kozan.gr: Tους πρώτους 38 υποψηφίους του συνδυασμού του ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης Σταύρος Καμπουρίδης

18 Ιουλίου 2023
05:04

 

Tους πρώτους 38 υποψηφίους του συνδυασμού του ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης Σταύρος Καμπουρίδης.

 

26 σχόλια

    • Δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί να πληρώνουν τα κόμματα από την φορολογία μας, ούτε μπαίνουν εκεί για να τα κονομισουυν, όπως κάποιοι άλλοι.

  • Συγχαρητήρια κ.Σταυρο. είσαι ένας άνθρωπος που σε διακατέχει η καθαρότητα. Καλό αγώνα και με τη νίκη. Καλή προσπάθεια σε όλους!

  • Ωραία ομάδα.. Με νέα πρόσωπα επιτέλους.. Αντε να δούμε και τους υπόλοιπους.. Που είναι όλοι αυτοί που λένε ότι δεν θα κατέβει ο Σταύρος; άλλοι κάνουν τηλέφωνα δεξιά και αριστερά μπας και κατέβουν..

  • Μέχρι τέλους του Αυγούστου θα αναγκαστούν να προχωρήσουν όλοι τους σε συνεργασίες! Επομένως καλό θα ήταν να κρατούν “χαμηλά την μπάλα” και να μην κάνουν βαρυχδουπες δηλώσεις!!!

    • στον οφθαλμίατρο γρήγορα.. Έρχεται κι ο Νιάημερος να μην είσαι σαν τσ γκαβοί στο νιάημερο…κριμα ! Θα τα τριβεις τα ματακια καλα !

  • Πολιτικά αν κρίνουμε τον αρχηγό του συνδυασμού στην περιφέρεια έδειξε πρόσωπο που δεν έδειξε κανένας άλλος

  • Ο κύριος Καμπουρίδης είναι φίλος μου έχω να πω ότι είναι ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας πετυχημένος πολιτικά μας έδειξε ύφος και καθαρότητα έχει ένα συνδυασμό με καθαρά πρόσωπα και στελέχη της καθημερινότητας και γνωρίζω ότι το πρόγραμμα του είναι βατό υλοποιήσιμο με σκέψη επιχειρηματική χρόνια ψάχναμε μια καθαρή προσπάθεια
    Ας ανοίξουμε λοιπόν τα μάτια μας και ας προσέξουμε αυτή τη φορά είναι ευκαιρία για τον τόπο

  • να λοιπον η ευκαιρια για οσους αγαπουν και νοιαζονται για αυτον τον τοπο.επιτελους μια νεα παραταξη με νεα παιδια που εχουν ορεξη για δουλεια και οχι για κερδοσκοπεια.και ο αρχηγος?ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ εχει αποδειξει επανηλημενα ποιος ειναι και τι επιδιωκει.για εσας λοιπον που εχεται ονειρα για αυτον τον τοπο τωρα ειναι η ωρα να τα εκπληρωσεται γιατι εδω ισχιει η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

  • Μέχρι σήμερα μόνο ένας δήμαρχος ακούγεται έντονα στην χώρα μας τό όνομα του? ΜΠΕΟΣ. Τύφλα να έχει ό Μπεος λοιπόν μπροστά στον ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗ γιατί όσοι τον γνωρίζουν καλά ξέρουν ότι είναι πολύ καλύτερος και μπορεί να προσφέρει πολλά σέ αυτόν τον τόπο και οι υποσχέσεις του θα γίνουν πράξεις

    • Ατυχεστατος ο συνειρμός και αν προσπαθείτε να κάνετε καλό στον υποψήφιο πετυχαίνετε το εντελώς αντίθετο…αυτός που αναφέρετε είναι μόνο για φιεεστες και λαμπάκια και γενικά μάλλον θα έπρεπε να απολογειται στον εισαγγελέα για πολλά θέματα και όχι να είναι δήμαρχος….το μόνο όνομα δημάρχου που συνεχώς ακούγεται στην χώρα για την προσφορά του είναι Πελετίδης..ο οποίος έχει και καταγωγή απ’ την περιοχή μας αλλά έχει την τύχη η Πάτρα να τον έχει εκλέξει… ανεξάρτητα από πολιτικές κατευθύνσεις και σαφώς και θέματα στα οποία χρειάζεται δουλειά ακόμα, είναι ο μόνος που παράγει έργο υπέρ του δημότη.

  • να λοιπον η ευκαιρια για οσους αγαπουν και νοιαζονται για αυτον τον τοπο.επιτελους μια νεα παραταξη με νεα παιδια που εχουν ορεξη για δουλεια και οχι για κερδοσκοπεια.και ο αρχηγος?ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ εχει αποδειξει επανηλημενα ποιος ειναι και τι επιδιωκει.για εσας λοιπον που εχεται ονειρα για αυτον τον τοπο τωρα ειναι η ωρα να τα εκπληρωσεται γιατι εδω ισχιει η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!

  • Επιτέλους νέα «καθαρά» πρόσωπα που αξίζουν να αναλάβουν δράση – Καλή σας επιτυχία σας εύχομαι για το καλό του τόπου μας!

  • Μπράβο Σταύρο για τις επιλογές σου, βλέπω άξιους ανθρώπους που είναι επιτυχημένοι και ήδη κάποιοι έχουν προσφέρει χωρίς ανταλλάγματα. Καλή επιτυχία στον αγώνα σας.

  • Θα γελάει η υπόλοιπη Ελλάδα, κι εμείς θα κλαίμε ακόμη μια φορά. Ανύπαρκτο πρόγραμμα, μηδενική παρουσία στα κοινά, αόρατα βιογραφικά… Παίζουμε με το μέλλον των παιδιών μας και της Κοζάνης !!!

    • Είσαι αδιάβαστος τελείως και βιάζεσαι γι’ αυτό σκοντάφτεις ενημερώσου και μετά πάρτο πληκτρολόγιο έλεος πια
      Τουλάχιστον αυτός έχει ένα χρόνο που ανακοίνωσε πρόγραμμα εσύ που είσαι Κοζάνη η Κρήτη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.