kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Ο Π. Καλαμπούκας (από το συνδυασμό του Κ. Μιχαηλίδη) στις προσεχείς εκλογές θα είναι υποψήφιος με τον Λ. Μαλούτα

12 Ιουλίου 2023
07:28

 

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης Π. Καλαμπούκας από το συνδυασμό του Κ. Μιχαηλίδη θα είναι, όπως όλα δείχνουν, στις προσεχείς εκλογές, υποψήφιος με το συνδυασμό της “Ενότητας” του Λ. Μαλούτα. Άλλωστε ο ίδιος είχε  λίγο – πολύ, φανερώσει τις προθέσεις του σε μέλη της “Ενότητας”, στην περίπτωση που δεν θα υπήρχε συνέχεια του συνδυασμού του Κ. Μιχαηλίδη, εξέλιξη που η στήλη είχε προβλέψει πριν από αρκετούς μήνες, όταν, η στήλη, γνωρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις, ήταν πλέον ξεκάθαρο πως ο Κ. Μιχαηλίδης δεν είχε καμία πιθανότητα, αν και το επιθυμούσε, να είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης.

Η Χύτρα

18 σχόλια

  • Οπου φυσάει ο ανεμος παει ο Πασχάλης. Μεχρι πριν λίγο καιρό ελεγε πως δεν θα ξανακατεβει στις εκλογες γιατι κουραστηκε. Ειναι καλος ομως ο μισθός του προεδρου.

    • Δεν υπάρχει μισθός για το συγκεκριμένο αξίωμα… καλό να έχουμε άποψη και να παίρνουμε θέση..αλλα επίσης καλό ειναι να γνωρίζουμε και ένα θέμα πριν σχολιάσουμε..Κάποιος θα μπορούσε να σας χαρακτηρίσει προκατειλημμένο και να σας φέρει σε δυσκολη θέση.

  • Πριν λίγο καιρό που ρωτήθηκε αν θα είναι με τον Μαλουτα είπε όχι με τίποτα, τώρα βλέπουμε κολοτουμπα. Χαχαχαχα.Για γέλια είναι όλοι τους, Βασικά ο Μιχαηλίδης από όλο τον συνδιασμο του 4 άτομα του έμειναν πλέον, όλοι έφυγαν. Αυτοί οι 4 θα είναι υποψήφιοι με τον Μαλουτα. Μυροφοριδης -Καλαμπουκας – Μαγγιριδης και Ραφαηλιδης.

  • Ο επικεφαλής της πρώην Μετάβασης Κυριάκος κατάφερε να τους σκορπίσει όλους Απετυχε παταγωδως Οι περισσότεροι δε θέλουν να έχουν παρτίδες μαζί του . Που μυαλό γι αυτα για το παιδί του λαού το νέο Ξανθόπουλο ,Έχει άλλες δλειες να σκεφτεί τώρα .

    • Έχεις λάθος εκτίμηση, με θυμό και κακεντρέχεια. Δεν σ’ έβαλε τότε στον συνδυασμό του, γι’ αυτό
      Είναι ο πιο πετυχημένος και ανιδιοτελής γι’ αυτό και δεν πήρε κανένα αξίωμα. ΕΙΔΕΣ, για να συμμορφώνεσαι κα να ακολουθείς το δρόμο του Θεού

  • Μετάβαση στον Μαλούτα Οι άνθρωποι οι οποίοι μαζί με τον Μιχαηλίδη τον επικεφαλής στις προηγούμενες εκλογές θεωρούσαν τον Μαλούτα ξεπερασμένο και παλιό χαχαχα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.