Τελικά ίσως κάποιοι πιστεύουν ότι η πλαζ του Αρίνταγα είναι μια πραγματικότητα (Γράφει η Δώρα Σιαλβέρα)

12 Ιουλίου 2023
02:12
Στη Θεσσαλονίκη που η θάλασσα απέχει ελάχιστα από την πόλη, το κολυμβητήριο είναι ανοιχτό τους καλοκαιρινούς μήνες και μάλιστα τις μέρες του καύσωνα η είσοδος είναι δωρεάν. Στην Κοζάνη που ανήκει στην μοναδική περιφέρεια που ΔΕΝ βρέχεται από θάλασσα, το κολυμβητήριο…… όχι αυτό που δεν υπάρχει μέσα στην πόλη, το άλλο στα Κοίλα, κλείνει κάθε καλοκαίρι στις 15 Ιουλίου….. Γιατί; Γιατί μπορούμε…… Και μαλλον γιατί κανένας πολίτης της Κοζάνης δεν θέλει να δροσιστεί το καλοκαίρι.
Τελικά ίσως κάποιοι πιστεύουν οτι η πλαζ του Αρίνταγα είναι μια πραγματικότητα και οι κοζανίτες δροσίζονται εκεί το καλοκαίρι…..

13 σχόλια

  • Κλείνει για να συντηρηθεί και να καθαριστεί. Κάθε υποδομή, γηπεδο (ανοικτό – κλειστό), κολυμβητήριο, προπονητήριο θέλουν το χρόνο συντήρησης τους. Ειδικά το Λιάπειο που έχει θεματάκια.

    • 2 μήνες συντήρηση δεν έχει ούτε ολόκληρο εργοστάσιο, κλείνει γιατί η δημοτική αρχή είναι ότι να ναι,μόνο στην Κοζάνη συμβαίνει αυτό να κλείνει το κολυμβητήριο καλοκαίρι.πραγματικα είναι απίστευτο δεν υπάρχει εξήγηση παρά μόνο συμφέρον.

    • Που τα είδες αυτά ρε μεγάλε;ότι του φανεί του λολοστεφανη δεν ισχύει τίποτα απ’ αυτά που λες,η του μαλουτα είσαι η υπάλληλος στο κολυμβητήριο

    • Σίγουρα θα μπορούσε να συντηρηθεί σε ελάχιστες ημέρες. Αλλά πέρα από τη θάλασσα, ο προγραμματισμός και το ενδιαφέρον είναι που επίσης απουσιάζει παντελώς από αυτή την περιφέρεια.

    • Φαντάζομαι τα άλλα κολυμβητήρια της χώρας δεν τα συντηρούν για αυτό δουλεύουν και το καλοκαίρι. Ευτυχώς έχουμε το know how στη συντήρηση κολυμβητηρίων

  • Η έλλειψη κολυμβητηρίου είναι από τις πιο μεγάλες ελλείψεις της πόλης μας. Το Λιάππειο δεν αποτελεί λύση.

  • Θα γίνεται συντήρηση και καθαρισμός 2 μήνες;;;Μας κοροϊδεύετε προφανώς!
    Το κολυμβητήριο έπρεπε να είναι ανοιχτό όλο το καλοκαίρι που έχει ζέστη, τα παιδιά δεν έχουν σχολείο, δεν κυκλοφορούν πολλές ιώσεις και δεν αρρωσταίνουν.
    Η συντήρηση και ο καθαρισμός 1ον δεν κρατάνε 2 μήνες και 2ον μπορούν να γίνονται το χειμώνα που οι περισσότεροι δεν πάνε είτε λόγω κρύου είτε λόγω ασθένειας.
    Απλή κοινή λογική.

  • Πάντως η λίμνη Πολυφύτου αποφεύγεται για μπάνιο σύμφωνα με τη νεοελληνική λογική “Εδώ έχουμε θάλασσα, στη λίμνη θα κάνουμε μπάνιο;” Και η Ιταλία και η Γαλλία έχουν θάλασσα μόνο που εκεί οι λίμνες σφύζουν από ζωή (λίμνια σπορ, κολύμβηση, …. Στην Ισπανία δε ξέρω ποια είναι η κατάσταση αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα είναι όπως στις 2 χώρες που πρωτοανάφερα.)

  • Δεν καταλάβατε καλά, την πισίνα την αδειάζουν για να ΜΗΝ πρέπει να τη συντηρούν και να εξαφανιστούν όλοι στα μπάνια στη Χαλκιδική ή όπου αλλού.

  • Ο Αρινταγας με το νερό που κατεβάζει το χειμώνα θα μπορούσε να κάνει έναν σούπερ ταμειευτήρα για αποθήκευση νερού και να ελέγχονται έτσι και οι πλημμύρες στην Εγνατία στο ύψος της Καλαμιάς. Έτσι θα σχηματίζονταν και μια υπέροχη λιμνούλα μεταξύ σμαθκου και αρινταγα…όποιος ξέρει την περιοχή ας το σκεφτεί…

  • Είναι γενικότερο το πρόβλημα του αντι-αθλητισμου στην περιοχή μας. Και της Πτολεμαϊδας το κολυμβητήριο κλείνει κάθε καλοκαίρι. Απαράδεκτο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.