Δήμος Κοζάνης: Συνεχίζεται το «λίφτινγκ» στους δρόμους της πόλης (βίντεο)

7 Ιουλίου 2023
12:37

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται το «λίφτινγκ» στους δρόμους της Κοζάνης ενισχύοντας την προσπάθεια για τη βελτίωση των υποδομών, με βασικούς στόχους τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών και την οδική ασφάλεια.

Σε αυτό το πλαίσιο, καθημερινά δημοσιεύονται οι εκάστοτε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς όπου εκτελούνται έργα, ώστε οι πολίτες να είναι ενήμεροι για τις παρεμβάσεις.

Ο Δήμος Κοζάνης ζητά την κατανόηση, καθώς και τη συνεργασία των πολιτών κατά την εκτέλεση των εργασιών, ώστε να ολοκληρωθούν με τον τάχιστο δυνατό ρυθμό.

Δείτε τη δήλωση της αρμόδιας αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Μελετών, Νούλας Τουμπουλίδου: https://youtu.be/BsHq1Js8rkA

10 σχόλια

  • Κ. Τουμπουλίδου, λέγανε παλιά «Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα» και έτσι η Κοζάνη δεν είναι μόνο η πόλη της Κοζάνης. Δηλώνετε ότι το έργο αυτό θα στοιχίσει 800.000 ευρώ για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΣΑΣΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ για την ποιότητα της διαβίωσης των δημοτών, ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ. Φωνάζουμε διαρκώς να κοπούν τα χόρτα στις 2 πλάκες γκαζόν στα αριστερά και δεξιά όταν μπαίνεις στο χωριό, έκαστη 300 τ.μ. Δεν μπορεί να κάτσει κανείς εκεί μέσα, δεν μπορεί να παίξει κανένα παιδί. Σε συνθήκες καύσωνα, μετά από παρατεταμένη κλεισούρα λόγω κόβιντ, πρέπει να καθόμαστε μόνο στις αυλές μας; Δεν αξίζει σεβασμός στους παππούδες 80-85 χρονών που θέλουν να κάθονται, αλλά δεν μπορούν; ΚΡΙΜΑ. Δίνετε 800.000 ευρώ στην Κοζάνη -και καλά κάνετε-, δώστε 100-200 ευρώ, να κόψει κάποιος τα χόρτα… Δεν ξέρουμε ποιος φταίει: Αν οι τοπικοί ενημερώνουν τον δήμο, φταίει ο δήμος. Αν δεν ενημερώνουν φταίνε αυτοί.
    Χωρίς καμιά διάθεση κακίας, μικροπολιτικής και μίζερης κριτικής. Αν και δεν είστε εσείς αρμόδια ΔΕΙΤΕ ΤΟ.
    Ευχαριστούμε για την κατανόηση, Κάτοικοι της Ν. Καρδιάς

  • Το μαύρο που θα φάτε Τουμπουλιδου και Μαλουτα θα είναι πιο μαύρο από την πίσσα που ρίχνετε…Δεν είμαστε πρόβατα…2 μήνες πριν την κάλπη έργα ?? Τα λέμε 8 Οκτωβρίου

    • Σιγά ρε τιμωρέ της πίσσας, η χρονιά δεν είναι μόνο εκλογές όπως τη σχολιάζετε κάποιοι καθε φορά που ζοριζεστε με τα εργα που γίνονται στο Δήμο.

  • Αν περισεψει λιγη ασφαλτος περαστε και μια βολτα και από το Βατερό. τον εντρικο δρομο που παει προς τον ΑΡΓΥΛΟ. Αντε κάντε ένα καλό.

  • Συνεχίζουν να ασφαλτοστρώνουν αδιέξοδους χωματόδρομους στην περιοχή πιο κάτω από το Σούπερ Μάρκετ Μασούτη αφήνοντας άλλους κοινόχρηστους δρόμους.
    Η πολιτική κοινοπραξία είναι στα τελευταία της.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι