Δημοσθένης Κουπτσίδης: “Έγκληματικές παραλείψεις της Δημοτικής Αρχής”

5 Ιουλίου 2023
15:59

<Οι εγκληματικές παραλείψεις της Δημοτικής Αρχής και η «εμμονή» της στην απαξίωση της Αναπτυξιακής Εταιρείας (ΑΝΓΡΕ) στέρησαν από την τοπική κοινωνία το Προγραμμα «leader». Δυστυχώς τα γεγονότα ειναι αδιάψευστος μάρτυρας όλων αυτών που βιώνουμε με τις «ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ» στον Δήμο Γρεβενών... Οι ευθύνες δεν ειναι πολιτικές και μόνο. Υπάρχουν ευθύνες και προσωπικές,όλων που έχουν λάβει τις αποφάσεις,αλλά κυρίως του «εγκεφάλου» που κατευθύνει και σκηνοθετεί τα πάντα προς όφελος του. ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ... ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...   ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ πρώην Νομάρχης & Δημαρχος Γρεβενών Υποψήφιος Δημαρχος Γρεβενών ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Ένα σχόλιο

  • Για την ΕΠΣ Γρεβενών που είσαι πρόεδρος χωρίς ομάδες και πρωτάθλημα θα μας πεις τίποτα;
    Άσε και κανέναν τίτλο να τον πάρει και κανένας!!!!
    Στην ΕΠΣ,στην ΚΕΔΚΕ,στο Δήμο,στην ΕΠΟ και δεν ξέρω που αλλού..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.