12 Ιουλίου αύριο, τιμάται η μνήμη του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτη, στο Ιερό Εξωκλήσι στους πρόποδες του βουνού “Καγιάπασι”, στην Ξηρολίμνη Κοζάνης

11 Ιουλίου 2023
17:02
12 Ιουλίου αύριο, τιμάται η μνήμη του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτη, στο Ιερό Εξωκλήσι στους πρόποδες του βουνού “Καγιάπασι”, στην Ξηρολίμνη Κοζάνης.
Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών:
* Τρίτη 11 Ιουλίου 2023 (19:00) – Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας
* Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 (07:00) – Όρθρος και Θεία Λειτουργία
Μια σύγχρονη οσιακή μορφή που σφράγισε τον αιώνα μας. Ταπεινός και μεγάλος ασκητής, προορατικός, χαρισματικός, βαθιά πνευματικός, με πολύ αγάπη και κατανόηση για τους ανθρώπους που δεχόταν στο κελάκι του και συνεχίζει μέχρι σήμερα, να χαρίζει την χάρη και ευλογία του σε όσους τον επικαλούνται και προσφεύγουν να προσκυνήσουν με ευλάβεια τον τάφο του! Μεγάλη ευλογία και για το χωριό μας, που εδώ και λίγα χρόνια έχει χτιστεί ένα εκκλησάκι, που τιμά τη Μνήμη και την Αγιότητά Του.

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.