kozan.gr: “Χάκαραν” το λογαριασμό στο instagram του Δημάρχου Βελβεντού Μανώλη Στεργίου

18 Ιουλίου 2023
05:16
“Αγαπητοί φίλοι, μόλις μου χάκαραν τον λογαριασμό του Instagram. Ό,τι διαβάζετε από δω και στο εξής μέσω Instagram με το όνομά μου δεν προέρχεται από μένα. Το προφίλ μου ήταν όπως το δείχνει η φωτογραφία. Ωραία ασφάλεια μας παρέχει ο κ. Ζούκεμπεργκ”, έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο Δήμαρχος Βελβεντού Μανώλης Στεργίου.

8 σχόλια

  • Είπα κι εγώ κάτι σοβαρό έκαναν, τα μυστικά του κράτους διέρρευσαν, αλλά το πολύ – πολύ να χάθηκε κάνα κιλό ροδάκινα, μερικά καΐσια, άντε και λίγα κεράσια.

  • Τι θεωρεί τον εαυτό του? Σιγά τον σπουδαίο. Μάλλον θα βαρέθηκαν να σε διαβάζουν για κηδείες κ γάμους

  • Ναι μωρέ ζήλεψαν από τις αναρτήσεις του . Και θέλουν να αναλάβουν τη θέση του στο στα ληξιαρχικά γεγονότα

  • Φτάνει ρε φίλε άσε και κάναν άλλον άνθρωπο να προσφέρει.μονο εσύ είσαι ικανός..το ίδιο γίνετε παντού…να σε τελειώσει ο λαός πολιτικά ξύπνα Βελβεντό..

  • Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια, όλη μέρα γκρίνια. Για όλα φταίνε οι άλλοι. Μεταξύ αυτών και ο Ζουκενμπεργκ. Λες και είχαν καμία σύμβαση και την καταπάτησε ξέρω γω.

  • Για διαφημιστικους λογους το κανει γιατι δεν εχει να γραψει τιποτα για εργα.Αληθεια, τι πτυχια εχει ο δημαρχος;ποιο τει η πανεπιστημιο τελειωσε;τι γλωσσες ξερει;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.