Αυτοί είναι οι μαθητές του 3oυ ΓΕΛ Κοζάνης με τα υψηλότερα μόρια (Δελτίο τύπου)

29 Ιουνίου 2023
20:19

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων  των Πανελλαδικών Εξετάσεων,  συγχαίρουμε όλους εσάς που αριστεύσατε δικαιώνοντας  έτσι την επίπονη προσπάθεια που καταβάλατε  και  όσους  καταφέρατε να πετύχετε το στόχο σας  συγκεντρώνοντας τα μόρια που απαιτούνται για τις σχολές που επιθυμείτε. Συγχαίρουμε σήμερα τους μαθητές μας για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές!! Είμαστε ιδιάιτερα ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις τους σε όλες τις κατευθύνσεις!

Ευχόμαστε να συνεχίσετε και στο μέλλον  την αξιόλογη προσπάθειά σας, κάνοντάς μας περήφανους για την πρόοδο και τις επιτυχίες σας.Στα παιδιά όμως που δεν τα κατάφεραν φέτος, ένα ”μπράβο” για τον αγώνα  που έκαναν….η προσπάθεια συνεχίζεται…. Ανεξάρτητα όμως από το θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα των Πανελλαδικών, ευχόμαστε  σε όλους σας  να μπορείτε να διακρίνετε  τις ξεχωριστές ικανότητες και τα ταλέντα  που ο καθένας από σας  διαθέτει και  με οδηγό τα όνειρά σας να αξιοποιείτε  κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται στη ζωή σας,  για να γίνετε ευτυχισμένοι!!!

Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στους μαθητές μας, κάθε επιτυχία στη ζωή τους!! Μακάρι όλοι οι δρόμοι να είναι ανοιχτοί μπροστά τους!!” Συγχαρητήρια” σε όλα τα παιδιά, που προσπάθησαν ν’ αγγίξουν ένα απ’ τα “όνειρά” τους.  Επιγραμματικά αναφέρουμε:

ΣΧΟΛΕΣ ΥΓΕΙΑΣ                      ΖΑΡΑ ΡΟΔΑΜΑ           19025

                                                 ΣΙΟΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ       18650

                                                 ΚΟΝΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ    18550

                                                 ΚΟΝΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ   17925

                                                 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 17900

ΣΧΟΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ    ΖΟΥΡΟΥΦΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 19025

                                                  ΚΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ           17900

ΣΧΟΛΕΣ ΘΕΤΙΚΩΝ                   ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  19000

                                                   ΒΡΟΝΤΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ              18825

ΣΧΟΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ          ΜΑΚΡΙΑΝΙΔΗΣ ΙΣΑΑΚ              18250

                                                  ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    17700

Σας ενημερώνουμε ότι τριαντατέσσερις(34) μαθητές  μας έχουν γράψει πανω από 16000 μόρια Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στους μαθητές μας, κάθε επιτυχία στη ζωή τους!! Μακάρι όλοι οι δρόμοι να είναι ανοιχτοί μπροστά τους!!

Ο Διευθυντής                  Ο Σύλλογος  Διδασκόντων του 3ου ΓΕΛ

Κεχαγιάς Χρήστος

3 σχόλια

  • ευτυχώς έχετε καθηγηταρες
    να ναι καλά τα φροντιστήρια
    η τρίτη λυκείου ολη την χρονιά διακοπές

  • Μπράβο σε ολα τα παιδιά που προσπαθησαν, ασχέτως αποτελέσματος. Καλά κάνουν τα σχολεία ξαι καμαρώνουν για τα παιδιά τους που πέτυχαν αυτές τις βαθμολογίες. Καλό θα είναι βέβαια να παραδεχτούμε πως το εκπαιδευτικό σύστημα βασιζεται στα φροντιστήρια, δυστυχώς.(Με πολυ πολύ διάβασμα από τα παιδιά, εννοείται).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.