Οι πολιτικοί του Δήμου μας μάλλον ενδιαφέρονται περισσότερο για τους υποψήφιους (Γράφει ο Ευσταθιάδης Θεοχάρης, Πρόεδρος Κοινότητας Αλωνακίων)

6 Ιουλίου 2023
23:59

Το καλοκαίρι πλέον είναι εδώ και μαζί και ορισμένα προβλήματα όπως αυτό των χόρτων. Δυστυχώς μέριμνα εδώ και πολύ καιρό δεν υπάρχει. Από την πλευρά μας ως κοινότητα, σύλλογος και εθελοντές κάτοικοι του χωριού θα προσπαθήσουμε για το κόψιμο των χόρτων στους κοινόχρηστους χώρους. Οι πολιτικοί του Δήμου μας μάλλον ενδιαφέρονται περισσότερο για τους υποψήφιους που θα έχουν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Καλό καλοκαίρι ευχόμαστε.

Ευσταθιάδης Θεοχάρης. Πρόεδρος τ.κ Αλωνακίων

 

11 σχόλια

  • Ε όχι πρόεδρε μην είσαι αχάριστος αφού δώσανε κορδόνι και λάδι τι άλλο θες….. κατά τα άλλα ο δήμος μας δουλεύει άψογα. Τέλεια όλοι οι πρόεδροι δαγκωτό μαλουτα!!!!!!!

  • Οι πολιτικοι της ΠΕ Κοζανης ,Ευσταθιαδη ,σιγουρα ενδιαφερονται για τους ψηφους σου !!!!!!!!!!Για βοηθεια εκει στους χωρους της κοινοτητας καλεσε τον Αμανατιδη,εχει χρονο……..και ειναι και …εργατικος!!!!!!!

    • Εάν έχει χρόνο ο Αμανατίδης είναι κάτι για το οποίο δεν σε πέφτει λόγος. Όσο για την εργατικότητά του και το τι έχει κάνει σε 4 χρόνια έχει καταγραφεί, όπως και για τον καθένα.
      Στα προβλήματα ήταν παρών και αυτό πρέπει να κάνει ο καθένας. Άρα το σχόλιο σου είναι ντοπιαστικό για τους άλλους και όχι για αυτόν που δουλεύει. Είναι σημαντικό ούτε 1 μηνα μετα τις εκλογές να του αναζητούν γα να τους λύσει προβλήματα.
      μπράβο λοιπόν για τα καλά σου λόγια

      • Ειτε πρωι ειτε βραδυ η δροσια η καυσωνας ο Αμανατιδης εχει χρονο Ευσταθιαδη!!!!!!Θα σε βοηθησει……..

    • Αγαπητέ ανώνυμε ο Ευσταθιάδης τουλάχιστον είχε τα κότσια και έκανε μια επώνυμη και ανοιχτή δημοσίευση. Δεν χρειάζεται να βγάζουμε τα απωθημένα μας και την χολή μας πίσω από την κουρτίνα του Ίντερνετ. Καλό σας απόγευμα!

      • Έτσι ακριβώς. Πειράζει η αλήθεια σε κάποιους. Αν θέλει να χτυπήσει τον πρόεδρο ας βγει από την ανωνυμία και να μιλήσει. Αλλά μέχρι εκεί τον παίρνει….

      • Δεν είναι για γέλια η συγκεκριμένη κατάσταση αγαπητέ ανώνυμε. Το χωριό μας τουλάχιστον έχει έναν πρόεδρο (κ. Ευσταθιάδη) και αρκετούς νέους και μεγαλύτερους σε ηλικία κατοίκους που με προσωπική εργασία εθελοντισμό και λεφτά από την τσέπη τους προσπαθούν να κρατούν το χωριό σε μια όσο το δυνατόν καλή κατάσταση! Καλό σας βράδυ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.