«Τα παράπονα στον Δήμαρχο» πήγαν στη Νεράιδα

6 Ιουλίου 2023
12:29

Παρουσία αρκετών επιχειρηματιών του κλάδου της εστίασης που δραστηριοποιούνται στη Νεράιδα, δημοτών αλλά και για πρώτη φορά παρουσία της νομικής συμβούλου που χειρίζεται τις υποθέσεις του Δήμου Σερβίων, παρουσίασε ο Δήμαρχος το έργο της Δημοτικής Αρχής.

Αναφέρθηκε σε πολλές υποθέσεις, που λόγω ελλειπούς νομικής εκπροσώπησης στο παρελθόν, τις περισσότερες φορές είχαν αρνητική τροπή καθώς και στον μεγάλο όγκο δικαστικών αποφάσεων που υποχρέωναν τα οικονομικά του Δήμου να αιμορραγούν.

Ιδιαίτερα παρουσίασε το μεγαλύτερο έργο του Δήμου, τα ψηφιακά υδρόμετρα, το νέο δίκτυο ύδρευσης της Νεράιδας και ανάμεσα στα άλλα την καινούρια παιδική χαρά.

Επίσης ανέλυσε το πλάνο για τα μελλοντικά έργα της περιοχής, όπως η ασφαλτόστρωση του δρόμου Νεράιδα Λεύκαρα έτοιμη να ξεκινήσει (υπήρχε για χρόνια μόνο στην ατζέντα προεκλογικών εξαγγελιών) και το επόμενο βήμα, η εκπόνηση μελέτης για το κομμάτι Λεύκαρα Καπνοχώρι που θα συνδέει πολύ πιο σύντομα τον Δήμο Σερβίων με την Εγνατία οδό. Από την πλευρά των δημοτών, υπήρξαν επισημάνσεις σχετικά με τη βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού και την αποκομιδή των απορριμμάτων ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες που μεγαλώνει ο όγκος λόγω των καταστημάτων εστίασης.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.