Εκ νέου υποψήφια Δήμαρχος Σερβιων η Λαζαρίτσα Σπυρίδου, επικεφαλής ‘ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ’

29 Ιουνίου 2023
17:14

Αγαπητοί συνδημότες.
Η παράταξή μας ‘ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ’ θα διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο του Δήμου Σερβίων στην εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου του 2023.
Με σεβασμό και καθαρότητα σας καλούμε στην ομαδα μας.

Με ιδιαίτερη τιμή
Λαζαρίτσα Σπυρίδου-επικεφαλής ‘ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ’

37 σχόλια

  • Καλή επιτυχία Ρίτσα.Εύχομαι να τον πάρεις τον Δήμο και να ταπεινωθουν όπως τους αξίζει ορισμένοι που καβάλ ησαν καλάμια. Είσαι αξιόλογο άτομο και εσύ και όλη σου ή οικογένεια. Στα Σερβια έχει παραγίνει.

    • Κ.Σπυρίδου ολόψυχα καλή επιτυχία.Τα τελευταία χρόνια στάσιμος ο Δήμος. Εκτός από μεγαλόστομα σχέδια που ακούμε δεν βλέπουμε έργα.Με την στήριξη μας δεδομένη εύχομαι να είσαι η επόμενη δήμαρχος.

        • Πράγματι δεν είναι στάσιμος. Κατρακυλάει.
          Επειδή εγώ μένω στα Σέρβια ας μας πει ο 11:13 πόσα μαγαζιά έμειναν στην πλατεία και σε τι κατάσταση βλέπει το δημαρχείο. Επίσης σίγουρα έχει καιρό να περάσει από την γέφυρα!

  • Λίγο να σε βοηθήσουν οι εκλεγμένοι είσαι βγαλμένη από την πρώτη Κυριακή.Πρέπει να τον πάρεις τον Δήμο.

    • Σιγά που νοιαζονται οι εκλεγμένοι βουλευτές για το Δήμο και ειδικά για την υποψηφιότητα της κυρίας Σπυρίδου.Τους είδαμε και στις προηγούμενες εκλογές ποιόν στήριξαν.Πάντως όχι την συγκεκριμένη κυρία, γιατί αν την είχαν στηρίξει θα συνέχιζε και την δεύτερη Κυριακή.

      • Αν ειναι αληθεια αυτο και καναν τετοιο πραμα καλο ειναι που μας το λες ,να το ξερουμε για την επομενη φορα.Θα βρουνε κλειστη πορτα και θα ψαχνονται.

  • Εσείς δεν θα δώσετε στη δημοσιότητα κανέναν υποψήφιο πρόεδρο. Ελευθερίου, Μαλούτας,Ζευκλής καλωσορίζουν καθημερινά υποψηφίους. Οι Εκλογές πλησιάζουν.

        • Ετσι σου ειπαν να γραψεις??? Καλα κανεις…αλλα σε λιγες μερες που θα ξεκινησει η Σπυριδου τις ανακοινωσεις υποψηφιων και δεις τις υποψηφιες στο Μικροβαλτο, τοτε να δω που θα κρυφτεις…οπως λεει και ο λαος…το καλο πραγμα αργει (εντος ημερων)!!! Σας επιασε ο πανικος???

        • Πραγματικά λυπάμαι για το σχόλιο δείχνει πόσο κακόψυχοι είστε και δεν έχετε τον παραμικρό σεβασμό απέναντι σε ανθρωπους με ηθικη και αξιες αλλά βέβαια αυτή η τοξικοτητα πηγαζει από την σημερινή δημοτική αρχη και αυτό θέλουμε να αλλάξουμε και θα το πετύχουμε…

    • Κανένα να μην δώσει. Κάθε ένας που παρουσιάζει ο Κίτσος – και μάλιστα στο γράφει δημάρχου λες και είναι το γραφείο του συνδυασμού του- είναι νίκη των άλλων. Με ντακριστο δεκαρια και τους άλλους αντιδημάρχους και κάτι παλιακους που πάει;
      Έτσι Ρίτσα με ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ

  • Κα Σπυριδου καντε την ανατροπη.Καλη επιτυχια στον αγωνα σας.Θα παρετε τον Δημο,ειναι σιγουρο αυτο.

  • Τον δημαρχιακό θώκο τον διεκδικεί ο υποψήφιος δήμαρχος ,όχι η παράταξη . Είναι αξίωμα που αφορά πρόσωπο . Στο ” παράταξή μας ” δύο τόνους , στο “ομαδα μας ” κανένας . Καλά πάμε!

    • Σε βολεύει, μήπως τελείωσες φιλόλογος και μας κάνεις μαθήματα τονισμού.Τον δημαρχιακό θώκο δεν τον διεκδικεί ένα ακομάτιστο πρόσωπο.Κάπου ανήκει πολιτικά.Τα άλλα είναι λόγια του αέρα για να μην θίγονται ορισμένοι,που όπου φυσάει ο άνεμος πάνε,μόνο και μόνο για να μη μείνουν χωρίς καρέκλα.

      • Η Σπυρίδου είναι μέλος της παράταξης.Αρα σωστά το βάζει. Δεν υπάρχει λάθος απλά γράφει σεμνά και με σεβασμό,Απλά εσεις μαθατε αλλιως γι αυτο αποκαλλειστε αρχοντες

        • Δεν καταλάβατε . Αυτό το πράμα δεν μπορεί να είναι επίσημη ανακοίνωση υποψήφιου-υποψήφιας δημάρχου . Τρεις αράδες έγραψε και δεν τα κατάφερε .

        • Ετυμολογία
          θώκος < αρχαία ελληνική θῶκος
          Ουσιαστικό
          θώκος αρσενικό
          κάθισμα αξιωματούχου
          αξίωμα, θέση

  • Μπραβο Ριτσακι!!! Επομενη Δημαρχος Σερβιων!!! Κρατα γερα και μην μασας τιποτα απολυτως!!! Εχεις τη στηριξη του κοσμου και θα εισαι ο νικητης των εκλογων!!!

  • Η παράταξη μας αγαπητέ σχολιαστή έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη, η παράταξη μας έχει αξίες και δε ζυγίζει μόνο δύο τόνους. Έχει έναν αρχηγό όχι ενός Δήμου αλλά όλης της Ελλάδας. Το αν η ομάδα της παράταξης έχει άτομα ενώ άλλοι πολλούς και δεν χωράνε στην ομάδα αυτο δεν το ξέρεις. Αν την ομάδα δεν την στηρίζει η τοπική παράταξη είναι ένα μεγάλο ηθικό θέμα.

    • Η Στάση Σερβίων είναι ένας συνδυασμός που έχει υποψηφίους από όλα τα κόμματα. Σε αντίθεση με τον 3Α που είναι ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και όπου φυσάει ο άνεμος. Σπυρίδου ενοχλεί πολύ που θα είσαι η επόμενη Δήμαρχος Σερβίων.

    • Ας εμφανίσει πρώτα το συνδυασμό της και μετά μιλήστε για τη νέα δήμαρχο…
      Συνέβαλλε κάπως θετικά στο δήμο τόσα χρόνια;μονίμως κόντρα στο δήμαρχο και στους συμβούλους, απλά για την αντιπολίτευση.
      Δήμαρχος τόσο άξιος και δραστήριος σαν τον Ελευθερίου δεν θα περάσει από το δήμο.

      • Συνέβαλε θετικά ο Κίτσος και το δεκαρι που τους προγκηξαν οι ενώσεις δημοσιογράφων και των εργαζομένων;

  • Ούτε για αντιπολίτευση δεν κάνεις
    Σε είδαμε στα Δημοτικά Συμβούλια τι έκανες.
    Παρεμβάσεις χωρίς νόημα και ουσία

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.