Κύριε Ελευθερίου αρχικά σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς για τη μισή αλήθεια των λεγόμενων σου.
Από το 2008, έτος κατά το οποίο διατελούσα Δήμαρχος Καμβουνίων, ο οικισμός του Φρουρίου ξεκίνησε να υδροδοτείται αποκλειστικά από την πηγή στη θέση Ισιώματα. Το νερό από τη συγκεκριμένη πηγή είναι σαφώς κατάλληλο προς πόση (όπως σωστά ανήρτησες την ανάλυση του Μαρτίου του 2023 που επαρκούσε το νερό από τη συγκεκριμένη πηγή) και γι’ αυτό η πηγή υδροδοτεί συμπληρωματικά το Τρανόβαλτο και το Μικρόβαλτο και αποκλειστικά το Φρούριο (όπως ήδη ανέφερα) και τις Λαζαραδες από το 2014-2015. Λόγω των συχνότατων, όμως, διακοπών τους καλοκαιρινούς μήνες γίνεται παροχέτευση νερού από την παλιά γεώτρηση στο Φρούριο -όπως γνωρίζεις άλλωστε ή εκτός αν γίνεται εν αγνοία σου- η οποία έχει απαγορευτεί εδώ και πολλά χρόνια λόγω της αυξημένης συγκέντρωσης νιτρικών (ΝΟ3). Επομένως, η ανάμειξη του πόσιμου νερού από την πηγή στα Ισιώματα με την ακατάλληλη γεώτρηση του Φρουρίου καθιστά το νερό επικίνδυνο.
Αν λοιπόν θέλεις να συνεχίσουμε τη λογομαχία για την πρόκληση μικροπολιτικών εντυπώσεων για την εξυπηρέτηση του λαϊκισμού μπορούμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση..

Ωστόσο θεωρώ ότι πρωτεύει η επίλυση του προβλήματος ώστε να αποδείξεις ότι τιμάς το αξίωμα σου και την ευθύνη σου απέναντι στους Δημότες. Τέλος, αν πιστεύεις ότι τρομοκρατώ τον κόσμο προτείνω να ληφθούν δείγματα νερού από το Δίκτυο Ύδρευσης Φρουρίου σήμερα.

kozan.gr: Η απάντηση του Δημάρχου Σερβίων στις καταγγελίες του Προέδρου της Κοινότητας Tρανοβάλτου για το νερό στο Φρούριο: “Είσαι ψεύτης και επικίνδυνος για την δημόσια υγεία”

 

A. Nτοβόλης (Πρόεδρος Κοινότητας Τρανοβάλτου Δήμου Σερβίων): “Για πολλοστή φορά ο οικισμός του Φρουρίου στερείται το πολυτιμότερο αγαθό, το ΝΕΡΟ”