kozan.gr: Mεγάλη νίκη για τους κατοίκους της Καλαμιάς Κοζάνης – Το Μονομελές Πρωτοδικείο Κοζάνης με απόφασή του, μετά την χθεσινή δικαστική διαδικασία, διατήρησε αυτούσια την προσωρινή διαταγή – Τι λέει ο Δικηγόρος των κατοίκων Στέργιος Κατσέλας (Βίντεο)

6 Ιουλίου 2023
12:15

Mεγάλη νίκη για τους κατοίκους της Καλαμιάς Κοζάνης και για όσους τους στήριξαν στην υπόθεση με την κατασκευή μεγάλου φωτοβολταϊκού Πάρκο έξω από το χωριό. Το Μονομελές Πρωτοδικείο Κοζάνης με απόφασή του διατήρησε την προσωρινή διαταγή, μετά την χθεσινή δικαστική διαδικασία, γι’ απαγόρευση κάθε εργασίας εγκατάστασης των φωτοβολταϊκών σταθμών της British Petroleum στην Καλαμιά Κοζάνης, μέχρι την τελική έκδοση απόφασης τους επόμενους μήνες.  Η διατήρηση της προσωρινής διαταγής μετά από μία εξαντλητική ακροαματική διαδικασία και από διαφορετικό δικαστή αυτή τη φορά ομολογουμένως συνιστά ένα σημαντικό βήμα στις συντονισμένες κινήσεις που διαδραματίζονται στον δικαστικό αγώνα

kozan.gr

9 σχόλια

  • ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ.

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΑ!

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΙΣΣΟΡΟΠΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ.

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
    ΠΡΩΤΑ Η ΚΟΖΑΝΗ, ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!

  • Πολλά συγχαρητήρια για την Νομική υποστήριξη στους κατοίκους της Καλαμιάς.Χαιρόμαστε πολύ για την δίκαιη απόφαση. Ζητήματα που αφορούν τους κατοίκους και επηρεάζουν την ζωή τους θα πρέπει να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την άποψη τους και να την σεβαστούμε.Άνθρωποι χωρίς πιστοποιημένη γνώση,όμως η γνώση της ζωής και της πείρας και το ένστικτο της επιβίωσης τους ωθούν στο σωστό.Σε αντίθεση με την πιστοποιημένη γνώση κάποιον που η χρήση ή κατευθυμένη χρήση της και συμφερόντων οδηγεί σε καταστροφή!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.