Γ. Ιωαννίδης για την κατάσταση με τα χόρτα: “Οι διαγωνισμοί πρέπει να γίνονται στην ώρα τους”

7 Ιουλίου 2023
17:19
Χόρτα…τον Αύγουστο. Αναρτήθηκε στο διαδίκτυο η Περιληπτική Διακήρυξη του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για τη συντήρηση των χωρών πρασίνου της ΔΕ Κοζανης, με ημερομηνία διαγωνισμού 20 Ιουλίου 2023! Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κάνουν οι ελάχιστοι υπάλληλοι της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου μας, τα χόρτα κυριολεκτικά έχουν “πνίξει” τα πεζοδρόμια στο σύνολο της πόλης.
Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στις κοινότητες, όπου οι πρόεδροι έχουν αναλάβει το ρόλο του εργολάβου, προσπαθώντας να κρατήσουν καθαρά τα χωριά τους, ενώ και πολλοί πολίτες έχουν αναλάβει να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή.
Οι διαγωνισμοί πρέπει να γίνονται στην ώρα τους, έτσι ώστε να μην έχουμε παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον, αποφεύγοντας την κακή εικόνα του Δήμου μας.

11 σχόλια

  • Όταν θα αρχίσουν τα χόρτα να είναι κατάξερα και δεν θα χρειάζονται κόψιμο θα αναλάβει ο εργολάβος να τα αρπάξει χωρίς πολύ δουλειά. Σαν δεν ντρέπονται πού θέλουν και ανανέωση θητείας!! Τι λογική είναι αυτή? Τελη Ιουλίου προκήρυξη?

  • 2018 και 2019 είσαστε δημοτική αρχή πότε έγινε ο διαγωνισμός..θύμισε μας και λάμπες στα χωριά που βγήκε εκτός ο διαγωνισμός ποιος της πλήρωσε?? Μήπως οι πρόεδροι από την πάγια ξεχνάς εύκολα

  • Η λύση δεν είναι ένας διαγωνισμός που αφορά κάποιους χώρους πρασίνου αλλά επιτέλους το τμήμα Πρασίνου να πάρει μπροστά και να βγει από τα γραφεία του. Μόνο τότε θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στο σύνολο του.

  • Όταν η ενεργή σύμβαση λήγει σε ένα μήνα αλλά τελείωσε ουσιαστικά πριν δύο μήνες, όλα τελικά γίνονται στην ώρα τους. Απλά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

  • Ασε μας ρε Γιαννη που αποφασισες να κανεις αντιπολιτευση τωρα. οταν επρεπε να πεις οχι ελεγες σε όλα ναι και τωρα θυμηθηκες πως εχουμε εκλογες.

  • Στα μνήματα Ξηρολιμνης δεν μπορείς να μπεις από τα χορτα.
    Αλήθεια Ο πρόεδρος ζει;;;
    Εντάξει μην τον ενοχλούμε κιόλας…

  • Εσύ είναι ο δεύτερος συνδυασμός π πας…ήσουν κ Αντιδήμαρχος…και??Θες ακόμη πολλά να φτάσεις τον Γρηγόρη που άλλαξε 4 συνδυασμούς…μετά από εδω να πατε και Πτολεμαϊδα να βάλετε.. κοροιδευεται τους δημότες σας.. ΝΤΡΟΠΉ!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.