Ιστορικός & Λαογραφικός Σύλλογος “Διγενής Ακρίτας” Λευκόβρυσης: Eκδηλώσεις πολιτισμού “Αγία Μαρίνα 2023”, 13-14-15 Ιουλίου

6 Ιουλίου 2023
22:16
Κανένα σχόλιο

Ο Ιστορικός & Λαογραφικός Σύλλογος “Διγενής Ακρίτας” Λευκόβρυσης, σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις πολιτισμού “Αγία Μαρίνα 2023”.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

🎶 Αφιέρωμα στο Μουσικοσυνθέτη ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Ερμηνεύουν: Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, Κατερίνα Τσιάρα

Παίζουν οι μουσικοί: Παναγιώτης Δαγκλής (μπουζούκι & μπαγλαμά), Θάνος Τζικανούλας (μπουζούκι & μπαγλαμά), Τόλης Νίρας (κιθάρες), Θοδωρής Χριστόπουλος (πιάνο), Λεωνίδας Κυρίδης (μπάσο)

Φιλική Συμμετοχή: Αποστόλης Αποστολόπουλος (τραγούδι), Στέφανος Σεβίλογλου (λύρα)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ | ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.30

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Πλανήτες & Άστρα | Αστροβραδιά

Η Αστροβραδιά θα ξεκινήσει με ενημέρωση από τον Αστρονομικό Σύλλογο Δυτικής Μακεδονίας.

Στη συνέχεια τα παιδιά του χωριού με τη βοήθεια της Αναστασίας Τοπάλη και ενός φλάουτου αφηγούνται αποσπάσματα από το βιβλίο του Μενέλαου Λουντέμη “ Ένα παιδί…μετράει τα άστρα”.

Στη συνέχεια της Αστροβραδιάς, τα παιδιά παρατηρούν και “μετρούν” τα άστρα, μέσα από το Τηλεσκόπιο του Αστρονομικού Συλλόγου Δυτικής Μακεδονίας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ | ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.00

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

🎶 Μεγάλο Ποντιακό Γλέντι

Ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης στο τραγούδι και ο Στάθης Αλεξανδρίδης στη λύρα και το τραγούδι, ανεβάζουν το θερμόμετρο της ποντιακής διασκέδασης στα ύψη…

Μαζί τους επί σκηνής: Κυριάκος Παπαδόπουλος (κλαρίνο), Ειρήνη Σαχταρίδου (αγγείο), Αλέξανδρος Ακριτίδης (τραγούδι), Γιάννης Ζυμπάς (λύρα), Γιώτης Ευθυμιάδης (πλήκτρα), Παύλος Ευθυμιάδης (κρουστά).

ΕΙΣΟΔΟΣ 5€ | ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.30

Πληροφορίες | 📞6979677166

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.