Με αφορμή τη συζήτηση για μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Γιώργου Αμανατίδη στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, εσείς, τι πιστεύετε; – Επώνυμη ψηφοφορία μέσω facebook

19 Ιουλίου 2023
05:33

Με αφορμή τη συζήτηση για μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Γιώργου Αμανατίδη στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, εσείς, τι πιστεύετε;

 

Επώνυμη ψηφοφορία μέσω facebook – Κάντε κλικ εδώ

54 σχόλια

        • Αλαζόνας ο Αμανατιδης;Μήπως μπερδεύεσαι;Ανθρωποι ικανοί και εργατικοί δεν είναι αλαζόνες.Αλλου ρίξε βλέφαρο.

      • Αυτό το γκάλοπ δεν έχει νόημα,

        Ηδη ορίστηκε ο Κασαπίδης ως Υποψήφιος της ΝΔ. Αλλωστε πράγμα που ήταν πάντα βέβαιο οτι θα γινόταν .

        Δεν θα είχε καμιά πιθανότητα ΑΠΟΛΥΤΑ ο Αμανατίδης να εκλεγεί . ΟΥΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ , που θα τον διέγραφε αμέσως .

        Τα άλλα είναι εκ του πονηρού.

    • Γιώργο Αμανατίδη κατέβα υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης ΤΩΡΑ .

      Θα κερδίσεις σίγουρα αλλιώς θα τελειώσεις πολιτικά Μετά 4 χρόνια μην είσαι σίγουρος ότι θα πάρης θέση υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

    • Αν οχι τωρα Γιωργο τοτε ποτε??Το τρενο σφυριζει και συ το σκεφτεσαι??Δεν θα εχεις αλλη ευκαιρια.Η πολιτικη σου καριερα θα τελειωσει εδω.Αυτο θελουνε αλλωστε.

  • Όσοι εξυφαίνουν σενάρια για να πείσουνε τον Αμανατίδη μάλλον δε θέλουν το καλό του και ελπίζουν μπας και πιαστούν απο πουθενα …πιστεύω αυτο να το εχει υπόψιν του ο κύριος Αμανατιδης και μα μην τον διακατέχει εξουσιομανία

  • Η αλαζονεία και η απραξία είναι το προσόν των Ελλήνων που κατέχουν εξουσία. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η τσέπη να φουσκώνει και τίποτα άλλο. Δυστυχώς ηγέτες στην Ελλάδα δεν υπάρχουν από την θέση που κατέχει ο καθένας είναι σκυλάκι είτε της Ευρώπης, είτε του κόμματος.

    • Αγαπητό kozan, μήπως εννοείς για Δήμαρχος ; Γιατί για Περιφερειάρχης το ερώτημα είναι τουλάχιστον ουτοπικό, αφού για Περιφερειάρχης ήδη εχρίσθη ο Κασαπίδης.

      • Δηλαδη για να κατεβει ενας υποψηφιος πρεπει να παρει χρισμα??θα δω και τον αλλο με χρισμα τι ψαρια θα πιασει.

          • O AMANATIΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

            ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Γ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗς Ν.Δ ???????

            ΓΙΑΤΙ ??

  • Ο Κασαπίδης που τρέφεται απο τον κρατικό κορβανά 25 χρόνια για να λεει και να κανει ανοησιες πρέπει να πάει σπίτι του. Αυτο εχει μόνο σημασία για το καλό του τόπου μας. Ο Αμανατίδης μπορει να τον κερδίσει. Ολα τα αλλα εχουν λιγη σημασία. Οποιος πραγματικα νοιαζεται για τον τόπο και τα παιδια του και δεν ανηκει σε μια μικρη κλικα αυλικων του Κασαπίδη πρεπει να βοηθήσει να φύγει ο Κασαπίδης.

  • οι δέκα κολαολυζοι που εχει τριγυρω του ο Κασαπίδης στην ΖΕΠ εχουν σκυλιασει στην πιθανοτητα να κατεβει ο Αμανατιδης. Ξερουν οτι θα μεινουν άνεργοι την επόμενη ημέρα.

  • Το τιποτα που δεν έκανε τόσα χρόνια θα το συνεχισει.Δειχνει το πραγματικό του πρόσωπο ο συγκεκριμένος. Αυτός ήταν κύριοι της ΝΔ που κόψατε στελέχη που πρόσφεραν τα πάντα το 2019 ενώ ο συγκεκριμένος κατέβαινε και έλεγε στην Αθήνα βάλτε με έχω λεφτά.Λεφτα που έβγαλε εις βάρος του πολίτη της Δυτικής Μακεδονιας

  • Η περίπτωση Αμανατίδη στην Περιφέρεια έπρεπε να αποτελεί αρχικη επιλογή του κομματος που τον πρότεινε για βουλευτή. Ανθρωπος που ηξερε καλά τα προβλήματα, τις αδυναμίες και πάνω απ όλα μεθοδικός και εργασιομανής. Δυστυχώς ο πρόεδρος της ΝΔ θέλοντας να ξεφορτωθεί τον ενοχλητικό Κασαπίδη τον έκανε περιφερειάρχη για να συμβάλει στην πλήρη αναπτυξιακή αποχαύνωση της περιφέρειας στην περίοδο της μετάβασης προς ένα άγνωστο μέλλον. Ο Αμανατίδης θα πρέπει ν αποφασίσει αν θα σπασει αυγά με το κόμμα που τον έκανε βουλευτή ή απλά θα βολευτεί σε μια θέση προέδρου σε καποιο οργανισμό. Αν κι όσο τον ξέρουμε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να παιζει μπάλα στον τόπο του κι όχι στα αθηναικά σαλόνια.

    • Ο Αμανατίδης αυτό έπρεπε να το αποφασίσει πριν κατέβει βουλευτής, όχι επειδή έχασε το βουλευτιλίκι τώρα να βολευτεί σε άλλη καρέκλα.

      • Να το κοιταξεις λιγο αυτο και μονο που το λετε μας θυμωνετε περισσοτερο εμας τους ΝΔκρατες.Οποιος θελει κατεβαινει ,σιγα μην παρει αδεια απο σας.Τον τρεμετε τον Αμανατιδη γιατι ξερετε οτι αν κατεβει ,ο Κασαπιδης θα αποτελει παρελθον.Νομιζετε οτι δεν σας καταλαβαινουμε ,τι λες??

    • Τι ακριβώς έκανε 36 χρόνια ως Γενικός Διευθυντής της Αναπτυξιακης Δυτικής Μακεδονιας;Έπαιρνε μισθό 7000 και κατάντησε την περιοχή την φτωχότερη Περιφέρεια σε όλη την Ευρώπη

    • μια θέση τον ενδιαφέρει και τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…μη μας πουλάτε φούμαρα περί “μπάλας στον τόπο του” ΘΕΣΗ ΝΑ’ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ….δεν το περίμενα αλλά έτσι φαίνεται

  • οσοι τα λενε αυτα ειναι τρολ του κασαπιδη που σε φοβουνται ,μην τους ακους γιωργο αν δεν κατεβεις πολιτικα εισαι τελειωμενος

  • Ψηφιζουμε ΝΔ αλλα δεν εχουμε κομματικα γυαλια για να μην βλεπουμε τη διαφορα.Αν κατεβει ο Αμανατιδης να ειστε σιγουροι οτι ολοι μας θα ψηφισουμε αυτον και οχι τις επιλογες της Αθηνας.Στο κατω κατω εμεις εδω μενουμε.Ειδαμε τι τραβηξαμε με τον αλλο.

    • επιλογή της Αθήνας ήταν να στον φέρει για βουλευτή.. εκεί ακολούθησες όμως μεγάλε. Αν θέλουμε να είμαστε εντάξει ας συμφωνήσουμε ότι αν τον νοιάζει η Περιφέρεια ας βάλει να τελειώνουμε αλλιώς κάτι μας λέει ότι περιμένει θέση δια της διασποράς πιθανής καθόδου στην περιφέρεια.
      Για να το πούμε με σύγχρονους όρους: ας κάνει coming out επιτέλους ο κύριος να μας πει τι θέλει και εμείς ψηφίζουμε αναλόγως.

      ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ

    • Σταμάτησα να διαβάζω το σχόλιό σου εκεί που είπες ότι είσαι ΝΔ, αλλά δεν έχεις κομματικά γυαλιά.. Χααχαχαχχαχαχαχααχ καλοοοοοοοοοο.

      • Εννοώ και χαίρομαι που σε κάνα να γελάσεις ότι ενώ είμαι ΝΔ είμαι σε θέση να λέω όχι στις επιλογές και τα χρίσματα των κομμάτων.

  • Δεν ξεχνω τα 40 αρια ,την κουραση και το δουλεμα με την ετοιμορροπη γεφυρα που καλα που ειχαμε και τον ικανοτατο περιφερειαρχη και ω θεε μου μας γλιτωσε και αλλα πολλα.Ραντεβου στην καλπη λοιπον.

  • Λαγος…….”λαγος την φτερη εκουναγε κακο της κεφαλης του”!!!!Παραμενοντας αυτη η κατασταση “θα κατεβω, δεν θα κατεβεις,κατεβαινουμε,ανεβαινουμε, στα,πισω μπρος”κερδιζει ο Κασαπιδης (με το μυαλο του )πολιτικο χρονο ,νομιζωντας οτι θα δεσμευσει ετσι τους δυσαρεστημενους για να μην προσχωρησουν στην παραταξη Κατανα(Κιοσες Γκατζαβελη,Πουταχιδου,Σαββοπουλος Λυσσαριδης)!ΧΑΡΗ προχωρα ο κοσμος της παραταξης σε εχει επιλεξει, οποιος θελει ας ερθει ,τα υπολοιπα περισευουν!!!!!!!!!

  • Χαρης Κατανας ο επομενος περιφερειαρχης
    αυτό και τίποτα παραπάνω!
    Αμανατιδηδες και πολυ περισσοτερο Κασαπιδηδες αντε γεια!

  • Αν και ψηφιζω ΝΔ η Ζεμπιλιάδου η μόνη ικανή για τα ηνία στην περιφέρεια μας!!!
    Κασαπίδης – Αμανατίδης ότι είχαν να δείξουν το έδειξαν!!!

  • καλοκουρδισμένοι προπαγανδιστές με υπεροψία καταδικάζουν τον Κασαπίδη με πολύ φτηνές ετικέτες !

  • Να κατέβει να δουμε πως θα πάρει κομματικούς σταυρους ένας πρώην πασόκος από τον ΠΑΣΟΚ που τον θεωρεί δεξιό μιας και το 19 πηγε στην ΝΔ ή από την ΝΔ που τον πήρε ως πασόκο στα πλαίσια της διεύρυνσης…

    Αν νομίζεις Γιώργο ότι επειδή πήρες 9000 σταυροί από τους κομματικούς που ουσιαστικά σε φορτώθηκαν σαν δεξιό, θα πάρεις 40.000 σταυροί για περιφέρεια, θα έχει καλό χαβά…

    • Μη λες κακίες παραδέξου ότι η ΔΜ έχει ανάγκη από έναν που γνωρίζει.Που έχει γνώσεις και κατέχει το αντικείμενο.Ο άλλος δοκιμάστηκε.Και αλλά πειράματα στην πλάτη μας;Ε όχι φτάνει. Τώρα γι’αυτά που λες για την κομματική του ταυτότητα μου είναι τελείως αδιάφορα.Ο άνθρωπος είναι ικανός πάρτε το χαμπάρι.

  • Κάθε μέρα που περνάει είναι σε βάρος σου. Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα σου. Θα βγεις. Ο κόσμος δεν ξέχνα τα σαράνταρια.

  • Από την περιοχή μας, ο μοναδικός που άξιζε την προηγούμενη 4ετία και προώθησε πράγματα για τον τόπο μας. Απώλεια το ότι δε ξαναβγήκε βουλευτής. Για Περιφερειάρχης δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης με τον Κασαπίδη. Ξεκάθαρα θα έπρεπε να πάρει το χρίσμα, αλλά ο Κούλης μετά το 41% βολεύτηκε-χαλάρωσε και δε θέλει να ανακατεψει τη μπουγάδα. Μεταξύ των δύο, είτε με κομματική στήριξη είτε με διαγραφή, ασυζητητί τον εργασιομανή Αμανατίδη.

  • Μην το σκεφτεσαι Αμανατιδη,κατεβα και εισαι σιγουρα περιφερειαρχης,αντε να τελειωνουμε με τον αχρηστο κασαπιδη,τολμησε το,τωρα ειναι η ευκαιρια σου,οπμα και ειμαστε μαζι σου.

  • Είναι η μόνη σωτηρία ο Αμανατίδης για την Περιφέρεια μην το σκέφτεσαι πρέπει για να πάει ο τόπος μπροστά, φίλος ο Κασαπίδης αλλά πάρα μα πάρα πολύ λίγος.

  • Πιστεύω ότι το «Rouk Zouk» του Αμανατίδη είναι στημένο
    Όπως πιστεύω αν κατέβηκε υποψήφιος θα είναι ο νέος Περιφερειάρχης
    101/100
    Όπως πιστεύω αν δεν κατέβει υποψήφιος σβήνει οριστικά από την πολιτική
    Απλά θα ψάχνει για θεσούλες

  • Αμανατίδη κατέβα για την περιφέρεια και όλοι μας θα δούμε άσπρη μέρα σε αυτόν τον τόπο…ο μόνος που ξέρεις τα προβλήματα του τόπου μας!!τα Γρεβενά μαζί σου!!

  • Σου προσφέρεται η ποιο μεγάλη ευκαιρία στην πολιτική σου διαδρομή
    και ακόμα δεν έχεις πάρεις απόφαση!!!!!
    Για 5 και πλέον χρόνια θα είσαι καλύτερα και από βουλευτής!
    Άσε τις υπεκφυγές και τις δικαιολογίες για κομματική γραμμή…
    Όλες οι πολιτικές νίκες των αρχηγών των κομμάτων έγιναν μετά από ρίξεις.
    Κατέβα υποψήφιος….αύριο!!!
    Ακόμα και ο σημερινός ρίξεις έκανε στο κόμμα…και διαγράφει
    Εξάλλου ο Μητσοτάκης το είπε ξεκάθαρα ότι οποίος βουλευτής δεν εκλεγεί
    μπορεί να διεκδικήσει την Περιφέρεια..
    Μην κλωτσάω την ευκαιρία….
    Θα το μετανιώσεις
    Ένας πραγματικό σου φίλος Νεοδημοκράτης

  • Αμανατιδη μην αργεις αλλο,ξεκινα και εισαι περιφερειαρχης,σε τρεμει ο κασαπιδης,ειμαστε νεοδημοκρατες και ειμαστε μαζι σου,αρκετα το σκεφτηκες,ολα ειναι υπερ σου.

  • Αμανατίδη μην σκέφτεσαι τι θα πει το κόμμα, κοίτα το καλό τής δυτικής Μακεδονίας καί του κόσμου πού σέ θέλει, τώρα είναι η ώρα μήν την κλωτσας, άλλωστε δεν ξεχνάμε ότι ο λίγος κασαπιδης 2 φορές τον διώξανε και ανεξαρτητοποιήθηκε και επέστρεψε πίσω καί έγινε περιφερειάρχης, προχώρα και είσαι νικητής μήν αργείς άλλο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.