόλια

  • αηδιες..αν εμενε ακομα ο συζριζα δεν θα εβρισκε ουτε την δικη ου ψηφο..καταλαβε οτι αυτος ηταν το μεγαλυτερο βαριδιο στοκομμα..και μετα ο τζανακοπουλος και ο παππας..αν δεν φυγουν και αυτοι ..οσυριζα θα μεινει καεκει ακομα χειροετρα..καμμενα χαρτια ειναι..

  • «Από τις πιο ελεεινές φιγούρες της ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής» χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο επικεφαλής της Γαλλικής Αριστεράς και Ευρωβουλευτής, Ζαν Λυκ Μελανσόν.
    info-war.gr

  • Οι Έλληνες τον επιλέξαν για πρωθυπουργό όπου ούτε γενναιότητα (Σκοπιανό) κλπ ούτε δικαιοσύνη (μνημόνια ξύλο στις διαδηλώσεις ημετέρου σε θεσεις) Άρα ούτε άξιος ήταν. Αλαζονεία και έπαρση ούτε καν η μόρφωση του δεν ήταν ανάλογη της θέσης του. Και ψήφισαν βέβαια τον καλύτερο από τους κακούς τον Μητσοτακη

  • Στα βήματα του Ανδρέα και πάλι, αλλαγή ονόματος σε στυλ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για να δείξουμε ότι είμαστε κάτι άλλο καινούργιο!

  • Δηλαδή θα είναι τα ίδια άτομα, το ίδιο κόμμα αλλά με άλλο όνομα και έμβλημα για να παρουσιαστεί ως κάτι φρέσκο και διαφορετικό, μπας και ρεφάρει τη χασούρα

  • γιγαντωθηκε, γιατι σε μια πολυ δυσκολη στιγμη κατ την οποία ο λαος σοκαρίστηκε , ήρθε, μας φλομωσε με ψεματα και πουλησε ελπιδα, που είναι ό,τι χειρότερο μπορεις να κανεις στον συνάνθρωπο… στα τσακίδια

    • ΜΗ ΝΟΜΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΔΑΦΝΕΣ.Ο ΜΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 2015.

      • Ακριβώς! Η σημερινή του κίνηση έχει σκοπό να σώσει το πολιτικό του προφίλ και μόνο, την ώρα που το καράβι βουλιάζει επειδή ο ίδιος το οδήγησε στα βράχια με την αποτυχημένη του θητεία στο κόμμα τα τελευταία 4 χρόνια. Έτσι απαλλαγμένος από τα βαρίδια της προσωπικής του αποτυχίας θα εμφανισθεί στο προσεχές μέλλον ως κάτι το καινούργιο και διαφορετικό με άλλη σημαία!!!! Και φυσικά ποντάρει στην κοντή μνήμη του μέσου σανοφάγου ψηφοφόρου, που τρώει αμάσητο λαϊκισμό σε τιμή ευκαιρίας.

    • Μιλάς ακόμα εσύ; Τι έλεγες πριν τις εκλογές; Τον ήθελες και πρωθυπουργό.. Ούτε βουλευτή δεν τον βλέπω, αντε γειά!!! Και ρουφα το αυγό σου.

    • 23 δεν το λες και λίγο. Πότε κανένας άλλος δεν κατάφερε να έχει τέτοια διαφορά. Αξιος ,στο μόνο που ήταν καλός. Να μην ξέρει τι του γίνεται.

  • Τα δεξιογιδα βλεπω παλι σε πανικο και αναστατωση
    ηδη σε μερικα σχολια διακρινεται και η αισθηση του ανικανοποιητου που εχουν , μιλανε ηδη απο τωρα οτι αφου φευγει θα βαλει αλλους μπροστα μπας και κερδισει την χασουρα.. αχαχαχαχαχαχα….. μεχρι εχθες τα δεξιοτρολ φαγωθηκαν φυγε και φυγε , φευγει και τελικα ουτε αυτο τους αρεσει τωρα.

    • Εγω εσενα θα προτεινω για αρχηγο του τσιριζα,τοσα χρονια εισαι ο μονος που απαντα σε ολα τα σχολια,το αξιζεις!!!

          • Και η γκεμπελικη μπλε προπαγανδα σας παει συννεφο:

            Ισοβια μονοκρατορια στο Συριζα…

            1) Νικος Κωνσταντοπουλος
            2) Μαρια Δαμανακη
            3) Αλεκος Αλαβανος
            4) Αλεξης Τσιπρας…

            Οταν εχεις πονεσει περισσοτερο απ τον Τσιπρα που σας εκοψε την μασα το 2015 λογικο ειναι να γραφετε ακομα και σημερα ανοησιες που ουτε ο Πορτοσαλτε δεν θα τις ελεγε.

  • Καλλιόπη , με σοκάρεις , τα πιστεύεις αυτά που λές ??? Πιστευτώ ότι έχεις ορθή κρίση . Εκτός αν τα λές σαν σε επικήδειο λόγο .!!!!

        • Μα καλά δεν μας εσωσε το μικρο ευελικτο σχημα του Μητσοτακη
          που αποδειχτηκε και στην νεα τετραετια ακομα μεγαλυτερη φουσκα απο την πρωτη με 65 υπουργους ενω ολη η Ευρωπη εχει το πολυ 25 και 30?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.