kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Φεύγει ο Γιάννης …κι έρχεται ποιος;

19 Ιουλίου 2023
16:09

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, την τελική πρόθεσή του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας αναμένεται να ανακοινώσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αύριο Πέμπτη 20/7, στα κομματικά όργανα του ΠΑΣΟΚ στην Εορδαία, ο Γ. Καραβασίλης. Η στήλη είχε προβλέψει τη συγκεκριμένη εξέλιξη από τις 11 Ιουλίου (δείτε εδώ) αξιολογώντας μια σειρά πληροφοριών και συζητήσεων. Ο Σ. Ιωακειμίδης ο οποίος έχει διατελέσει στο παρελθόν, επί θητείας Ι. Ανδρεάδη, Νομαρχιακός Σύμβουλος κι Αντινομάρχης Κοζάνης, φαίνεται πως θα είναι το πρόσωπο που θα κληθεί να “τραβήξει” για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ ή ακόμη και της ευρύτερης κεντρο-αριστεράς, το εκλογικό άρμα ως επικεφαλής ενός ψηφοδελτίου, εξέλιξη όμως που κανείς δε μπορεί να πει με βεβαιότητα πως θα ευδοκιμήσει,  αφού στην περίπτωση που ο Γ.Καραβασίλης κι οι υπόλοιποι εκλεγμένοι του συνδυασμού του, αποφασίσουν να συμπορευθούν με το συνδυασμό του Γ. Πλακεντά, τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα  απ’ ότι είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αν πάλι ο Γ. Καραβασίλης για λόγους αποφυγής μουρμούρας κι αντιδράσεων αποφύγει την υποψηφιότητά του με τον Π. Πλακεντά, τότε μάλλον θα κινηθεί προς την Περιφέρεια και την Γ. Ζεμπιλιάδου.

Η Χύτρα

 

 

9 σχόλια

  • Ο Ιωακειμίδης είναι από τους φανατικούς του αντί-Συριζα μετώπου. Πως θα τολμήσει να ζητήσει την στήριξη της Αριστεράς;

  • Ο Ιωακειμίδης δεν θα κάνει την «Ιφιγένεια»….
    Ξέρει ότι δεν μπορεί απέναντι στον Πλακεντά!
    Γιατί να ικανοποιήσει την κομματική γραμμή όταν πρόκειται να βλάψει τον εαυτό του?
    Οι εκλογές θα κυλήσουν απέναντι στο ΚΚΕ και στον Πλακεντά…
    Όποιος βλέπει κατάματα την 8η Οκτωβρίου και δεν έχει παρωπίδες θα πρέπει να κατανοήσει πως στην Εορδαία δεν υπάρχει κάποιος/α να διεκδικήσει με αξιώσεις το δημαρχείο, όταν ομολογουμένως μιλάμε όχι μόνο για τον πιο δημοφιλή Δήμαρχο αλλά για τον Δήμαρχο που σκάσαν πολλές καυτές πατάτες στα χέρια του και τα έχει χειριστεί αρκετά καλά, με όποιες παραλείψεις εννοείται….πιστεύω επίσης πως η συνεργασία με τον έμπειρο Καραβασίλη θα συνεχιστεί, δίνοντας την ώθηση της συστράτευσης για τον δήμο Εορδαιας!

    • Για να ακούσουμε το μεγαλόπνοο έργο του. Στην ουσία τίποτα σπουδαίο. Κινήσεις εντυπωσιασμού ,διαγραμισεις,τηγανελαια, ανάπτυξη μηδέν.

      • Για πες μας εσυ μεγαλε ποιος η ποια θα μπορουσε να ειναι δημαρχος η ποιον θα ηθελες? Οχι μονο κριτικη…κανε και προτασεις με επειχηρηματα αν εχεις αλλιως να χαμε να λεγαμε να χαμε να πουμε…
        εχουμε τον συνδυασμο της Τερζοπουλου για ”σκληρη” αντιπολιτευση (εδω γελαμε…γι αυτο δεν θα βγει ποτε η εν λογο κυρια γιατι μονιμως λασπη στον ανεμιστηρα κραυγες ανευ ουσιας και ψεματα) δεν χρειαζομαστε κι αλλους.

  • Αμαν,μη το κανεις αυτο Γιαννη,που θα μας αφησεις;θα ειμαστε σαν καλαμια στον καμπο.Δε μας λυπασε;Γυρνα πισω.Η προσφορα σου ανεκτιμητη.Ποιος/α θα τη διαχειριστει;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.