Κουρί Κοζάνης: Αναφορά αναγνώστη στο kozan.gr για ύπαρξη φιδιών σε μέρη που παίζουν τα παιδιά

11 Ιουλίου 2023
18:35

 

Καλησπερα σας και συγχαρητηρια για την δουλεια σας. Σας ευχαριστουμε για την ενημερωση που μας προσφερετε. Σας γραφω για να θίξω ενα θεμα που απασχολει παρα πολλούς γονεις με μωρα, νηπια αλλα και παιδια δημοτικου που μεχρι πρότινος πηγαιναμε τα παιδια μας καθημερινα σχεδον στο κουρι αλλα τον τελευταιο καιρο εχουμε τρομοκρατηθει απο το τεραστιο μεγεθος των φιδιων καθως και απο πληθος τους που μερα με την μερα αυξάνεται. Ειναι πλεον τοσο μεγαλος ο αριθμος τους που βγαινουν μεσα στα χαλικια και το χωμα που παιζουν τα παιδια, μαζευονται στα κοσκια στις ψησταριες ακομα και μεσα στο αμαξακι-τρενακι που εχει στην παιδικη χαρα “ξέφωτο” εχουμε βρει κουρνιασμενα φιδια. Τα χορτα εχουν θεριεψει και δεν υπαρχει τιποτα που να προστατευει εστω τις παιδικες χαρες απο την επελαση των φιδιων. Παρολο που εχει θιγει ως και αυτοπροσώπως το θεμα στον δημαρχο, το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει και να ειναι εντονο. Αν και εσεις δημοσιευσετε το συγκεκριμενο προβλημα σιγουρα θα ασκηθει καποια πιεση παραπανω ωστε να επιληφθουν επι του θεματος οι αρμοδιοι. Ας μην φτασουμε στο σημειο να  έχουμε κάποιο δυσάρεστο συμβάν οπως εγινε προσφατα στον Βολο. Δεν ξερω τι μπορει να γινει αλλα σιγουρα θα μπορουν με καποιο τροπο να τα απομακρύνουν στο πίσω μέρος του Κουρί, πισω απο τις εγκαταστασεις των προσκοπων, που λογω των συρματων ετσι κι αλλιως δεν εχουμε προσβαση εμεις οι πολιτες. Σας ευχαριστούμε πολύ.

19 σχόλια

  • Κυρια μου, ο αρμοδιος αντιδημαρχος εχει δουλειες, τι δεν καταλαβαινεις. Ουτε με τα σκυλια, ουτε με τα χορτα ασχολειτε. Θα ασχοληυει με τα φιδια? Και εσεις να προσεχετε που πατε τα παιδια σας. Εχει δουλειες λεμεεεεε!!!!

  • ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΑΓΚΑΘΑ ΚΙ ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΟΥΡΙ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟ???? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΕΙ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ

  • Δάσος είναι… ημαρτον…και κανονικά δεν θα έπρεπε να προστεθεί καμμία κατασκευή εκεί πέρα απ’ ότι υπήρχε ηδη…χρειαζόμαστε ανοιχτούς χώρους φύσης και πρέπει να προσεγγίζουμε με προσοχή σε περιόδους που υπάρχει έξαρση…ο Δήμος είναι για τα μπάζα, όντως και αντί για έργα κάνει ότι να ναι όπου να ναι χωρίς μυαλό, αλλά δεν γίνεται να αποστειρωσουμε και τον πλανήτη..

  • Οσο θα φτιάξουν της χαλασμένες κούνιες που εδω και έναν χρόνο είναι με κορδέλες άλλο τόσο θα κόψουν τα χόρτα.

    εμένα το παιδί μου πάει σε δημοτικό βρεφονηπιακό σταθμό και οι δασκάλες δεν μπορούν να βγάλουν έξω τα παιδιά στην αυλή γιατί δεν έχουν κόψει τα χόρτα

  • Έχω μία απορία κ στους άλλους δήμους τής χώρας είναι έτσι??? δηλαδή όλα στον αυτόματο πιλότο κ έχει ο Θεός!!! η μόνο στην Κοζάνη έχουμε αυτό το μπαχαλο …

  • Η πόλη είναι παρατημένη ,το Κουρί δεν είναι πόλη, είναι Δάσος δεν είναι το πάρκο της γειτονιάς!Ο άνθρωπος είναι φιλοξενούμενος εκεί και έχει απλά υποδομή για να είναι πιο εύκολη η παραμονή του εκεί! Αν δεν μπορείτε να προσαρμοστείτε μην πηγαίνετε ,αλλιώς θα μάθετε τα παιδιά σας πώς να κινούνται στη φύση.Δε φτάνουν τα σκουπίδια που αφήνουν όλοι οι ασυνείδητοι που δηλητηριάζουν τα ζώα,θέλετε να πιάνουν και τα φίδια όπως τα αδέσποτα και να τα βγάλουν από το φράχτη!Αν είναι δυνατόν!

  • Επισης δεν βρισκω τον λογο υπαρξης δεντρων ,φυτων και οποιουδηποτε ζωντος οργανισμου . Φιδια στην φυση? Που ακουστηκε αυτο? Γεμιστε ολο τον κοσμο μπετον να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο

    • ΤΙ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΕΤΟΝ Ή ΓΕΜΑΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΦΙΔΙΑ;ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Τ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΕ ΑΓΕΛΕΣ, ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΣΑΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ, ΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ, ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΜΕ ΦΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΓΩ.

  • Σε μια πόλη που είναι παρατημένη στο έλεος του Θεού μη περιμένετε κάτι καλύτερο για το Κουρί που απέχει και 5 χλμ. από την πόλη…
    …όπως επίσης και για όλη την περιφέρεια του Δήμου…
    Περαστικά μας και δώστε ξανά την τύχη της πόλης μας στους ανύπαρκτους…

  • Σε όλα τα δάση είναι φυσιολογικό να υπάρχουν και φίδια.Προσωπικά επειδή είναι χώρος όπου αθλούμε τακτικά ούτε σε μένα ή σε άλλον συναθλητή μου έπεσε στην αντίληψη μας η ύπαρξη φίδιών.Προσωπικά σήμερα το πρωί συναντηθήκαμε στο κουρί τυχαία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και κάναμε έναν έλεγχο περιμετρικά και σε διάφορους χώρους χωρίς να εντοπίσουμε κάτι.

  • To Κουρί είναι το τελευταίο, εδώ μιλάμε για την χειρότερη πόλη στην Ελλάδα μια δημοτική αρχή βολεμενη που με τα ρουσφέτια ανανεώνει τετραετίας και δεν έχει να παρουσιάσει κανένα έργο. Δυστυχώς είμαστε άξιοι της μοίρας μας .Καληνύχτα Κοζάνη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.