Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Κοζάνη: “Άγιος Ελευθέριος, παιδική χαρά σε μαύρα χάλια, κατάντια του Δήμου μας” (Φωτογραφίες)

8 Ιουλίου 2023
16:18

 

Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Κοζάνη: “Άγιος Ελευθέριος, παιδική χαρά σε μαύρα χάλια, κατάντια του Δήμου μας”.

 

11 σχόλια

    • Η πρώτη εντύπωση που δημιουργεί ένας ηγεμόνας είναι αυτή που δίνουν οι άνθρωποι που τον περιστοιχίζουν.

  • Αδιόρθωτοι και ανικανοποίητοι δημότες είστε
    Τώρα προέχουν οι μακροχρόνιοι σχεδιασμοί και οι φωτογραφίες που βγάζει για σας η δημοτική αρχή ότι γίνονται όλα σύμφωνα με το πρόγραμμα,που εσείς προσπαθείτε να ανατρέψετε
    Σοβαρρυττιτε

  • Ο Αποτυχημένος για δήμαρχος και για την αυτοδιοίκηση θέλει την Κοζάνη ακόμα μια τετραετία στον πάγο και ετοιμάζει συνδυασμό κουρασμένων συνταξιούχων για να βολέψουν τώρα τα εγγόνια και τα ανίψια της νέας γενιάς.

    • Επειδή, είσαι σκαρκιώτς, απ’ότι φαίνεται, σίγουρα θα ξέρεις τι σημαίνει αυτό το ξωκλήσι για τους Κοζανίτες. Δεν ζητάει κανείς να φτιάξει ο Δήμος παιδική χαρά, αλλά να συντηρήσει τις υπάρχουσες. Αν η περιοχή δεν είναι στην αρμοδιότητα του Δήμου, ας βγει να μας ενημερώσει και να μας πει τίνος αρμοδιότητα είναι για να απευθυνθούμε εκεί.

  • Ξαναβγαλτε τον ΜΑΛΟΥΤΑ Δήμαρχο..κ δε θα δείτε ούτε νερό να έχουμε στα σπίτια μας..τι περιμένετε να κάνει..αν βγει αυτή την τελευταία του τετραετία???ΤΙΠΟΤΑ..ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΔΩ Κ ΕΊΚΟΣΙ ΕΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΊΟ

  • Την ημέρα των εκλογών να κλειδώσετε τις θείες και τους μπιστερένιους σπίτι τους μπας και ξεφορτωθούμε αυτούς που διοικούν δεκαετίες και έφτασαν την πόλη εδώ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.