Aκυρώνεται το Φεστιβάλ Καντίνας – Canteen Festival, μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες στη Πτολεμαΐδα – Τι αναφέρει η διοργανώτρια εταιρεία

7 Ιουλίου 2023
12:05

Μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες στη Πτολεμαΐδα, σχετικά με την διεξαγωγή του πετυχημένου Φεστιβάλ Καντίνας – Canteen Festival, σας γνωρίζουμε πως είμαστε αναγκασμένοι να ακυρώσουμε το μεγάλο αυτό γεγονός, δεδομένου πως προέκυψαν και άλλα προβλήματα.

Σε επικοινωνία με τον Δήμο Εορδαίας, τον οποίο ευχαριστούμε, συμφωνήσαμε για μια μελλοντική συνεργασία.

Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση και προχωράμε στην επόμενη πόλη.

 

Λευτέρης Καλλινικίδης

Πρόεδρος Thessaloniki Brand

 

Με εκτίμηση

Τμήμα Υποστήριξης Thessaloniki Brand
Τηλ: 2311 246 199
Ιστότοπος: 
https://thessaloniki-brand.gr

21 σχόλια

  • Να φύγετε να πάτε αλλού. Έχμε και δικά μας λουκάνικα και γιορτές πολιτισμού μπόλικες. Έχουμε περισσότερα σουβλάκια από όσα καταλώνουμε.

  • Αποδείξετε ακόμη μία φορά. Το ποσό ταγάρια είστε. Και το ξέρουμε πολύ καλά όσοι ζήσαμε. Και ζούμε ακόμα σε πολύ καλύτερες πόλεις από αυτήν.

    • Εκεί να μείνεις. Εδώ τι θες όμως και διαβάζεις νέα της περιοχής; Σε καίει ε; Καλά να περνάς. Δεν θα μας λείψεις και καθόλου. Τράβα να φας λουκάνικα να χορτάσεις στην όμορφη πόλη που μένεις.

  • Συγχαρητήρια!
    Πόλη μέσα στην κακία μέσα στον φθόνο.
    Μας φταίνε όλα .κλείσιμο βρε καλά μας έκαναν τόσους μήνες κλειστά.
    Απαξίωση του κάτι αλλού της προβολής του Δήμου.
    Κάλφας Τερζοπούλου αντίθετοι με το εγχείρημα όπως και πόσοι άλλοι καφροι της πόλης που είπαν , ξεσήκωσαν για να γίνει λάβα πικροχολη και να καει τελικά.
    Είστε για κλάματα .
    Μπέος σας χρειάζεται να μην υπολογίζει τίποτα!

    • Τράβα στο Βόλο. Ο Μπέος σου αξίζει. Άιντε να φεύγουν σιγά σιγά όλοι οι νεόπλουτοι μαζί με τη ΔΕΗ, πάρτε και τα εφάπαξ μαζί σας. Να ξαναγίνουμε μεγάλο χωριό, καλύτερα.

        • Κομπλεξικός μπορεί και να είμαι
          Ψώνιο και θύμα δεν θα γίνω ποτέ. Πήγαινε εσύ σε καντίνα φεστιβάλ που διοργανώνει μια ΜΚΟ και έχει και είσοδο 3 ευρώ. Άκου ΜΚΟ με λουκάνικα. Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε.

  • 5 ταβερνιαρηδες και καφετζιδες κανουν κουμαντο οληκληρη την πολη με το ετσι θελω αυτοι ειμαστε αυτοι μας αξιζουν.μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος.

    • Καλά κάνουν ρε. Πήγαν οι ταβερνιάρηδες αυτοί να ανοίξουν ταβέρνα το τριήμερο του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη;;;; Άιντε τώρα…. 10 γλέντια με σουβλάκια και λουλούδια κάθε Σαββατοκύριακο κάνει ο κάθε άσχετος για να το παίζει καλός πρόεδρος και οι άνθρωποι δεν έχουν να πληρώσουν τα ενοίκια τους και να ταΐσουν τα παιδιά τους. Μάθαμε τώρα, φεστιβάλ καντίνας και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Μας έχετε ζαλίσει. Όχι. Δεν έχω ταβέρνα. Αλλά έχει παραγίνει το κακό. Εσύ δεν το βλέπεις δηλαδή; Τόσο πολύ ήθελες να φας λουκάνικο; Τράβα σε μια επιχείρηση που πληρώνει ενοίκιο και φόρο. Όχι σε ΜΚΟ.

      • Ρε καλα μας κανουν με τετοια μυαλα που υπαρχουν αναμεσα μας και να φανταστω οτι εισαι και απαυτους που τρωνε απαυτα τα μαγαζια που αναφερεις μια φορα το διμηνο και αν!

        • Οι ντελιβεραδες και οι σερβιτόροι της πόλης με ξέρουν με το μικρό. Τράβα τώρα να φας τα φοφίκο σου.

  • Εσείς νομίζετε ότι 5 καφετέριες ευθύνονται που δεν θα γίνει το φεστιβάλ.Είστε βαθιά νυχτωμένοι.Το θέμα πέρασε θετικά στο Δημοτικό Συμβούλιο.Άλλοι είναι οι λόγοι.Ψάχτε το.

  • Πραγματικά όλοι σας δεν έχετε χορτάσει όλα αυτά τα χρόνια. Τρώτε τρώτε από παντού……αφήστε να γίνει και τίποτα που δεν αφορά τις τσέπες σας……γι αυτό θα μείνετε στο τέλος εσείς και ο κούκος σε αυτήν την πόλη…… να σας χαιρονται

  • Αν ήταν θέμα των τοπικών επιχειρήσεων θα μπορούσαν να στήσουν και οι ίδιοι καντίνες όπως έγινε και στο πρώτο φεστιβάλ. Πάντως εντάξει δεν χάσατε τίποτα απλά ήταν μια καλή ευκαιρία να έρθει κόσμος στην πόλη του καρκίνου. Ούτως ή άλλως δεν έχεις να δεις κάτι εκεί πέρα.

  • Πέστε μας ποιοι είστε όλοι εσείς που εναντιώνεστε σε αυτό το φεστιβάλ μιας και μιλάτε εδώ πέρα για να μην πατήσουμε ποτέ στα μαγαζιά σας, είστε ντροπή για την πόλη μας. Μιας και κρίνεται όλο τον κόσμο εδώ πέρα πείτε μας ποιοι είστε όχι με ανωνυμία.

  • Οταν ερχονται ξενοι να κανουν σκεπες πλακακια κτηρια κατασκευες κλπ δε σας βλεπω να αντιδρατε που χανουν οι τοπικοι το μεροκαματο τους αλλα αυτοι ειστε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι