Βίντεο αναγνώστη στο kozan.gr: Αγέλη αδέσποτων σκύλων, αργά το βράδυ της Τετάρτης 12/7 έξω από το κτήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης

13 Ιουλίου 2023
10:15

 

Αγέλη αδέσποτων σκύλων, αργά το βράδυ της Τετάρτης 12/7 έξω από το κτήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης.

16 σχόλια

  • Η ίδια αγέλη το απόγευμα ήταν μέσα στο πάρκο και επιτέθηκε σε παιδάκι που κινούνταν με ηλεκτρικο πατίνι, και σε όσους είχαν σκυλιά με λουρί.

  • ΑΝΤΕ ΡΕ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ τριχιά. ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ;; Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΔΕΙΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΦΟΡΤΩΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ Σ΄ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΜΟΙΡΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΡΕΣ. ΝΑΙ, ΝΑΙ , ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ-KATAΦΥΓΙΑ, και πιο βαθιά να χωθούν, φτανει να μην τα βλεπετε μπροστα σας “νοικοκύρηδες” της φακής. Αντί να υιοθετήσετε καποιο.

    • Πάρτα εσύ που σου αρέσουν και Βάλτα στο κρεβάτι σου, όσο για τα δειλά όταν επιτεθούν στο δικο σου παιδί επειδή απλά κάνει ποδήλατο τότε θα τα πούμε. Όσο για το νοικοκύρηδες μάλλον δεν έχεις βγει εκτός Ελλάδας ποτέ, ναι αυτοί είναι νοικοκύρηδες γιατί δεν έχουν ούτε ένα έξω και όταν βρεθεί κάποιο τρέχουν να το μαζέψουν και να το φροντίσουν. Αν εσύ σου αρέσει να ζεις με τα ζωντανά μπορείς να πάς στο βουνό που είναι και το φυσικό τους περιβάλλον.

    • Ρε φίλε μήπως ζεις σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν; Δεν διαβάζεις κάθε τόσο για επιθέσεις αδέσποτων σε κόσμο;

    • Πάρτα εσύ που μας δίνεις συμβουλές! Άμα είσαι καμιά ή κανείς που σε βλέπν και φρήγονται , που να σι σουντήσν ! Ζόλια !

    • “Ότι πιο δειλό υπάρχει είναι ένα αδέσποτο σκυλί
      στο δρομο”.Εντάξει φίλε μου , όμως εδώ είναι δεκα!!!!

  • τα ιδια φανταζομαι ειναι κατω στην 3ης Σεπτεμβριου διπλα στο bruno. Χαμος χτες προχτες, μαλωνανε με ενα αλλο που περνουσε και ξεσηκωσαν τον κοσμο.

    Μεγαλη αναστατωση, θα μας φανε σε λιγο

    • Είναι η αγέλη που βρίσκεται στην περιοχή από το Bruno εδώ και πολύ καιρό..και βρέθηκε με μια άλλη που είναι στο πάρκο..όπως έγραψε και ένα σχόλιο κάποιος παραπάνω..και έγινε ο κακός χαμός! ..μένω στην περιοχή και κάθε βράδυ οι συγκεκριμένες αγελες μαλώνουν σηκώνοντας όλη την γειτονιά στο ποδι

  • Άντε ρε με τις μπούρδες σου, εμένα τον γιο μου που είναι 20 τον όρμηξαν και του σκισαν την μπλούζα.

  • ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ???? ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ:
    “… ναι αυτοί είναι νοικοκύρηδες γιατί δεν έχουν ούτε ένα έξω και όταν βρεθεί κάποιο τρέχουν να το μαζέψουν και να το φροντίσουν”.
    ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΤΣΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΤΥΝ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ . ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ, ΣΑΝ ΚΗΦΗΝΑΣ. ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ Ο Δήμος να σου πλύνει και τα πόδια???

    • Τρικιμια εν κρανίο…. Αυτό σου είπα και εγώ, εσύ γκρινιάζεις ότι ενοχλούμε το ζώα κάνοντας παράπονα ότι έχει γίνει επικίνδυνο το φαινόμενο, μάθε να ακούς και άλλες γνώμες και μην κουνάς το δάχτυλο σε κανέναν αν δεν δεις πρώτα τα χάλια σου. Και Κηφήνα να πεις τα μούτρα σου που γυρνάς σαν τα ίδια τα αδέσποτα.

    • Τι λέει ο άνθρωπος; Πια πόδια, ποιον καναπέ; Τι κολλημένος σκυλοφιλος είναι αυτός; Μου αρέσει που έγραψε για γελοιοποίηση. Εμείς γελάμε μαζί σου.

  • Είναι η αγέλη που είναι κάτω στο Bruno εδώ και καιρό..και συναντήθηκε με μια άλλη που είναι μέσα στο πάρκο..όπως λέει σε ένα σχόλιο παραπάνω..και έγινε ο κακός χαμός..μένω στην περιοχή και κάθε βράδυ μαλώνουν μεταξύ τους σηκώνοντας όλη την γειτονιά στο πόδι

  • Από τότε που δεν έρχονται Τσίρκο στην περιοχή ,αυξήθηκαν…Η τροφική αλυσίδα λέει στα λιοντάρια….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.