O Δημήτρης Βλαχόπουλος υποψήφιος με το συνδυασμό της “Ενότητας” του Λάζαρου Μαλούτα

18 Ιουλίου 2023
12:29
Ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα του Δημήτρη Βλαχόπουλου με το συνδυασμό μας.
Ο Δημήτρης γεννήθηκε και ζει στην Κοζάνη.
Είναι απόφοιτος ΤΕΣ με ειδικότητα Ηλεκτρομηχανικού. Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων στην πόλη της Κοζάνης.
Το αναπτυξιακό και παραγωγικό μοντέλο της περιοχής μας μετασχηματίζεται δημιουργώντας μια νέα προοπτική.
Βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα πρόκληση για το Δήμο Κοζάνης.
Η ομάδα της Ενότητας μπορεί να διαχειριστεί και αυτή την πρόκληση με στόχους και διεκδικήσεις.
Συνεχίζουμε!

8 σχόλια

  • Καιτον πάπα να βάλεις υποψήφιο μπάρμπα Λαζου θα σε κλαίν οι ρέγγες και θα σε φάει ημαρμάγκα σε λίγο διάστημα ! Μαύροοοο

  • Αλλος ενας σωτηρας.Φτανει τοοοοοοοοοοοοοσοισωτηρες,Θα γινουμε Παρισι.Ολοι αυτοι θελουν να βελτιωσουν την πολη.Μπραβο¡¡¡Ας ξεκινησουν πρωτα απο τα απλα.Ας κλεισουν τις λακκουβες,ας καθαρισουν τα χορτα,ας πληνουν μια φορα τους καδους,ας προμηθευτουν καδους νεας τεχνολογιας, που να κλεινουν σιγα-σιγα,ας ανοιξουν το δρομο απο τον ΟΣΕ προς τα Πλατανια,ας φτιαξουν και εναν περιφερειακο δρομο.

  • Φοβερές οι ανακοινώσεις
    Καλύπτουν όλο τον τομέα δράσης του μελλοντικού δήμου
    Να συνεχισθούν οι φωτογραφίες με τα ίδια κλισε

  • Όποιον και όσους κι αν παρουσιάσεις Λαζαρε μετά από υποσχέσεις ταξίματα και ευκαιριακεσ τακτοποιήσεις , τη γούνα σου την έκαψες μόνο σου κ Μαλουτα. Τεσσερα χρόνια μαζί με τον Κασαπίδη μαυριαατε την ψυχή μας με το κακό που κάνατε στην περιοχή μας σε όλα τα επίπεδα και τώρα προσπαθείτε να καλύψετε την κακή πολιτική σας με το προεκλογικό μαύρισμα των δρόμων..!

  • ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ότι ο Μαλούτας βρίσκεται σε πανικό και διαισθάνεται την επερχομένη λαική καταδίκη που θα του την προσφέρουν απλόχερα οι Κοζανίτες και οι κάτοικοι των τοπικών διαμερισμάτων. Οι διαρροές παλιών απλών ψηφοφόρων του σε άλλους αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς είναι καταφανείς και καθημερινά διογκούμενες. Η Κοζάνη δεν έχει ανάγκη την αυτοδιοικητική διακυβέρνηση Μαλούτα και της αυτοδιοικητικής του ορχήστρας. Παρουσιάζει συμβούλους είτε από το στρατόπεδο Μιχαηλίδη, είτε Σημανδράκου, οι οποίοι άλλη εντολή πήραν από τον λαό και αλλιώς έδρασαν. Ο λαός τους ψήφισε γιατί δεν ήθελε τον Μαλούτα και αυτοί στραγγάλισαν και παραβίασαν την λαική εντολή και πήγαν με το ίνδαλμα τους που είναι ο Μαλούτας. Οι νέοι υποψήφιοι που κατεβαίνουν μαζί του, είτε από αυτοδιοικητική άγνοια και ανεπάρκεια, πορεύονται μαζί του και προσπαθούν να μας πείσουν και να μας αποκοιμήσουν για να πάρουν την ψήφο μας, όπως κάνουν οι ανιματέρ στο τσίρκο. Η επόμενη αυτοδιοικητικπή αναμέτρηση, πρέπει να είναι και να ισοδυναμεί ΜΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ από τον αυτοδιοικητικά αποτυχημένο αυτοδιοικητικό ΟΛΙΓΑΡΧΗ Μαλούτα που είναι στον δήμο 33 χρόνια και ετοιμάζεται για άλλα 5. ‘Ηταν νέος και γέρασε. Και γέρασε και από ιδέες. Μπήκε στον Δήμο σε ηλικία 37 ετών και οδεύει σχεδόν στα 70. Δεν είναι ρατσιστικό το θέμα της ηλικίας απλώς αναρρωτιόμαστε αν άξιζε αυτή η παραμονή του στον Δήμο. Ο καθένας να ψηφίσει ότι θέλει, εκτός από τον παππού της αυτοδιοίκησης Λάζαρο Μαλούτα.

  • Να μας πει ο κύριο βλαχοπουλος αν είναι ευχαριστημένος με την εικόνα της Κοζάνης τελευταία χρόνια

  • Το αναπτυξιακό και παραγωγικό μοντέλο της περιοχής μας μετασχηματίζεται δημιουργώντας μια νέα προοπτική, με τεχνικούς ασανσέρ? Τι ακριβώς εννοείτε? Θα γεμίσετε την πόλη ασανσέρ?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.