Yποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών o Απόστολος Τσένης

12 Ιουλίου 2023
08:19
Κανένα σχόλιο

Με αίσθημα ευθύνης αλλά και χρέους απέναντι στο τόπο μας, σας     ενημερώνω ότι θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας, ως     υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών.

Την απόφασή μου αυτή, την πήρα μετά από ώριμη σκέψη και ουσιαστικό δημοκρατικό διάλογο που προηγήθηκε με τους συμπολίτες μας, γυναίκες και άνδρες.

Συναντήθηκα με Γρεβενιώτισσες και Γρεβενιώτες, της παραγωγής, της παιδείας, του πολιτισμού, του αθλητισμού, της αυτοδιοίκησης καθώς και της νέας γενιάς.

Είναι κοινή η διαπίστωση ότι η παρούσα δημοτική αρχή δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της περιόδου που διανύουμε ούτε στάθηκε στο ύψος των προσδοκιών μας για την ανάπτυξη του Δήμου Γρεβενών, με αποτέλεσμα τις σοβαρές υστερήσεις για την δυναμική ανάπτυξη που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Η ενασχόληση μου με την Δημόσια Διοίκηση, τους κοινωνικούς και πολιτικούς θεσμούς και την πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση, μου έδωσαν την ευκαιρία να αποκτήσω την εμπειρία και την γνώση, ώστε με επάρκεια και πίστη να διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου Γρεβενών.

Απέναντι στην παρεοκρατία, στις παλαιοκομματικές ρουσφετολογικές μεθόδους και στο πελατειακό σύστημα εξουσίας

Επιλέγω και Αγωνίζομαι

για την δημοκρατία της συμμετοχής των Πολιτών στην ανάπτυξη του τόπου μας, την διαφάνεια σε όλους τους τομείς, την κοινωνική λογοδοσία και το σύστημα κυλιόμενων θητειών για τους αιρετούς, που θα υπηρετήσουν τους αυτοδιοικητικούς θεσμούς.

«Κοιτάμε μπροστά»

 Για ένα δημιουργικό και δημοκρατικό διάλογο για την:

–        Συγκρότηση προγράμματος αυστηρά κοστολογημένου και ιεραρχημένων προτεραιοτήτων, με βάση τις ανάγκες που θα θέσει η ίδια η κοινωνία των Δημοτικών – Τοπικών Κοινοτήτων και την λειτουργία κοινωνικών θεσμών προς όφελος του πολίτη, του Δήμου Γρεβενών.

–        Συγκρότηση ψηφοδελτίου, εθελοντικής συστράτευσης πολιτών, για την αναγέννηση και την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των χωριών του Δήμου Γρεβενών.

Σας καλώ όλους, χωρίς αποκλεισμούς και πρόσημα, σε δημιουργική συμμετοχή για την δημοκρατική αλλαγή, στο Δήμο Γρεβενών.

Με εκτίμηση,

Απόστολος Τσένης

Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.