Ο κλάδος Αστεριών του Τοπικού Τμήματος Κοζάνης και το μαγικό τριήμερο

8 Ιουλίου 2023
17:23
Κανένα σχόλιο

Η περιπέτεια στο Ινδιάνικο χωριό μας (δάσος Κουρί Κοζάνης) ήταν μια μοναδική εμπειρία για τα 23 Αστέρια (παιδιά ηλικίας 5-7 ετών) και τα 20 στελέχη από τα Τρίκαλα και την Κοζάνη, μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Ένα Χαρούμενο Ταξίδι γεμάτο μυστήριο, με τους μικρούς μας  ήρωες να  αντιμετωπίζουν πολλές  δοκιμασίες και εμπόδια, προκειμένου  να  βρουν το κλεμμένο  ΤΟΤΕΜ, δώρο δύναμης και Σοφίας στον Γέρο Σοφό του Ινδιάνικου Χωριού, και όλα αυτά μέσα σε ελάχιστο χρόνο!!!!! Πριν το Πύρινο Φεγγάρι βγει σε μια προγραμματισμένη μεγάλη γιορτή!!

Με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία, οι ινδιάνικες φυλές των Απάτσι, Τσερόκι, Κομάντσι, Ναβάχο, Τσεγιέν, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους,  ανακάλυψαν τις ικανότητές τους, τη δυναμική τους, απέκτησαν πολύτιμες εμπειρίες και διδάχθηκαν  από τη σοφία των προγόνων των Ινδιάνων. Εξελίχθηκαν ως άτομα γιατί απέκτησαν αυτοπεποίθηση, ενισχύθηκαν συναισθηματικά και συνεργάστηκαν για να επιτύχουν τους στόχους που είχαν θέσει.

Ένα μαγικό τριήμερο, πλημμυρισμένο συναισθήματα , μακρυά από τους γονείς τους, σε ένα άγνωστο για αυτά περιβάλλον, με την ασφάλεια όμως και την εμπιστοσύνη στα πρόσωπα των Αρχηγών τους,  με ματάκια να λαμπυρίζουν ενθουσιασμό για τα κατορθώματα τους, έκανε όλους εμάς πολύ περήφανους για τα κατορθώματα τους !!!

Ο κλάδος Αστεριών του Τοπικού Τμήματος Κοζάνης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού  ευχαριστεί θερμά:

Όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές αυτής της μεγάλης κατασκήνωσης που στήριξαν αυτή  την προσπάθεια:

-Κατάστημα Sandia (αξεσουάρ κινητών -είδη δώρων) Μαρίσια Αρσενίδου Καρπούζου και Χαράλαμπος Καρπούζος.

-Φρέσκο Γάλα Κοζάνης, “Το Μαρκατι” , τον Χρήστο Διάφα

-Φρούτα και Λαχανικά, τον Θωμά Μαλιόγκα

-Την Αστυνομία, Πυροσβεστική, Δασαρχείο και Τμήμα Πρασίνου του Δήμου  Κοζάνης για την βοήθειά τους

– Όλους τους γονείς και την Ομάδα Συνεργασίας για την προσφορά και υποστήριξη

– Τα Στελέχη και τους φίλους που χωρίς τη βοήθειά τους τίποτα δε θα ήταν εφικτό

  Η Πρόεδρος                                                     Η Γραμματέας

  Διάφα Ελένη                                                Εμμανουηλίδου Ελπίδα

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.