kozan.gr: Κοζάνη: Δυστυχώς έφυγε από τη ζωή ο 54χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που έχασε αιφνίδια τις αισθήσεις του και προσέκρουσε με το όχημά του σε κολωνάκι πεζοδρομίου στην οδό Μ. ΑλεξάνδρουΘα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του

11 Ιουλίου 2023
21:18
Κανένα σχόλιο

Δυστυχώς έφυγε από τη ζωή ο 54χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που, το απόγευμα της Τρίτης 11/7, έχασε αιφνίδια τις αισθήσεις του και προσέκρουσε με το όχημά του σε κολωνάκι πεζοδρομίου στην οδό Μ. Αλεξάνδρου (δείτε εδώ τι συνέβη). Παρά τις πρώτες βοήθειες με ΚΑΡΠΑ που ξεκίνησαν, με το που έφτασαν στο σημείο, από τους διασώστες του ΕΚΑΒ αλλά και τις προσπάθειες, επί μία ώρα περίπου, των γιατρών στο Μαμάτσειο, δυστυχώς δεν επανήλθε η καρδιακή λειτουργία του 54χρονου. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διενεργηθεί, όπως προβλέπεται, νεκροψία – νεκροτομή.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.