Αποχώρηση Βασίλη Κωνσταντόπουλου από τη θέση υποψηφίου δημάρχου (του Γεώργιου Λαγογιάννη )

5 Ιουλίου 2023
16:11

Με ανάμεικτα συναισθήματα πληροφορήθηκα την ανακοίνωση του πρώην δημάρχου Σερβίων, Βασίλη Κωνσταντόπουλου, να μη διεκδικήσει τη θέση του δημάρχου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.

Είχα τη χαρά, ως τέως πρόεδρος της κοινότητας Πλατανορεύματος, το διάστημα 2011- 2014, να τον γνωρίσω και προσωπικά και επαγγελματικά και να εκτιμήσω την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, την εργατικότητά του και τη μαχητικότητά του για το καλό του τόπου και την αξιοπρέπεια με την οποία στεκόταν αλώβητος απέναντι σε κάθε είδους δυσκολία. Να τονίσω την άριστη συνεργασία που είχαμε και, μάλιστα, στα δύσκολα χρόνια των μνημονίων με τις συνεχόμενες οικονομικές περικοπές και προσπαθούσαμε πάντα από κοινού να αντιμετωπίζουμε τα μείζονα θέματα που ταλάνιζαν την κοινότητα.

Τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, με τιμά η συνεργασία που είχα μαζί του και του εύχομαι ολόψυχα υγεία και ευημερία σε όλους τους τομείς.

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Λαγογιάννης

6 σχόλια

  • Γιώργο καλά τα λες, αλλά αυτούς που τον στήριξαν(συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του, τους είχε δηλαδή στο τσεπάκι) τους είχε γραμμένους κανονικά.
    Πρόεδρος Κοινότητας

    • Ο Κωνσταντόπουλος συμπεριφερόταν δίκαια και με τον ίδιο τρόπο σε όλους τους προέδρους, είτε είχαν εκλεγεί με το ψηφοδέλτιό του είτε όχι. Γιατί οι πρόεδροι εκπροσωπούσαν τις τοπικές κοινωνίες και δεν μπορούσε να υπάρχει διάκριση σε προέδρους α και β κατηγορίας, όπως κάνει ο σημερινός δήμαρχος.
      Αυτή είναι και μια από τις μεγάλες διαφορές Κωνσταντόπουλου-Ελευθερίου.

  • Γι’αυτό οι σημερινοί Πρόεδροι εγκατέλειψαν τον Κωνσταντόπουλο και πήγαν όλοι με τον Ελευθερίου
    Εσένα και της Μεσιανής στήριζε, όλους τους άλλους τους είχε γραμμένους κανονικά.
    Πρόεδρος Κοινότητας

    • Τρία πουλάκια κάθονται
      Η διαφορά ήθους ύφους πρακτικών αποτελεσματικότητας και κυρίως υστεροβουλία
      Μεταξύ του κυρίου Βασίλη και των Κοσματοπουλος Ελευθερίου είναι χαωδης
      Πρόεδρος Κοινοτητας

  • Γιωργάκη ξαναδιάβασε αυτά που έγραψες και πες μας, τι Δήμαρχο έψαχνες όταν απέρριπτες την πρότασή του να σε έχει υποψήφιο, και μπήκες στα ψηφοδέλτια του Κωσματόπουλου και τώρα θέλεις να είσαι υποψήφιος με την Ρίτσα;
    Τι πονηριές αλλού, εμείς δεν σε ψηφίζουμε, εμείς του Κωνσταντόπουλου ντε.

  • Εγώ τα ανάμεικτα συναισθήματα σας δεν τα κατάλαβα από αυτή τη δήλωση . Επιπλέον χαρήκατε και λυπηθήκατε ταυτόχρονα ; Χαρήκατε που δεν θα είναι υποψήφιος και ταυτόχρονα λυπάστε που δεν θα είναι υποψήφιος , τι ακριβώς ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.