kozan.gr: “Δυνατά” άρχισε η προεκλογική περίοδος στο Δήμο Σερβίων – Καβγάδες & αντιπαραθέσεις στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (Βίντεο)

18 Ιουλίου 2023
07:18

Στη συζήτηση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού  του Δήμου Σερβίων (έτους 2023), που απασχόλησε την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η δημοτική σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης Μαίρη Χριστοδούλου, από την παράταξη “Στάση Σερβίων” της Λαζαρίτσας Σπυρίδου, αναφέρθηκε σε μια περίπτωση που ο σύλλογος της Ελάτης είχε ζητήσει από τη Δημοτική Αρχή την προμήθεια ενός φωτοβολταϊκού αξίας 1000 ευρώ το οποίο κι αγοράσθηκε, όμως ο προμηθευτής, όπως σημείωσε, δεν πληρώθηκε από το Δήμο Σερβίων. “Εσείς κα Χριστοδούλου υπερασπίζεστε το σύλλογο ή τον προμηθευτή; Που ξέρετε αν πληρώθηκε ή δεν πληρώθηκε. Mην παίρνετε το μέρος του προμηθευτή”, της απάντησε ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου. Aυτή η αναφορά προκάλεσε την έντονη αντίδραση της εν λόγω δημοτικής συμβούλου η οποία ανέβηκε στο βήμα λέγοντας πως θα μιλήσει επί προσωπικού για να ακολουθήσει έντονος καβγάς με τον Πρόεδρο Νίκο Μπουκουβάλα. Είχε προηγηθεί κριτική κι από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Β. Κωνσταντόπουλο ο οποίος, σε γενικές γραμμές, ανέφερε ότι με τη συγκεκριμένη αναμόρφωση προϋπολογισμού θα “πειραχτούν”  τα χρήματα που ήταν για τους συλλόγους, συμπληρώνοντας ότι με αυτή την τακτική η Δημοτική Αρχή θέλει υποχείρια τους συλλόγους. Για λαϊκισμό τον κατηγόρησε ο Δήμαρχος Χ. Ελευθερίου επισημαίνοντας πως, ίσα – ίσα, ενόψει της προεκλογικής περιόδου θα μπορούσαν να μοιράζουν χρήματα και πως για να χάσεις κάτι πρέπει να το έχεις και πέραν ενός, μέχρι στιγμής, συλλόγου δεν υπάρχουν αιτήματα για χρηματοδότηση και πως αν υπάρξουν ο Δήμος θα ανταποκριθεί.  Δείτε τι συνέβη:

5 σχόλια

  • Ευρεία χθες κοινή σύσκεψη στη Νεράιδα μεταξύ των Αρχηγών και Στελεχών των παρατάξεων.
    Τα συμπεράσματα δικά σας

  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ; ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ; Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!
    ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ;
    ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ;

  • “Κάποια χρήματα”. Πόσα χρήματα συγκεκριμένα; Τι θα πει, “κάποια χρήματα;”. 250.000 ευρώ για κάποιες νύχτες τραγουδιού; Σκορπισμένα λεφτά. Ξέρεις τι μπορείς να κάνεις με 250.000 ευρώ; Ή μάλλον τι θα μπορούσες να είχες κάνει;

  • Δεν την γνωρίζω Δεν τη ξέρω όμως μπορώ με βεβαιότητα να πω πως είναι η καλύτερη Δημοτική σύμβουλος στο Δήμο σερβίων

  • ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΚΟΠΙΜΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
    Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ: ΝΑ ΑΗΔΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΚΥΛΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΥΠΑΛΗΛΑΚΟΥΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.