Επιστολή αναγνώστη στο kozan.gr: Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Κοζάνης κατάφερε, για άλλη μια φορά, να κάνει τον κούκο μπούφο

18 Ιουλίου 2023
07:51

 

Τα συγχαρητήριά μας στο Δήμο Κοζάνης που βρήκε λύση σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Κοζάνης και μιλάμε για τη διασυνδετήρια οδό Αργίλου – Κλείτου, καταφέρνοντας για άλλη μια φορά να κάνει τον κούκο μπούφο. Σε αυτόν τον δρόμο καθημερινά υπάρχουν πάρα πολλοί περιπατητές που τον χρησιμοποιούν είτε για να μπουν στο δασάκι, είτε για να κινηθούν προς τον Κλείτο που προσφέρεται (λόγω υψομέτρου) για έντονο βάδισμα, πλην όμως μέχρι να φτάσει κανείς εκεί, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο. Ο δρόμος είναι στενός και με σχεδόν μηδενική ορατότητα, κάτι που πρακτικά απαγορεύει την πεζή διέλευσή του και απαιτεί περιπατητικούς διαδρόμους μέσα στο δάσος που να παρέχουν ασφάλεια. Oι προφέσορες της δημοτικής αρχής όμως, αντί να κάνουν το αυτονόητο που θα προσφέρει ένα ουσιαστικό έργο, πήγαν κι έβαλαν δυο πινακίδες με ανώτατο όριο ταχύτητας 50 (λες και μπορεί να αναπτυχθεί μεγαλύτερη από αυτή), αντί να μεριμνήσουν ουσιαστικά για όλους εμάς που τον χρησιμοποιούμε, είτε ως περιπατητές, είτε επί οχήματος. Κύριε Μαλούτα αποτύχατε! Σοβαρευτείτε επιτέλους και αντιληφθείτε ότι άλλο είναι να είσαι Δήμαρχος κι άλλο να κάνεις τον Δήμαρχο.

7 σχόλια

  • Ειδικά το σούρουπο αν όποιος περπατάει δε φοράει φωτεινά ή φωσφορίζοντα ρούχα, γίνεται αόρατος.

  • μαλουτας πηγη ολων των κακων …..ολοι οι αλλοι θεσμικοι στο απυροβλητο ..κυβερνηση ,βουλευτες ,περιφερειαρχης,οι αλλοι δημαρχοι ,ΕΒΕ ,ΤΕΕ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ .ΚΛΠ α ρε μαλουτα και να μην υπηρχες επρεπε να σε εφευρουμε ,ετσι για εκτονωση .

  • Σιγά μην ξέρουν εκεί στον Δημο τι είναι ο περιπατητης…το μόνο που τους έρχεται στο μυαλό όταν βλέπουν φύση και δέντρα είναι να τα ισοπεδώσουν για να γίνουν οικόπεδα, φωτοβολταϊκά, πίστες για σκέιτ κ.λ.π…. μπετό και σίδερα μόνο και να μην περπατάτε στην φύση γιατί τους χαλάτε το ίματζ και θα την ισοπέδωσουν για να μην έχετε ούτε περπάτημα ούτε παράπονα…

  • Ναι ρε για όλα ο μαλουτας φταίει. Έγινε παιδιά. Η Ελλάδα καίγεται, ο μαλουτας φταίει. Τι ψηφίσατε ρε….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.