Δήμος Γρεβενών: Έως τις 25 Ιουλίου η Έκθεση Αγιογραφίας-Ψηφιδωτού και Κοσμήματος

11 Ιουλίου 2023
12:50
Κανένα σχόλιο

Έως την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό η Έκθεση Αγιογραφίας-Ψηφιδωτού και Κοσμήματος που φιλοξενείται στον Χώρο Πολιτισμού Νικολάου και Ελένης Καρναβά και υλοποιείται στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού του Δήμου Γρεβενών.

Η έκθεση, με ελεύθερη είσοδο, τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος και παρουσιάζονται έργα των καλλιτεχνών Ναυσικάς και Κωνσταντινιάς Μαρτζέλη, Ελένης και Αθανάσιου Κανέλη καθώς και της Μαρίας Γιδά.

Οι αγιογραφίες και τα ψηφιδωτά κατασκευάστηκαν με την παραδοσιακή τεχνική, κυρίως με γαιώδη υλικά και σεβασμό στον τρόπο απόδοσης τους ενώ τα μοναδικά σχεδιασμένα κοσμήματα αποτελούνται από χρυσό και πολύτιμες πέτρες.

• Επιμέλεια Έκθεσης: Λίτσα Μήττα
• Διάρκεια Έκθεσης: 23 Ιουνίου έως 25 Ιουλίου 2023
• Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή (10:30 – 14:00 & 19:00 – 21:30), Σάββατο & Κυριακή (10:30 – 14:00)
• Χώρος: Χώρος Πολιτισμού «Νικολάου και Ελένης Καρναβά», Διεύθυνση: Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 10, Γρεβενά

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.