Νέο παράπονο αναγνώστη στο kozan.gr για τις ασφαλτοστρώσεις στην Κοζάνη: “Γιατί δεν συμπεριλήφθηκαν οι δρόμοι πρόσβασης στην είσοδο του σχολείου, οδοί Ναουμίδου (πρόσβαση στην κυρία εισοδο) και Νυμφαίου;”

11 Ιουλίου 2023
21:27

Σχετικά με τις ασφαλτοστρώσεις που γίνονται στην πόλη της Κοζάνης, κάτοικοι της περιοχής δυτικά του 5ου Δημοτικού Σχολείου αναρωτιούνται για ποιο λόγο ο Δήμος Κοζάνης επέλεξε να ασφαλτοστρώσει συγκεκριμένες οδούς και δεν θεώρησε απαραίτητο να συμπεριληφθούν οι δρόμοι πρόσβασης στην είσοδο του σχολείου, οδοί Ναουμίδου (πρόσβαση στην κυρία εισοδο) και Νυμφαίου.

Στο συγκεκριμένο δρόμο υπάρχουν πολλές λακκούβες – κακοτεχνίες, οι οποίες κατά καιρούς καλύπτονται προσωρινά, χωρίς όμως ουσιαστικά να λύνεται το πρόβλημα.

Θεωρούμε λοιπόν απαραίτητο να γίνει μόνιμη επισκευή του δρόμου, που εξυπηρετεί καθημερινά, εκτός από τους μόνιμους κατοίκους της γειτονιάς, δεκάδες μαθητές και γονείς του σχολείου.

9 σχόλια

  • Να δείτε στην Περικλέους 8 τι γίνεται. Ο δρόμος σκισμένο.Κακοτεχνία στο οδοστρωμα,στην κλιση του δρόμου.Τα νερά μπαίνουν μέσα στην είσοδο όπως περνάν τα αυτοκίνητα, το υπογειο ολο μούχλα. Απευθύνθηκα στους 2 τελευταίους δημάρχους και στα τμήματα με email.Κανεις δεν ήρθε και προ κορονοϊού ήρθαν συνεργεία για να φτιάξουν το κάθετο δρόμο και τους παρακάλεσε ο άντρας και έριξαν λίγη άσφαλτο που περίσσεψε. Φυσικά χάλασε.Εχω φωτογραφίες και βίντεο…αλλά φωνή εν τη ερήμω

  • Αν και από αυτόν τον δρόμο περνούν καθημερινά παιδιά και γονείς είναι εντελώς παρατημένος.Γεματος λακούβες και σκουπίδια.πληρης αδιαφορία από την δημοτική αρχή.

  • Έχουν ρίξει άσφαλτο γύρω από το σχολείο, εκτός από τον δρόμο που οδηγεί στο σχολείο. Μάλλον δεν τον θεωρούν σημαντικό. Τι να πω!

  • Μάλλον δεν θεώρησαν ότι αξίζει να ρίξουν άσφαλτο σε δρόμο που οδηγεί σε σχολείο! Τι να πω! Θεωρούν άλλα πιο σημαντικά!😡😡

  • Στην οδό Φλέμινγκ κάτω ακριβώς από το νοσοκομείο χάλια μαύρα είναι και εκεί ο δρόμος. Γεμάτο τρύπες και εγκάρσιες τομές. Τα αυτοκίνητα χορεύουν, δεν κινούνται απλώς. Παρακαλώ να αναρτηθεί.

  • Εδώ την Παπανδρέου που εξυπηρετεί καθημερινά την κίνηση εκατοντάδων αυτοκινήτων (και είσοδος της πόλης) και κοντεύουν να μας φύγουν τα σφραγίσματα κάθε φορά που περνάμε από αυτό το έκτρωμα……. Ε ρε μαύρο που θα πέσει….

  • Εν τω μεταξύ πέρσι τον Αύγουστο-σε άλλο σημείο της πόλης-κάνανε κάτι μπαλώματα με πίσσα και τα κυνηγουσαμε στους κάτω δρόμους τον Οκτώβρη με τις βροχές…το νου σας μην έρθουν και τις βουλωσουν έτσι και αυτές…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.