kozan.gr: Γιατί ακυρώθηκε το Φεστιβαλ Καντίνας 2023 στην Πτολεμαίδα – Ο Πρόεδρος της ΑΜΚΕ “Thessaloniki Brand”, Λευτέρης Καλλινικίδης, μιλά στο kozan.gr κι εξηγεί τους λόγους (Ηχητικό)

7 Ιουλίου 2023
12:31

 

Γιατί ακυρώθηκε το Φεστιβαλ Καντίνας 2023 στην Πτολεμαίδα. Ο Πρόεδρος της ΑΜΚΕ “Thessaloniki Brand”, Λευτέρης Καλλινικίδης, μιλά στο kozan.gr κι εξηγεί τους λόγους

8 σχόλια

  • κακως ακυρωθηκε μια τετοια πρωτοβουλια επειδη καποιοι μικροψυχοι και κακοι το θελησανε,δεν επρεπε να υπαναχωρησει ο δημαρχος

    • Φοβερή πρωτοβουλία. Μην τρελαίνεσαι!! Έχει ακόμη 850 γλέντια με σουβλάκια και λουκάνικα όλο το καλοκαίρι. Μετά την πανδημία, ό,τι βλακεία ονειρεύτηκε ο καθένας πουθενάς, θα το κάνει, πάντα με τη συνδρομή του Δήμου. Έρχονται και εκλογές.

      • Βλακεία είναι αυτά που κάθεσαι και γράφεις! Ο κόσμος έχει ανάγκη για κάτι διαφορετικό!! Είσαι γελασμένος αν νομίζεις ότι το κάνουν για τις εκλογές!!

        • Σιγά το διαφορετικό, λουκάνικο, μπιφτέκι, σουβλάκι, σουτζουκάκι και γύρος…άντε και καμιά πανσέτα!

  • Θα είχε τεράστια επιτυχία παρά την αρνητική διαφήμιση!Το παραδέχεται και ο ίδιος αλλά επειδή ανέβηκαν λέει οι απαιτήσεις (ποιες απαιτήσεις;από τον Δήμο;) το ακυρώνουμε.Τζάμπα όλα τα θέλανε;

  • Κακοροαίρετος είναι ο εκπρόσωπος της ΜΚΟ που χαρακτήρισε κάποιους κατοίκους της Πτολεμαΐδας έτσι.
    Αυτός χάνει τα κέρδη του και λέει ότι θέλει.

  • Δηλαδή δεν ειναι κακοπροαίρετοι ;;; Και δεν φαινετε από τα σχόλια τους αυτό ;; Εθελοτυφλούμε μάλλον …..

  • 5,5 λεπτά βίντεο και ακόμα δεν ακούσαμε τους λόγους ακύρωσης. Τι σημαίνει “προέκυψαν ζητήματα και απαιτήσεις που ξεκίνησαν από το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο”??? Ποιοι έβαλαν τα ζητήματα και τι ζητήματα?? Θα περίμενα από τον κύριο να είναι πιο συγκεκριμένος, όπως και τον δημοσιογράφο να ρωτήσει πιο συγκεκριμένα και ποιοι έθεσαν τα “ζητήματα” και ποια είναι αυτά. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ποιοι τίναξαν στον αέρα μια πολύ ωραία εκδήλωση. Με ονοματεπώνυμο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι