kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Σίγουρος για τη νίκη του και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή δηλώνει σε φίλους και συνεργάτες ο Γιώργος Κασαπίδης – Πολύ ενοχλημένος με τις κινήσεις που έγιναν στο “κέντρο”

18 Ιουλίου 2023
05:31

Mετά την επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ για την αναμενόμενη στήριξη στο πρόσωπο τού ως υποψήφιος Περιφερειάρχης, ο Γ. Κασαπίδης δηλώνει, σε φίλους και συνεργάτες, πιο σίγουρος από πότε για την εκλογική του νίκη τον ερχόμενη Οκτώβρη. Ωστόσο δεν κρύβει και την ενόχλησή του για την προσπάθεια που έγινε στο “κέντρο” από κάποια πρόσωπα της περιοχής που επιχείρησαν ν’ αλλάξουν πράγματα και καταστάσεις προτείνοντας στη θέση του τον Γ. Αμανατίδη. Ο τελευταίος πάντως, μέχρι και χθες το μεσημέρι, παρότι το τηλέφωνό του δε σταμάτησε να χτυπά από τη μέρα που η στήλη αποκάλυψε την οριστική απόφασή του να μην πάρει το ρίσκο και κατέλθει ως υποψήφιος Περιφερειάρχης, γεγονός που δεν τον αφήνει αδιάφορο και τον συγκινεί, συνεχίζει να δηλώνει το ίδιο, δηλαδή, πως δε θέλει να πάει κόντρα στο κόμμα που τον ανέδειξε.

Η Χύτρα

65 σχόλια

  • Περιφερειάρχη έχουμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε τον Γιώργο Κασαπίδη.
    Τι αλλο θέλει ο Αμανατιδης πια ? Έλεος εντάξει θα πάρει καμία θέση αν συνεχίσει έτσι.
    Και αυτοι οι καλοθελητές ποιοι ειναι που προτείνουν τον άλλον ? Δεν τους κάμει χατήρια ο Κασαπίδης η «θέλουν το καλό του τόπου μας?»

    • Ανύπαρκτος άχρωμος και άοσμος ο κ. Κασαπίδης!
      Επόμενος Περιφερειαρχης θα είναι το πιο αγαπητό πρόσωπο στην Δυτική Μακεδονία ο Χαρης Κάτανας!!!!

      • Χάρη κάνε μας τη Χάρη. Η Περιφέρεια δεν είναι παιδική χαρά. Έκανες ένα χρόνο βουλευτης και πήραν τα μυαλά σου αέρα

      • Και τα 62 σχόλια είναι χωρίς ουσία , χωρίς λογική, αόριστά , μόνο ύβρεις και προσβολές , χωρίς κάτι συγκεκριμμένο.!

        Αυτή είναι η κοινωνία μας ;

        ¨η είναι εδώ ένας χώρος εκτόνωσης , όπως στά γήπεδα .!

        κρίμα !

  • Μάλλον πρέπει να γίνουμε κι εμείς θαμώνες της Ι.Μ. Δρυοβούνου, να αποκτήσουμε και πνευματικό να μας καθοδηγεί.

    Γιώργο είσαι ο φάρος μας στην καταιγίδα!

  • Ο κ κασαπιδης καλό θα ήταν να ασχοληθεί με τον εαυτό του και την περιοχή μας παρά να ασχολείται με το τι θα κάνει ο Αμανατίδης και ο κάθε Αμανατίδης. Εάν εμπιστεύεται το έργο του δεν φοβάται κανέναν. Εάν πάλι έχει αμφιβολίες θα του λυθούν τον προσεχή Οκτώβριο.
    Από την άλλη δεν θα ερωτηθεί εάν κάποιος θέλει να είναι υποψήφιος και ονειρεύεται τον τόπο του καλύτερο; Εκτός και εάν θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος επειδή πήρε το χρίσμα από την ΝΔ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ

    • Χαχαχαχαχα τώρα να πάρει φόρα!!!!
      Εδώ και χρόνια είναι στην συντήρηση!!!!
      Επόμενος Περιφερειάρχης θα είναι ο Χαρης Κάτανας!!!

  • Ο Κασαπίδης θα πάει σπίτι του με κοτούλες και κηπακους πανηγυρικά και θα ξεκαβαλισει από το ροζ συννεφάκι που έχει καβαλήσει . Γιώργο λυπάμαι που θα στο πω αλλά ζεις στο δικό σου φανταστικό πολιτικό κόσμο .

  • με τα φ/β τα έχει κάνει …..
    Ακόμη το ρυμοτομικό και έβαλε εμάς τους κατοίκους απέναντι στις εταιρείες. Κοντή γιορτή

  • Μη μου στεναχωρείτε τον πρίγκιπα της Δυτικής Μακεδονίας, γιατί έχει το αλάθητο για τα δεινά της περιοχής μας !!!
    Δεν φταίει πουθενά το “καλό παιδί” δεν μοίρασε αυτός τα 40αρια, δεν διαχειρίζεται αυτός εδώ και 4 χρόνια τα της περιφέρειας….δεν τον αφήνουν τον καημένο…και τον αναγκάζετε να τρέχει και να κλαίει στο Μαξίμου…!!!

  • Γιώργο απορούμε όλοι μας πως γίνεται μετά από την χειρότερη αυτοδιοικητική θητεία που έζησε η δυτική Μακεδονία να ζεις ακόμη στο φανταστικό σου κόσμο !!;
    Είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνεσαι το κακό που έκανες στον τόπο μας;; Είναι δυνατόν να σε νοιάζει μόνο ο μισθός της καρέκλας ;; Είσαι απόλυτα πολιτικά εσωστρεφής και αναποτελεσματικός . Η ΝΔ θα τρίψει τα μάτια της με τη δοκιμασμένη λάθος επικογη που έκανε . Ο λαός της ΝΔ ψηφίζει όχι η Πειραιώς .

  • Γιωργάκη πρόσεχε μάλλον ζεις σε άλλο κόσμο…
    Τολμά να πατήσεις σε χωριά και πόλεις και θα δεις τι θα πάθεις….
    Τα στελέχη που προσβαλες νομίζεις θα σε ανέχονται????
    Ε ρε τι θα γίνει τον Οκτώβριο…θα πέσεις από τα σύννεφα…..
    Αλλά τέτοιος αλαζόνας που είσαι….
    Οι ΝΔ δεν πρόκειται να σε στηρίξουν ξύπνησαν….
    Αντε γεια από τώρα

  • Ανοίγει ο δρόμος Χάρη Κατανα …..τόσο αλαζόνας που είναι ο Κασαπιδης….

    Θέλουμε ντόμπρους καθαρούς αγωνιστές…
    Πράγμα το οποίο δεν έχει ο Κ.Κασαπιδης….

    Κατανας ο επόμενος Περιφερειάρχης…..

      • Όποιος ξέρει τον Χάρη…. και τον Γιώργο…..
        Συγκρίνει και ξέρει τι ρόλο βαράει ο καθένας….
        Ο καλύτερος όμως χαρακτήρας αξιόλογος Ανθρωπος είναι ο ΧΑΡΗΣ ΚΑΤΑΝΑΣ….Για τον Γιωργάκη δεν θα πω κακίες γιατί θα το δείξει η κάλπη το Οκτώβριο

  • ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ !!

  • Για την επανεκλογή ενός πολιτικού χρειάζεται η περιοχή να έχει υψηλό δείκτη ανεργίας να κλείνουν οι επιχειρήσεις να φεύγουν οι νέοι να υποβαθμίζονται τα ακίνητα να μην έχεις υγεία παιδεία συγκοινωνία υποδομές τουρισμό
    Αναπτυξιακό σχέδιο προοπτική εναλλακτικές πολιτικές να εκχωρείς σε ξένα προς την περιοχή συμφέροντα ΑΠΕ και τότε άραγε ευθύνη του εκλογικού σώματος δεν είναι ;
    Σε λίγα χρόνια ο πληθυσμός της Δυτικής Μακεδονίας με την απογραφή του 2031 τι θα γράψει
    Καληνύχτα περιοχή

  • Το ότι πήρε το χρίσμα από τη Ν.Δ δεν πάει να πει ότι θα βγει όπως αυτήν…ο κόσμος κουράστηκε θέλει αλλαγη!!!

  • Δυστυχώς θα βγει ξανά. Όσο και να μην το θέλουμε δεν έχει αντίπαλο και η ΝΔ αυτή τη στιγμή δεν έχει αντίπαλο ούτε αυτήν. Κρίμα για τον τόπο, μια τετραετία ακόμη χαμένη. Η εκκλησία όσο και να κοροϊδεύουν μερικοί έχει χιλιάδες ψήφους. Όσο εμείς κάνουμε πλάκα με θρησκοληψία του αυτός μαζεύει σίγουρες ψήφους. Αυτή είναι η χώρα μας

  • Την δυσαρεσκεια του κοσμου δεν την βλεπουν εκει χαμου;;;;;;;ο απλος κοσμος της παραταξης θα δωσει και παλι την λυση!!!!!!Κατανα προχωρα !!!!!!!!!

  • Μακάρι να κατέβει ο Αμανατίδης καί θά δεί ο άσχετος ποιός θα βγεί περιφερειάρχης,4 χρόνια αλαζονείας και παχιά λόγια, απαξίωσε αρκετούς ικανούς συνεργάτες, ακούει μόνο τούς αυλοκόλακες πού έχουν μισθό, έργο μηδενικό και χωρίς ντροπή θέλει να ξαναεκλεγει,αμ δε.

    • ο Αμανατίδης γιατί δεν κατεβαίνει ; Αυτό που κατάλαβε αυτός εσείς γιατί δεν το καταλαβαίνετε;
      Μικρονο-ι-κή εμπάθεια !!!

      • Να ξερολα πανέξυπνε που όλα τα καταλαβαίνεις.Αν ο Αμανατιδης ήθελε θα κατέβαινε.Εγω αν θέλω κάτι το διεκδικώ.Ολα τ’άλλα είναι άνευ σημασίας.

  • Αμανατίδη φοβάσαι δεν πρόκειται να κατέβεις είσαι πολύ λίγος Αμανατίδη είσαι πολύ λίγος Αμανατίδης σκέφτεσαι μόνο τις θέσεις

  • Ρε πάτε καλά θα μας φορτώσετε τον αχάμπαρο και την κλίκα του άλλη μια πενταετία. 25 χρόνια τρέφεται με κρατικό χρήμα για να λεέι αρλουμπες και να κάνει βλακίες. Αμανατίδη θα εχεις μεγαλες ευθυνες αν συμβει αυτο.

  • Γιωργάκη μην στηρίζεσαι στη ΝΔ γιατι εμείς είμαστε το κόμμα και αποφασίζουμε να σε απαλλαξουμε……Αντε να πας σπίτι σου να ξεκουραστείς γιατί πολύ κουράστηκες από το κατσιο …..

  • Γιώργο έκανες αυτή την δήλωση για να δεις πως θα πάει η δημοσκόπηση που ετοιμάζεις!!!!
    Πες μας που θα την χρεώσεις όμως!!!

  • Ο κόσμος δεν σε θέλει και το ξέρεις!!!!Επόμενος Περιφερειαρχης θα είναι το πιο αγαπητό παλικάρι της Δυτικής Μακεδονίας ο Χάρης Κάτανας!!!

  • Αμανατιδη κανε την υπέρβαση σου και πες το μεγάλο Ναι και κατέβα.Σκεψου το μέλλον του τόπου σου και αν τον αγαπάς πραγματικά μην έχεις ενδοιασμούς.Δεν χρειάζεσαι ούτε κόμματα ούτε χρίσματα.Ο κόσμος σε θέλει και συ αρνεισαι;;Δεν το περίμενα αυτό από σένα.Σε θεωρούσα πιο αποφασιστικό και πιο δυναμικό.

  • Γιώργο η αλαζονεία σου πλέον είναι μοναδική.Φαινεται με ταπεινότητα πηγαίνεις μόνον στον πνευματικό σου.Απαξιωσες τα ικανότατα στελέχη γιατί τους φοβοσουν και κράτησες τους αυλοκόλακες.Εδωσες τα 40αρια εκεί που ήθελες και όχι εκεί που έπρεπε και ήταν το ηθικό.Και τέλος η Ν.Δ. είναι ο κόσμος της και όχι ο κάθε Κασαπιδης….να το θυμάσαι αυτό….

  • Πάμε λοιπόν Γιώργο.Πρεπει να ψάξω πολύ να βρω σε τι βοήθησες την Περιφέρεια.Ακομα περισσότερο πρέπει να ψάξω για τα υποτιθέμενα έργα σου.Τωρα για την απολιγνιτοποιηση είπες κάτι;;;;Θύμησες μου σε παρακαλώ.Εδιωξες με τον τρόπο σου όσους δούλευαν και ήταν ηθικά άτομα γιατί θέλεις να φαίνεσαι εσύ και μόνον εσύ.Εφθασε η ώρα σου όμως.
    Ο επόμενος Περιφερειάρχης έχει ονοματεπώνυμο.ΧΑΡΗΣ ΚΑΤΑΝΑΣ λέγετε.
    Και κάτι τελευταίο.Την αχαριστία και την αγνωμοσύνη δεν την συγχωρεί ούτε ο Θεός…

  • Μέχρι να βρείτε ποιος δεξιός θα πάρει την περιφέρεια……Η Ζεμπιλιαδου θα ορκιστεί περφερειαρχης(γιατί είναι η μόνη που το κατεχει) και θα ορίσει και Αντιπεριφερειαρχες…..

  • Αχαχαχαχα ζακετα να βαλεις εκεινο το κρυο βραδυ του Οκτωβρη Γιωργακη

  • Ενοχλήθηκε λέει από κάποιους ο αχαστος όχι ότι έχασε τον υπνο του και μόνο στη σκέψη ότι θα κατέβει Ο Αμανατιδης.Σκιαχτηκε καλύτερα θα έλεγα εγώ.

  • Οι χειρισμοί του σε θέματα μειζονος σημασίας για την ΠΔΜ, του επιτρέπουν να σκεφτετε και να επιθυμεί επανεκλογή από την πρώτη Κυριακή……Απολιγνητοποιηση,Πανδημία,Γέφυρα Σερβιων,ΑΠΕ, υγεία,Ανεργία, Κάθετος Άξονας,Σιδηρόδρομος…..Άσε για τα πολυμηχανηματα της περιφέρειας…. Τα σαρανταρια που τα πας τα σαρανταρια ;Εγώ λέω να μην κατευει ο ίδιος να βάλει το σακάκι του εκεί και θα βγει σίγουρα….. Προφανώς ονειροβατει ο απερχόμενος ΠΔΜ.

  • Τις μεγάλες πράξεις πρέπει να τις επιχειρείς χωρίς πολύ σκέψη, από φόβο μήπως η συνειδητοποίηση του κινδύνου σβήσει τη φωτιά της τόλμης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.